Японски чай "Инхуа"

• 110 305
  • 570
  •   1
Отговори
# 60
  • В града на хумора...
Здравейте и от мен ! Ами четох , четох ....и отидох и си го купих този чай ! Започвам го от днес , дано помогне . Крайна цел - 5 кг. Ще дакладвам , успех на всички пиещи ,, инхуа " и много поздрави от Япония  Hug

# 61
  • София
Момичета такъв запек ме е хванал,че незнам къде се намирам,дали е от чая незнам,при вас как са нещата,д..с...е ли се редовно Laughing.

# 62
  • София
Аз понеже пия един чай за бъбреци-по два пъти на ден,300гр лайка,ако пия и този дали ще ми станат много чайовете и билките?Смисъл вредно ли ще е ?

# 63
  • София
Не мисля Naughty.

# 64
  • София
Тогава си го взимам утре и ще си го пием заедно.  food010

# 65
На мен не ми действа запичащо, даже напротив, ходя по често от всякога. Но и не съм отслабнала, ама аз пия по 1-2 пакетчета и си хапвам Embarassed Въобще не ми подтиска апетита #Cussing out

# 66
А гаден ли е на вкус?
Че аз съм малко лигла по отношение на горчивото.  Embarassed

# 67
Отивам в аптеката - няма само аз да съм дебела newsm53

# 68
  • София
На мен много ми харесва на вкус,мислех че ще е гаден но не,малко като че ли се усеща мента newsm78.

# 69
На мен много ми харесва на вкус,мислех че ще е гаден но не,малко като че ли се усеща мента newsm78.

Айдеее зарибих се .

Ще го пробвам  Mr. Green

# 70
А гаден ли е на вкус?
Че аз съм малко лигла по отношение на горчивото.  Embarassed
Ох,и аз сьм така-ще чакаме да отговорят.А дали може да се подслажда,че без мед няма да мога да го пия

# 71
Тъкмо се навих да го купя и Карчева спомена МЕНТА. Може ли някой да изчете листовката и да ми каже дали наистина има мента вътре? На мен ментата ми е забранена и ако има - отпада. И още един въпрос - какво значи млечна захар newsm78 newsm78 Забранени са ми и продукти от краве мляко, макар че захари мога да ям.

# 72
  • София
Дивана в съдържанието не пише мента,но аз така усещам,лек привкус на мента.Нека и другите,които го пият да споделят,да не би само на мен да ми ментосва,но щом ти е забранена трябва добре да се провери.Иначе като състав пише:чай от полифенони,листа от гинко,млечна захар и други съставки. Thinking.

Бамбинке аз добавям една лъжица мед.

# 73
Аз по принцип не обичам чай, така че след като се запари го оставям да изстине, не слагам никакви подсладители и го изпивам като обикновена чаша вода. Никак не ми пречи да го пия, нито на вкус нито на мирис. За последните 2 седмици не съм свалила нито грам, но мисля, че съм намалила обиколките на талията, ханша и бедрата видимо (което ме задоволява). Съжалявам само, че като започнах да го пия се измерих само на кг, а трябваше да измеря обиколките си, за да докладвам в цифри Simple Smile.

# 74
Имам един въпрос : Откъде мога да си купя този чай???

Общи условия

Активация на акаунт