Йоркширски териер - тема 12

• 47 691
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • До сърцето...
При другите йоркита ,някои са много красиви, с хубава козинка, но някои са ми направо грозновати - като мишки са,с едно остри муцунки и като проскубана козина. Не знам как да разбера дали ще е хубаво, като голямо.
Вашето кученце ще е най-красивото след първите няколко дена в дома ви. Обкръжено с любов, то ще е най-прекрасното животинче на света за вас.

# 601
При другите йоркита ,някои са много красиви, с хубава козинка, но някои са ми направо грозновати - като мишки са,с едно остри муцунки и като проскубана козина. Не знам как да разбера дали ще е хубаво, като голямо.
Вашето кученце ще е най-красивото след първите няколко дена в дома ви. Обкръжено с любов, то ще е най-прекрасното животинче на света за вас.

Тези с острите муцунки са смеска на йорки с друга порода. Най-добре се свържете с лицензиран развъдник и вземете кученце с родословие. Препоръчвам Тайгърс харт - от там взехме нашата девойка и е страхотна!

# 602
  • София

Кифлата е все по-добре.

# 603
  • Пловдив

Кифлата е все по-добре.
Какво и правихте, че вече изтървах темата? 😁

Относно красивите и не толкова красиви йорки, да има и от двата вида. Нашата нито е с родословие, нито е от развъдник, но се оказа уникално красива (за нас)  и с уникална едноцветна окраска. Взехме я от едни украинки преди 2 г. Майката и бащата са украински кученца, бащата е голди, като нашата е цялата на него, а майката и другите кученца са си със стандартни украски. Късите муцунки са много красиви, но имат недостатък за дишането. Иначе следя руски кученца в Инстаграм, гледам имат печати на коремчетата, които са с потекло и легализирани развъдници.

# 604
  • Асеновград
Всяко гардже си е най-хубаво за майка му! 😂😁 нали знаете приказката?!
Иначе и мен ако питате на нас ни се падна най-красивото йорки! Страхотен ми е, да не го урочасам.😁🤷🏻♀

# 605
  • Пловдив
Всяко гардже си е най-хубаво за майка му! 😂😁 нали знаете приказката?!
Иначе и мен ако питате на нас ни се падна най-красивото йорки! Страхотен ми е, да не го урочасам.😁🤷🏻♀
Много ясно, то това е и като децата. Всяко си е най-хубаво за майката. Пък и кученцата са ни деца, тъй че 😁
Сега връщах сума ти страници назад, никъде не си показала вашето сладурче. Дай снимка де, няма да го урочасаме 😁😁

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 22:48 от amaru2

# 606
Киндер сюрприз е тази порода. Като чета в групите изобщо не са критерий кг на родителите, такива аномалии има. Има дребни, но грозноватички, едрички, но красиви... Изобщо чист късмет. Четох, че в Русия ги продавали след 6 мес, тогава са почти оформени. Не споря, че е вярно де. Нашата е на 6 мес почти, към 2 кг, колко още ще расте идея нямам, но поне е много послушна, не гризе мебели, спи си в креватчето, не лае.

# 607
  • Пловдив
Киндер сюрприз е тази порода. Като чета в групите изобщо не са критерий кг на родителите, такива аномалии има. Има дребни, но грозноватички, едрички, но красиви... Изобщо чист късмет. Четох, че в Русия ги продавали след 6 мес, тогава са почти оформени. Не споря, че е вярно де. Нашата е на 6 мес почти, към 2 кг, колко още ще расте идея нямам, но поне е много послушна, не гризе мебели, спи си в креватчето, не лае.
Нашата вече чукна 4,5 кг 😂😂😂 изгкежда добре, но вет каза да не минава 5. Ще я огранича леко и много разходки. На 5 м беше 3 кг, сега е на 2,5 г., кастрирана, ако има значенив.

