Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отгледани от вълци

 • 4 739
 • 122
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 9 481
Радвам се за втория сезон. Simple Smile Ще имат време да разгърнат още повече историята, защото все още се губят не малко неща от миналото.
Сезонът си е 10 епизод, спокс. Идната седмица излизат последните 3 епизода.
Изгледах 6 и 7 епизод. Още по-интересно стана, имаше и екшън.
Все си мисля, че в края Майка и Рагнар ще станат един отбор. Wink Дали обаче...
Видяхме и... любов (?) между андроид и човек и особено от андроид към човек...

Скрит текст:
Финалът бе много силен, аз между другото преди да изрече финалните думи бях сигурен, че е той избраникът, но чак на финала (и след разговора с Майката, която го жегна, че е сирак), иначе преди тези последни думи абсурд да се сетя. Мислех си, че е Кемпиън.

Уф, какви са тези видения?
Не слагам спойлер, защото вече няколко епизода ги има. Няколко човека вече виждат и чуват разни неща. Свързано е по някакъв начин с планетата. Да няма някакви халюциногени гъби? :о

# 31
 • София
 • Мнения: 1 733
Даа...
Ох, Фимел в 7ми епизод тотално се вкара отново в ролята си на викинг- как пък може толкова да му отива!?
Скрит текст:
когато замахна с брадвата да убива майката. и почна да чува гласове. рагнар all over again! Grinning

Любовта между андроид и човек ми е много сладка. хем невъзможна, хем  някак перфектна. нямам идея дали е възможно изобщо , но... дори и само платонично смятам, че така е още по- красиво.


# 32
 • Мнения: 35 855
Интересно е с виденията, вероятно нещо от радиацията
По ми е интересно тия измъчени ам-гъли дето търчат насам натам какво са, и дупките.

# 33
 • Мнения: 1 084
Амгълите имат човшки черти.
Не мисля, че е от радиацията това, не са само видения ами и им влиаят.
Мислех, че Пол е обещания, дефакто е сирак.
А кой ли е онзи дето ги наблюдава...

# 34
 • София
 • Мнения: 1 733
Аз нищо човешко не виждам в тях. Животни са си и то хищници.
Пол не е много сирак... защото той не знае истината. Т.е.  той не се възприема като такъв , от негова гледна точка той има и двамата си родители.

# 35
 • Мнения: 1 084
Прав си, но пророчествата и филмите обичат такива детайли.
Обърни внимание на това което го хванаха в капана, главата и особено ухото.

# 36
 • София
 • Мнения: 1 733
ПравА  /не че имам нещо против да ме бъркат за мъж Grinning /.
Да , може  на практика да я всяко едно от тези деца.
Всъщност ги гледа ли го до края ? Съспенса се държи до края на 7 ми епизод - там се случва най-голямото разкритие, но и най-големия спойлер, така че ще си мълча засега! Mask  Scream

# 37
 • Мнения: 8 121
Еее, имат някакви физически прилики с човеците. Ако се изправят съвсем ще заприличат, но на някакви скелетоподобни страшилища с почти човешка физика. И как се разбра, че са хищници. Само защото обикаляха, ръмжаха и се опитваха да нападат ли. Май не сме ги виждали да ядат месо(до 5 епизод вкл. съм гледала). За разлика от тях, човеците успяха да утрепят едно от тях и да го изядат. Човека си е хищник. Хапва му се месце. Е, те пробваха да минат и без месо, ама с тия радиационни зелении не им мина номера. А дали не са някакви предходни колонизатори тия страшилища, които са мутирали до неузнаваемост приспособявайки се към живота на планетата или са си някакви местни плашила.
И "виденията" са ми интересни. И видения ли са всъщност?!
Пп Нямам търпение да изгледам 6 и 7 епизод.

# 38
 • Мнения: 35 855
Е, то и онова девойче вижда Тили, може пророчеството да е за момиче, пък Kissing Heart

# 39
 • София
 • Мнения: 1 733
Не, човека е всеядно прасе. За да оцелее ще яде всякакви гнусотии, квото има и квото намери.  Wink
Тези животни ако не се лъжа имаха типичните остри зъби и нокти, по това съдя че са хищници.

