Японски чай "Инхуа"

• 110 300
  • 570
  •   1
Отговори
# 30
Бихте ли ми казали ако оби4ате къде е пустото ударение на заглавието на 4удодейния 4ай Joy /ега ти изре4ението hahaha/
Жалко 4е не става за кърма4ки ,ама така ме надъхахте 4е 6те си го купя ''за после'' Joy

# 31
Witchy където и да го сложиш ударението,нЕма да сбъркаш! Mr. Green Аз в аптеката се изцепих "имате ли чай "Хай хуй" и пак ме разбраха хората.. Joy

# 32
Witchy където и да го сложиш ударението,нЕма да сбъркаш! Mr. Green Аз в аптеката се изцепих "имате ли чай "Хай хуй" и пак ме разбраха хората..

голем майтап на4и еййййййййййй hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 33
Днес ми е първи ден откакто го пия.Взех си го на цена 6 лв.Разхлабва,доста често ми се ходи по малка нужда.Не знам дали подтиска апетита,обаче аз пия и вода с разтворена лъжичка ябълков оцет,който достатъчно ме отвращава ...

# 34
И аз си го взех днес и сега чакам да изстине. Мисля да пия по 1-2, пък да видим Praynig Мен ми го препоръчаха в една голяма аптека където аптекарките казаха, че го пият и са доволни. Уф, дано да ми смъкне поне малко тлъстинките, че много зле работата. Айде ще докладвам резултати. Успех на пиещите.

# 35
тези ,които го пият по-дълго време да споделят за резултати

# 36
  • София
Мен ми го препоръчаха в една голяма аптека където аптекарките казаха, че го пият и са доволни.

Абе какво става - и на мен точно аптекарка ми го препоръча - да не им плащат за реклама  newsm78 newsm78 newsm78????

# 37
Мен ми го препоръчаха в една голяма аптека където аптекарките казаха, че го пият и са доволни.

Абе какво става - и на мен точно аптекарка ми го препоръча - да не им плащат за реклама  newsm78 newsm78 newsm78????
добър ден!!! Laughing Не е задължително да им плащат, достатъчно е да им дадат мостри, някакви рекламни подаръци или нещо подобно. Обикновено при определено заявено количество получават и бонуси и са заинтересовани да продават. Така е по принцип, за конкретния случай не мога да кажа.

# 38
Уф, имам си едно на ум, но много се изкуших, а и вече бях прочела тук за този чай. Кво да направя, като искам без диета да отслабна Embarassed Надявам се поне да не е вреден. Мисля да се огранича от сладкото и хляба и ако има ефект има, ако не ще си стоя гладна и дебела.

# 39
И аз почвам да го пия. Не смятам, че ще е вреден. Поне ще опитам за срок от две седмици, с по едно филтърче на ден, пък да видим какъв ще е резултатът. Няма да спазвам диетка. В днешния ден съм 60 килца, след две седмици - надявам се поне 58 да станат. Хайде, ще се отчитам.

# 40
# 41
  • България Сливен
И аз да пиша за чая .Страхотен е!!! Пия го 3-4 месеца. Отслабнах 5 кг. Ям всичко без ограничения. На цвят чаят е тъмен след запарване. Успоредно с него пия и китайски капсули за отслабване. Много добри като резултат. Без странични действия. Има ги в София на Пиротска 18 и във Варна- Спортна зала. Опитайте и вие.

# 42
wiara, на каква цена купуваш капсулите от варна?

извинявайте за офф-топика

# 43
..момичета какви са тези капсули и колко струват?А за чаят вчера си го купих и пия по 1 пакетче на ден..дано ми намали този апетит Blush

# 44
във всички аптеки ли го има или трудно се намира защото много искам да отслабна и това ще е едно от средствата.реших се и утре го купувам.

Общи условия

Активация на акаунт