Женската красота според мъжете(може и жените)

• 5 524
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Natael- много се радвам , че мислите правилно .

след като има правилен отговор, защо пускате тема? Grinning

всеки се позиционира там, където иска да бъде харесван

# 16
Слаби жени, с красива кожа и коса. Здрави, бели зъби.
Аз харесвам Преслава много. Нямам нищо против козметичните операции, но аз самата нямам.

# 17
“Мъжете се влюбват в самоувереността и енергията на жената”.
Чуя ли такоз нещо от мъж, веднага го оставям да си живее с енергията и самоувереността ми, след като аз се изпаря някакси.
Мъже, признайте си ся за цомбите, Преславите и Галените. Simple Smile
Какво ли се чудя и аз на цитатите, не съм
чувала жена да казва, че харесва някой си мъж целия Simple Smile

# 18
Мъже, признайте си ся за цомбите, Преславите и Галените. Simple Smile
Признавам веднага. Бях чел някъде, че "женските гърди трябва да бъдат колкото шепата на мъжа". Моите ръце не са огромни и не си падам по жени с големи гърди. Харесвам миньончета с малки гърди, малки дупета и големи възможности (но не финансови). Без хиалурон и силикон. Имам такава и не я заменям нито за Галена, нито за Преслава или която и да е фолк-дива или плеймейтка.

# 19
Тунингованите жени са харесвани, защото показват желание и възможности за поддържане. Вложени са няколко хиляди във визията, значи тя има пари или този до нея има пари.
Голяма част от жените не са обективно красиви, независимо естествени или тунинговани. Несъразмерни черти на лицето, липса на талия, къси крака, кофти коса, видима лоша хигиена, грубиянско поведение, неприятен тембър на гласа. Тези неща подлежат на прикриване с грим, дрехи, превъзпитание и тунинговане. Защо не?
Неприятното става, когато тунингът не прикрие лошото, а го подчертае още повече.
Диференцирането интелекта на мъжете на база какви жени харесват, е сред кофти чертите на жените.

# 20
За мен е важен чарът. Харизмата. Красотата е за детските приказки.
За мъжете не ми пука. Опитът ми е показал, че всЕкви жени се харесват.

# 21
Авторке,какво те накара да търсиш отговора на този въпрос?Да не се чудиш ти по кой път да поемеш?Аз,със скромният ми 28г опит,мога да ти кажа,че не може да поставяш всички мъже под общ знаменател.Едни харесват опаковката,а други-съдържанието.20-годишните търсят секс с изкуствена кукла,а 40-годишните-връзка със зряла,емоционално стабилна и интелигентна жена.Иначе според мен няма измерение за красотата.Ще ти дам пример.Имам приятелка,1,60м,около 85кг.Доста е пълничка,в лицето не е първа красавица,но е много добра,с уникално чувство за хумор и неповторима усмивка.Буквално като се усмихне,цялото помещение грейва.И да ти кажа,приятелят й е фитнес инструктор,с перфектно тяло и наследствен бизнес(с БМВ,че някой го коментираше😂)Заедно са от 2г.и са много щастливи.Не всичко опира до външният вид,все пак се влюбваш със сърцето,а не с очите.Както са казали(благодарение на тоновете грим и изкуствени мигли,нокти,коса и пр)-вечер си лягаш с някоя,а сутрин не можеш да я познаеш.

# 22
За мен е красива една жена, която е с миловидно лице, младежко излъчване, с приятен глас. Много харесвам жени и момичета, които имат чипи носове Simple Smile. Това е мнението ми, относно женската красота, не е меродавно.

# 23
20-годишните търсят секс с изкуствена кукла,а 40-годишните-връзка със зряла,емоционално стабилна и интелигентна жена.
Това определено не е вярно.

# 24
Авторке,какво те накара да търсиш отговора на този въпрос?Да не се чудиш ти по кой път да поемеш?Аз,със скромният ми 28г опит,мога да ти кажа,че не може да поставяш всички мъже под общ знаменател.Едни харесват опаковката,а други-съдържанието.20-годишните търсят секс с изкуствена кукла,а 40-годишните-връзка със зряла,емоционално стабилна и интелигентна жена.Иначе според мен няма измерение за красотата.Ще ти дам пример.Имам приятелка,1,60м,около 85кг.Доста е пълничка,в лицето не е първа красавица,но е много добра,с уникално чувство за хумор и неповторима усмивка.Буквално като се усмихне,цялото помещение грейва.И да ти кажа,приятелят й е фитнес инструктор,с перфектно тяло и наследствен бизнес(с БМВ,че някой го коментираше😂)Заедно са от 2г.и са много щастливи.Не всичко опира до външният вид,все пак се влюбваш със сърцето,а не с очите.Както са казали(благодарение на тоновете грим и изкуствени мигли,нокти,коса и пр)-вечер си лягаш с някоя,а сутрин не можеш да я познаеш.

Добро утро на всички.  Отговарям на въпроса ти . Темата ми хрумна спонтанно,  но провокирано от идеала на някой хора за красота.  Аз не бих поела по пътя на изкуственото защото нямам нужда . Исках да чуя мненията на мъже и жени .

# 25
Защо,Галинор?За 20г съм 100%сигурна,но наистина и при 40г има незрели,с комплекси или разочаровани от "истинската любов".В повечето случаи обаче мисля,че е точно така.

# 26
Защото вкусът ни не се променя толкова съществено. Този, който на 20 гони кифли, би ги гонил и на 40, ако може. При жените е същото, никоя 40годишна няма да се навие на плешив, пълен, дори да е професор и цитира Шекспир, ако на 20 е гледала с влажен поглед Ален Делон. И в двата случая става дума за голям компромис и задоволяване с каквото има налично и най-вече можем да си позволим. Този компромис по-късно избива грозно във връзките.

# 27
Има различни типове мъже и според това зависи какво харесват.Едни се влюбват във външността,други в качествата.
Тези,които харесват физиката на една жена според мен са по-повърхностни и избират (тунинговани) за да си повдигнат самочувствието пред други "такъв тип" мъже."" Ее видяхте ли Иван,Драган с каква яка тупалка е и т.н
А другите, които харесват естествените жени според мен са по-дълбоки,чувствени мъже,които разбират (или както каза един мъж тук,че с времето разбрал),че външността не е на първо място по важност,няма да си вечно на 20г. и красив..
Ще е много кофти след време да и изсъхне,падне тунинга и тя да не може да впечатли с нищо друго..!! Красотата е важна,ако е естествена...

# 28
Гал, а защо изключваш възможността ако на 20 си харесвал фитнес инструктори, на 40 да имаш нужда от професор до себе си?

# 29
Също често срещана заблуда, както и тази, че на 40 се търсят зрели жени, е че тъпите мъже търсят еднократки, а интелигентните мъже си представят жена, с която ще откарат до старини Simple Smile Аз познавам доста интелигентни мъже, които харесват естествени жени (обърнете внимание, че не пиша естествено красиви), но никой от тях не живее с мисълта докато смъртта ни раздели.
Между другото, според мен има една граница при търсене на естественото, след която започва да бие на комплекси. Един вид, не можеш да се вредиш с поддържан партньор (най-вече защото ти самият си далеч от еталона за красота, но да не изгрубявам), затова умишлено търсиш буквално естествена грозота и го представяш като нещо дълбоко душевно.
Гал, а защо изключваш възможността ако на 20 си харесвал фитнес инструктори, на 40 да имаш нужда от професор до себе си?
Не я изключвам. Интересно ми е защо се изключва възможността хем да си професор, хем да ходиш на фитнес (млже и без да си инструктор). Въобще това противопоставяне интелигентен грозник с дълбока душевност <-> барнат плиткоумен гадняр ми е... Едни от най-противните като характер и интелект хора, които познавам, са откровено грозни.

Общи условия

Активация на акаунт