# 40
 • Мнения: 1 084
ПравА  /не че имам нещо против да ме бъркат за мъж Grinning /.
Да , може  на практика да я всяко едно от тези деца.
Всъщност ги гледа ли го до края ? Съспенса се държи до края на 7 ми епизод - там се случва най-голямото разкритие, но и най-големия спойлер, така че ще си мълча засега! Mask  Scream
Оопс от телефона не обърнах внимание, извинявай.
Гледах да. Все пак написах, че мислех, че е Пол.
Въпреки това пак не вярвам докато не стане факт.

Замислих се, че нещо не е много политкоректен сериала, всичките черни са андроиди работници Simple Smile

# 41
 • София
 • Мнения: 1 733
В един друг форум , в който явно е пълно с тролове, се оплакват че бил политкоректен , не го харесвали , били пробутвали веганството /?/ и аз съм... wtf?! Аз как пък не видях нито политкоректност, нито вегани. Grinning
 да, има различни деца, има китайче, черни и т.н. , но това с оглед сюжета /целта е да се спаси човечеството/ си е напълно на място и не се набива по дразнещ начин. Другото оплакване относно вегани - къде пък видяха вегани, точно обратното , дори тези , които не искаха месо бяха принудени да ядат месо. 
Та така... някои хора прекалено параноята ги гони на тема политкоректност и diversity - вместо да седнат, да гледат и да се наслаждават на един всъщност много добър и оригинален сериал.

# 42
 • София
 • Мнения: 9 481
Да, тук съгласен. Аз съм голям противник на новия либерален световен ред, който ни се налага (и ще става и по-страшно), но в случая и аз да бях сценарист, щях да искам да има представители на всички раси в името на новото начало на човечеството. Даже си е задължително.

# 43
 • Мнения: 6 322
WTF
Вече ще слагаме рамки на изкуството и ще търсим дали е полит коректен.
Всичко ще е наред докато някой не реши,че трябва да се пребоядиса Сикстинската капела.Давинчи да е бил коректен като я е рисувал.

В 6-ти епизод ни дадоха спойлер,че атеистчето не е толкова специално. Пол успя по-бързо да реши загатката с клечките.Освен това и той е сираче и явно има пророчески сънища,защото докато е сънувал е видял някакъв град и после го изобразяваше с камъните.
Маркус може да твърди,че е той,но явно не е единственото сираче в пустите земи.Чува някакви гласове Smirk
Кемпион,получи видения чак когато яде от гъбите,нали?Имаше ли преди това?

Мишката се върна. Момиченцето,което падна в дупката също се появи. Тя може да е илюзия,но пък му даде оръжие.Явно има нещо в тези дупки.

# 44
 • Мнения: 8 121
Изгледах епизодите. Все по интересно ми става, макар въобще да не съм изненадана от развитието. Още с напредването на историята(особено 6 и 7 епизод, в който буквално разкриха кой е Wink) ставаше все по ясно кой е избраният. Не знам дали умишлено ни водят към тази мисъл и са подготвили още по голяма изненада, но засега такава няма. Поне за мен. Добре се движи сериала, дано така продължи.
Пп
Скрит текст:
Объркват ме гласовете, които чуват. От една страна си мисля, че гласа, който чува Кейлъб е на този, който създаде наново Майка, Кеймпиън старши. От друга страна гласовете казаха на Кеймпиън младши да убие баща си. Ама кой баща?! Татко, който не му е истински баща или... биологичния му такъв. Ама кой е той?! Кеймпиън старши или Кейлъб. Или просто оръжието, което получи беше предназначено да бъде забитo в ръката на Татко Андроид, за да му се наместят чарковете и да спаси Майка, защото той всъщност я спаси спускайки я в ямата, докато Кейлъб се оправяше с гласовете и водеше борба със себе си. Grinning

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 11:38 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт