Горди СЕПТЕМВРИЙСКИ мами посрещат бебчета засмяни!

• 18 122
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
Момичета май се започна! Shocked
Бебка не можа да изтрае до сутринта, имам много леки контракции през 2-3-5 минути някъде, и си ги следя от около 20-30 минути. Чудя се дали да будя таткото или да не го шашкън още и дали да тръгваме скоро време защото имаме 15-20 мин. път до клиниката? Много ми е странно... от кога го чаках този момент, а сега не знам дали няма да избързам и да събудя всички по "никое време". Имам и едно такова леко ама много леко белезникаво течение между контракциите примесено с малко кръвчица...нямам идея какво да правя и да будя ли някой, а багажа ми е стегнат и аз се оправих снощи остава само да събудя хората околу мен и сме готови за потегляне.
Та за сега ще поотложа малко (поне до 5) и ако се засилят ще ги разбуждам.
Хубаво, че е форумчето та да имам някаква занимавка  Mr. Green
Започна се ...  Hug

# 226
Много благодаря на donikagg ,tonitta ,Vesito  ,Chochy ,Каролина  Hug

Vesito успех и на теб мила Hug

Aetera  Joy hahaha Joy и аз съм така ,но отдавна.Чакам и аз незнам какво newsm78
Цял ден бях с контракций,цяла вечер и от няколко часа насам съм като теб -2-3-5-мин.

# 227
Ох, как ме разплакахте  Blush Все едно аз ще раждам  hahaha Стискам ви палци и скоро да ги гушнете  Hug Незнам за вас но мен явно ме държи от миналия септември следродилната депресия  Joy

# 228
А, ако искаш може да отидеш вместо мен Mr. Green
Не ме е страх , но за да ти услужа ще ти предотстъпя това удоволствие Hug

# 229
честито на  новите мами  pepta,steffi,ави 

# 230
Е не е честно!
Толкова много изписах и форумът каза- цък...
Та отново - ДОБРО УТРО в този вълшебен слънчев ден, в който Аетера, ДВВ и Весито със сигурност ще преживеят по едн онезабравимо чудо.   bouquet Любопитното е, когато предстои предизвикано раждане страшно често бебчовците тръгват сами. Аз също съм сред доказателствата на тази теза. Миналата седмица точно по това време бях в родилното легло и ми поставяха епидуралната.
Майко Зайко, чакам вече с нетърпения твоето пухено и гушливо зайче. Като си ойдете в накипрената заешка дупка ще ни разказваш коя от покупките ти е удар в десятката и коя не чак толкова полезна. Остана ееееееето толкова малко /показвам с пръсти Simple Smile / Като каза бухал и реших да снимам за вас моето рошаво бухалче, облечено пижама на лилави бухали  Heart Eyes
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1196588  Да чукна на дърво и тази нощ бе относително спокойна. Хранихме се в 12, в 3.30 и в 4.30, като папкането бе съпроводено и с акане, което налага пък и постоянното подменяне на пампите... Но вече свикнах да подремвам между интервалите и се адптирам като че ли. Най-любимо ми е сутрешното папакане към 7-8 което провеждам в дневната ни и след което слагам Спаси в любимата му количка да нанка до прозореца на терасата. През това време таткото си спи, а аз отделя време за форума и себе си. Всеки ден към 11 го изкарвам за 20тина минутки на въздух.
Момичета, къде е Ася? А какво става с Либра???
Зия, как си? 
Лесси, убедена съм, че с твоята воля и подход накрая ще пребориш нежеланиено на Тино да папка от теб!   Praynig

# 231
  • Стара Загора
Ирини много сладко бебе имаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
Aetera - стискаме ти палци миличка и те чакаме да се върнеш и да разказваш как е минало всичко.

# 233
Добро утро и от нас!
Преди малко папкахме и сега сладко спим,тази нощ и ние бяхме много послушни,за разлика от предните и виждам как със всеки изминал ден ставаме все по-дистиплинирани.Лошото е,че каката е болна Sad и сега е на антибиотик,изолирана с дядо й Cry-много се страхувам как ще избутаме зимата тази година и как ще опазиме бебето  от вируси ooooh!.
Стискам палци на dvv,vesito,Aetera и дано всичко мине по вода.

