На море в България 2020 г.! - 8

• 56 160
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
И не на последно място предвид динамичната обстановка, гъвкавата политика на Дюни за връщане на платеното при отказ от пътуване.

# 361
Всеки има различни представи за изгодно Blush
Излиза ми 1920 за 2ма с 2 деца за 6 нощи.

# 362
За моята конфигурация Дюни излиза на приличен инклузив в Турция. Всеки сам си знае.

# 363
То и качеството на Дюни е като на приличен инклузив в Турция, защо цената да не е?
Разбира се, че всеки си преценява, както и всеки си казва мнението. Затова е темата. Аз в тази ситуация не бих предпочела резервация в Турция, та ако ще и по-евтино да е.  Отделно, че пътя с автомобил до там не бих си причинила, с рейс пък хич, а със самолет цените доста се повишават. Т.е. само защото е Турция, е по-скоро минус, отколкото плюс. Единствено ме е яд, че у нас почти няма други опции, докато там - разнообразие да искаш 😊

# 364
Привет дами и господа,имам следното питане ако някой вече е резервирал за новия летен сезон през немския сайта 1-2-fly как са успяли да направят плащането и по какъв начин!

# 365
Предполагам, че ако и догодина няма ръшъни, дойче и бритс, то качеството отново ще е трагично и ще има 2-3 вериги с по 2-3 читави хотела.

Юруш народе на ранните Simple Smile

# 366
  • В.Търново
Мисля, че ще си вдигнат процентите отстъпка като наближи летния сезон.Сега са на изчакване и се надяват на чудо хотелиерите.

# 367
Предполагам, че ако и догодина няма ръшъни, дойче и бритс, то качеството отново ще е трагично и ще има 2-3 вериги с по 2-3 читави хотела.

Юруш народе на ранните Simple Smile
Аз съм на същото мнение и за това не мисля да им пълня джобовете. По-добре някое малко семейно хотелче, дето драпа да изгребе финансовата криза, отколкото в гушката на мастит хотелиер. И това защото няма да мога да навия моя мъж за Турция - за там бих резервирала на ранни.
Даже и хотели М1 и М2 в Приморско оглеждам - минавала съм оттам, добрата новина е , че имат паркинг, но мненията по нета са противоречиви. За моя тип настаняване все си мисля, че ще пуснат доста оферти с напредване на времето, така че не бързам.

# 368
Тази година и на хубавите хотели, качеството от към изхранване си им куцаше. И Уейв, и сол несебър, и грифид и мирамар в сравнение с предишни годишни изхранването им беше с класа надолу, но пък цените не бяха. 
Единственото изхранване което ми хареса беше в парадайзризорт, там отидохме за първи път, поради аквапарка и децата и от петте хотела в които бяхме тази година за по три нощувки, той най - заслужаваше. Особено с фюжън закуската им и вечеря. На второ място от петте ще сложа Уейв.

# 369
  • София
На мен направо ми се отядоха всякакви ол инклузиви след тазгодишния. Толкова изнервено беше в ресторанта, стоиш и чакаш на опашки, или пък за една вилица седиш и чакаш 10 мин да дойде служител. Ако пък си вземеш вилицата сам, веднага се появява някой и ти прави забележка. А буламачите няма какво да обсъждам.
Тази година сме си набелязали 2 хотела, но още нищо не е решено. Единият е малък семеен хотел в Лозенец, казва се Атива и предлага закуска и вечеря. А другият, за който се колебаем е Свети Димитър в Приморско. Приморско ме спира само заради тълпите по плажа. Тази година казаха, че било пълно и с мургави събратя, а и като цяло плажът бил пренаселен.
Дали знаете ол инклузиви, на които храната не се сипва от персонала? Това втори път няма да го понеса, единствено бих се прежалила на ол инклузив на самообслужване заради анимацията. В малките хотели това ще ни липсва.

# 370
И аз оглеждам Свети Димитър. Бях за 4 дена в активен сезон. На Перла нямаше цигани. Явно ги спираше по-високата цена на чадър и шезлонгите.

# 371
Аз пък съм много по-доволен от сегашният вид на инклузива, особено когато ресторанта се е погрижил да няма опашки. Много ми е по-приятно, някой в бяла престилка любезно да ми сложи храната в чинията, отколкото да гледам, как преди мен пребъркват съдовете с храната със собствени ръце, вилици и лъжици. А и отделно всичко е много по-културно - няма блъсканица и бъркане в храната от всички, няма купища храна по масите, няма чинии претрупани като за олимпиада по надяждане.

# 372
Не иде реч за това. И за това се мрънка, защото в голям комплекс с 1000+ гости, друга песен ще запееш, като ти се наложи да чакаш.

Иде реч за заниженото качество на инклузива.
Да дадеш 2 бона за седмица и да те хранят с това:

# 373
Това за никаквото качество на храната и разнообразие тази година и аз го написах, но реално опашки имаше само в Мирамар тази година и беше по -изнервящо. В другите хотели беше съвсем прилично като чакане.

иначе, това на вашата снимка е като от ученически стол ....

# 374
PafPaf вашата снимка от Мирамар ли е?!

Общи условия

Активация на акаунт