Японски чай "Инхуа"

• 110 296
  • 570
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета,какво става с Инхуа-та,докладвайте има ли резултат някакъв.Аз от днес го пия,обаче слагам една лъжичка мед,че немога тъй да го пия,вие слагате ли нещо подслаждащо или........

# 46
За да има резултат чая трябва да се пие по три пакетчета на ден

# 47
За да има резултат чая трябва да се пие по три пакетчета на ден
Аз го пих по 1 пакетче на ден и не съм отслабнала, на същите килца съм си. newsm78
Явно трябва да са три пакетчета на ден.
Да уточня: наистина нямам апетит, след като го изпия.

# 48
  • София
Аз по 3 път ина ден ще го пия.

# 49
  • София
Много ли е разхлабващо действието му?И боли ли корем така,като при китайския чай?

# 50
Много ли е разхлабващо действието му?И боли ли корем така,като при китайския чай?
При мен нямаше такъв ефект.

# 51
  • Sofia
изпих го и този чай - х3 на ден - без ефект. Дано при другите да има

# 52
  • София
Нито ме е болял днес корем,нито ме е разхлабвало,като че ли пишкам по често Thinking.Но пише,да не се пие по едно и също време с лекарства. Naughty

# 53
Момичета и аз започнах чайчето. За първите 3-4 дни свалих 2 кг. Една седмица след това не съм свалила нищо, но не ми се поглежда храна  Sick . Дори най-любимите ми неща не ми се дояждат. Не мисля, че неяденето ще ми помогне да отслабна, защото по принцип не ям много. Мисля да го пия месец и ако не сваля още поне 1-2 кила до тогава да го спра. Притеснявам се, че това е единствената течност, която поемам +1-2 кафета дневно, но просто не ми се пие вода и не мога да пия насила, а мисля, че това е вредно. Иначе една приятелка го е пила и е много доволна, за един месец беше се вталила доста.
И аз се включвам и ще докладвам пак след седмица... Целта за сваляне е 6 кг.
btw в листовката пише, че има период, в който не се свалят кг, но да не се спира чая.

# 54
  • София
Старфиш твойта приятелка с колко кг отслабна първия месец?И спазвала ли е някъв режим или може би е спортувала? newsm78

# 55
  • София
Нито ме е болял днес корем,нито ме е разхлабвало,като че ли пишкам по често Thinking.Но пише,да не се пие по едно и също време с лекарства. Naughty
С никакви лекарства ли?

# 56
  • София
taka pi6e v listovkata,da ne se piat lekarstva kogato pie6 4aia,v smisal da ne se piat zaedno po edno i sa6to vremeqina4e moje

# 57
Моля пробвалите чая да покажат снимка на кутийката или поне да я опишат. Колко пакетчета има в една кутийка?Има ли няколко вида с едно и също име-ИНХУА???Обърква ме това, че като съм питала в аптеките ми казват цени от 2.32 до 9 лв. newsm78 Кой е истинския?

# 58
Лятото преди да изчезне от аптеките и складовете свалих 4 кг за 2-3 седмици. Това беше юли.
Още не съм си ги възвърнала тези килограми (тоест според мен ефектът е постоянен или поне дълготраен). Не съм спазвала изрично указанията какво да ям - пиех по 2-3 на ден - преди ядене - когато не забравя. Но задължително поне едно на ден.

Сега отново го подновявам. Има го в магазини Европа на щанда с чайовете.
Една кутия от 6 лв е за 10 дни - ако пиеш по 3 пъти на ден.

Това е от мен.

А да - не разхлабва. Въобще не съм забелязала странични ефекти.

# 59
Карчева, приятелката ми каза, че е свалила 4-5 кг за 1 месец, но доста и личеше според мен. Казва, че не е спазвала хранителен режим и си е хапвала както обикновено, както и не е спортувала.
Аз за сега съм доволна. Както изглежда ще свалям бавно и дано да е трайно, но най-важното е че не се чувствам зле от чая. Не ме боли корем и бъбреците, както при китайския, както и не съм отпаднала и гладна, както при диетите.
От както приемам чая съм ограничила газирано, сладко и тестени изделия, но не съм ги изключила напълно, друг е въпросът, че последните 2 седмици нямам абсолютно никакъв апетит (накратко : не се лишавам от нищо).
Хайде докладвайте и вие, кой пие, и какъв резултат има.

Общи условия

Активация на акаунт