Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в публикациите?
Какви са симптомите на преносване и как може да се улесни този период?
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене и кои са най-ефективните методи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в публикациите?
-
Какви са симптомите на преносване и как може да се улесни този период?
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене и кои са най-ефективните методи?
Подготовката на гърдите за кърмене включва обтриване с груба хавлиена кърпа и мазанe с дефламол или Germasilk преди раждането. Това може да помогне за подготовката на кожата за кърмене. Важно е да се избягва миенето на зърната със сапун преди и след кърмене, за да се предотвратят ранни раздразнения.
-
Какви са симптомите на нисък хемоглобин и как може да се повиши нивото на желязо?
-
Как мога да облекча болката при носене и какви са препоръките за управление на болката в гърба?

Все едно аз ще раждам
Любопитното е, когато предстои предизвикано раждане страшно често бебчовците тръгват сами. Аз също съм сред доказателствата на тази теза. Миналата седмица точно по това време бях в родилното легло и ми поставяха епидуралната.
/ Като каза бухал и реших да снимам за вас моето рошаво бухалче, облечено пижама на лилави бухали

и сега е на антибиотик,изолирана с дядо й
-много се страхувам как ще избутаме зимата тази година и как ще опазиме бебето от вируси
.
В съня ми тя си едно съвсем здраво и нормално бебе
Но не я сънувам русокоса и със сини очи , а точно обратното , тъмно кафяви очи и черна коса 

Аз потеглям на разходка ще ви пиша после