# 608
  • Асеновград
Бях качвала снимка. Ние го взехме на 4м чак 2 кг и половина, сега е 4кг но ние не искахме мини, и за сега да чукна на дърво е здрав. Много ме беше страх да не е като другите за които четох че от скачане на шезлонг си чупят крачето. А той скача от всякъде и нищо му няма. Даже един път скочи от ветеринарната маса, а знаете колко са високи, не очаквах че ще скочи от толкова високо, иначе щях да го хвана.

тук е на 4 м като го взехме, рошав и още с клепнали ушички, изглждат много големи, но след първия груминг се учудихме какви малки ушички има.😂 и веднага ги вдигна, явно козината му е тежала, но хората които го гледаха до 4м. не са полагали особенни грижи за него...
тук на 6-7м.

На 11м доста по-подстриган, той не дава да го подстригват с ножица, не седи и изобщо и на мен не дава и на грумърката, като види ножицата и полудява..😂 само с машинката седи и каквото може му оправя жената с машинката, а главата му беше дълга и рошава до скоро.

И от рожденния му ден в началото на месеца, пак му е рошава главата, но вчера беше на груминг отново и са го излъгали да му отрежат бретона😂. Та сега е по-добре ама нямам снимки. А и като е изкъпан и сресан е направо друго куче.😅😂

# 609
  • Orihuela Costa,Spain
Нашия е от магазин,със сертификат Pedigree,муцунката му е издължена,но за мен това няма никакво значение.Моя приятелка, две седмици по-рано от същия магазин си взе куче,и в началото докато бяха малки,мислехме ,че са братчета.Да,ама нашия посивя и порастна,а нейния остава дребен и чисто черен.И на двамата десните лапички са бели,може би да са от един баща.

# 610
  • Sunshine state
Ето го и нашия на две и половина 2.2кг все в прегръдките на мъжа ми, който най-много си обича.

# 611
И нашата е все в мъжа ми, но гледах една "инфлуенсърка" обясняваше, че тази порода обичали мъжете. Взехме я от хора ние, не исках да е от тия, които правят поколение през месеци. Вече се качва на дивана сама, скача си, дано не се контузи нещо

# 612
Не е добре да скачат отвисоко. Продават кучешки стълби. На моя скакалец му купих такава
Скрит текст:

# 613
  • До сърцето...
Колко много сладури в последните постове ❤😍

Не е добре да скачат отвисоко. Продават кучешки стълби. На моя скакалец му купих такава
Скрит текст:

Супер идея, отдавна търся нещо подобно, ча ние вече сме и на възраст.

# 614
  • Пловдив
Бях качвала снимка. Ние го взехме на 4м чак 2 кг и половина, сега е 4кг но ние не искахме мини, и за сега да чукна на дърво е здрав. Много ме беше страх да не е като другите за които четох че от скачане на шезлонг си чупят крачето. А той скача от всякъде и нищо му няма. Даже един път скочи от ветеринарната маса, а знаете колко са високи, не очаквах че ще скочи от толкова високо, иначе щях да го хвана.

тук е на 4 м като го взехме, рошав и още с клепнали ушички, изглждат много големи, но след първия груминг се учудихме какви малки ушички има.😂 и веднага ги вдигна, явно козината му е тежала, но хората които го гледаха до 4м. не са полагали особенни грижи за него...
тук на 6-7м.

На 11м доста по-подстриган, той не дава да го подстригват с ножица, не седи и изобщо и на мен не дава и на грумърката, като види ножицата и полудява..😂 само с машинката седи и каквото може му оправя жената с машинката, а главата му беше дълга и рошава до скоро.

И от рожденния му ден в началото на месеца, пак му е рошава главата, но вчера беше на груминг отново и са го излъгали да му отрежат бретона😂. Та сега е по-добре ама нямам снимки. А и като е изкъпан и сресан е направо друго куче.😅😂
Голямо сладурче. Аз я подстигвам сама, че на грумъри само дето не припада от треперене 😂😂 Нашата също скача, бяга, лудее яко. Аз също не исках мини. Много си я обичаме. И наистина фаворитът вкъщи е мъжът ми. Личи си как към него отношението е по-специално. А мъжките пак ли към мъжете имат слабост. Мислих, че защото е момиче го обича най-много.

Общи условия

Активация на акаунт