# 234
Добро утро мамчета  Hug

Днес съм запланувала да  ходя  на  фризьор да се  боядисам , за да съм хубава за бебка  Joy
Вече втора  нощ я  сънувам  по цели нощи, как се  грижа  за  нея  , папкаме , гушиме се , излизаме  на  разходка , такива  ми ти работи  Crazy В съня  ми тя си едно съвсем здраво и нормално бебе Wink Но не я  сънувам русокоса и със сини очи , а  точно обратното , тъмно кафяви очи и черна  коса  Heart Eyes Ще видим скоро  кой е познал  Wink

И аз се чудих къде  изчезна Ася, даже вчера си гледах в  телефона  дали й имам  номера, тя  веднъж ми го беше  пращала, но нещо не  го намерих  Rolling Eyes Но такова зачезване  е  подозрително, очакам скоро да се  похвали и тя   Grinning

Аетера, Двв и Весито стискам ви палци , момичета  Hug

Ирини, голям е сладур твоя Спаси , пу пу пу  Mr. Green

# 235
Здравейте бъдещи и вече настоящи мамчета!  Simple Smile

Аз съм от Октомврийките и влязох да видя как се раздвижват нещата при вас.

Много бебчета, много изненади smile3501

Пожелавам ви да сте здрави и много щастливи newsm10 smile3525

# 236
не се тревожете за Ася всичко е наред имам среща с нея след 30 мин в парка да се разходим. Hug
Зия сега вече наистина ми е интерестно русокоска всъщност тъмнокоска ли ще е  Simple Smile Добре си решила за разкрасяването  Peace Аз потеглям на разходка ще ви пиша после

# 237
Здравейте бъдещи и вече настоящи мамчета!
честито на всички които са родили,да са ви живи и здрави бебчетата и да ви радват много.
Аз също съм от родилите вече мамаче.Раждането ми беше много тешко с секцио,но вече всичко е наред и се радвам на моя малък сладур  Александър (роди се 3,700 и 50 см на 31.08.2006, 17 дни преди термина).
За сега сме послушни и му се радваме с тати.

# 238
Честито на Неси 2006,да ти е жив и здрав малкия Александър и само радост вкъщи да ви носи!

# 239
Ех колко хубаво ми стана като влязох и прочетох колко много мами са родили своите съкровища.
Честити рожбички на Дас,Катнадийн,Приссила,Жана-Дарк,Шоколадче,Лулова,Базел,Ива Красива,Стефи,Ави,Пепта,Несси 2006 да са ви много здрави и послушни,много да ви слушкат и да папкат.Наистина няма по-голяма радост от малките душички.

Пожелавам много късмет и успех на всички момичета в очакване.Бъдете спокойни и всичко ще бъде наред.Аз отидох да раждам много смело и бях възнаградена с една малка добричка кукла,която изпълва дните ми по по-хубав начин.На първо време стискам палци на Аетера,ДВВ и Весито,чакаме ви с хубави новини.
 Присила стискам палци и на теб за малката ти принцеска,да наддава бързо на килца за да си я гушкаш у дома.
 Мая е едно голямо съкровище,само че я почнаха коликите и вечер е по неспокойна,но не плачка много,само че ми става мъчно как си гъне телцето.Още е немощна от жълтеницата и много бързо се измаря на гърда,затова се цедя и и додовам със шише за да не се буди на всеки час,дано да не свикне и после да ми отказва изобщо.
 Имам въпросче към момичетата родили секцио имате ли оток около разреза.Аз съм много подвижна и слабо ме наболва,но е подутичко и незнам дали е нормално,иначе коремчето се е посвило много.
 Момичета благодаря ви за страхотните пожелания и за хубавите думи за малката Мая.Огромни благодарности на Плами,че поднесе по толкова хубав начин новината и ми прати поздрави от вас в болницата,имах нужда от подкрепата ви.Като ви прочетох направо се просълзих.
 Всички бебчовци са толкова красиви,направо ми изпълват душата.

Общи условия

Активация на акаунт