Японски чай "Инхуа"

• 110 367
  • 570
  •   1
Отговори
# 465
май не ставаше въпрос за чая,а за някакви хапчета до колкото разбрах,
че и смъртен случай имало,ама аз не съм го гледала Rolling Eyes

# 466
  • София
Извинявам се ако съм всяла смут, но беше защото аз се стреснах. Сега като се разрових по-подробно видях че предаването е било отдавна (на 20-ти февруари) и са обсъждани наистина капсули. Които са обсъждани и тук във форума, както и самото предаване.
Чаят Инхуа няма нищо общо, но явно момичетата, които ми го казаха са се заблудили.
Още веднъж се извинявам!

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 15:27 от M_I_A

# 467
Стреснах се.
Не ща да се тровя.
Между другото в момента по телевизията рекламират някакви хапчета за изхвърляне на токсините, май са български - вземал ли е някой от тях /забравих им името../

# 468
Привет чаепиещи момичета! И аз се включих в тез редици Grinning Купих го в сряда(7 март) и го 'почнах още същата вечер. Премерих се предварително - 60кг. Сега ще се въздържам от посегателства над кантарчето поне една седмица, за да видя има ли ефект някакъв Mr. Green
Пия по две пакетчета на ден - сутрин и вечер, но малко прекалих с яденето вчера Embarassed
Само един проблем имам - чаят мирише точно както къната, дето си купувам и имам чувството, че пия къна. Добре, че поне на цвят не е като нея Mr. Green
Успех на всички  bouquet

# 469
  • Там някъде нейде !!!
Предаването беше в събота в ТЕМАТА НА НОВА на  03.03.07год. и обсъждаха китайските таблетки а не чая . Така , че майчета споко .

# 470
след 1 месец прием на чая аз го спрях просто защото спрях да помръдвам кантара и се казах няма смисъл а има и още нещо драги момичета след като се ограничаваме от хляб и сладко безалкохолно което надува как няма да свалим то не е от чая отслабването а точно от това че не ядем хляб сладко и други храни и още нещо на 2 ден в който спрях чая отслабнах още 1 кг без него а слад като го спрате да знаете какъв запек ще имате аз за 1 месец имам а тези които го пият по продължително нз за тях и не ми се мисли
 А ЗА МЕСЕЦ ОТ ЧАЙЧЕТО ИЛИ ОТ ОГРАНИЧЕНИЯТА СЪМ - 5 КГ

# 471
здравейте мамчета. Вече пет дни /пълни/ пия от чая по два приема на обяд и вечер понеже не закусвам. На вкус не ми допада. Не посещавам wc-то от него. Ограничила съм сладкото ,хляба,боба,ориза,картофите. Газирано по принцип не пия. За 5дни съм -2кг. и се чувствам страхотно. Съжалявам че не се мерих в сантиментри за да бъда по точна. Не правия гимнастика и тем подобни защото нямам време за това. Надявам се и занапред да се движа с това темпо защото  имам доста за сваляне. 5-7 кг. Успех на всички чаепиещи.

# 472
И аз се запалих по този чай. Но при мен става нещо много странно - не спирам да се потя. Не знам дали е от него. Днес го пих за първи пъти се потя дори и под гърдите, но най-вече в областите около корема и гърба. На някой това случвало ли се е ?

# 473
аз вече изпих 2 опаковки от чая и нищо,ама грам,
единствено дето ходя по 2 пъти на ден до тоалетната,
какво ми е  newsm78

# 474
  • Пловдив
аз вече изпих 2 опаковки от чая и нищо,ама грам,
единствено дето ходя по 2 пъти на ден до тоалетната,
какво ми е  newsm78
Аз също не съм свалила кой знае колко,обаче продължавам да го пия.В интерес на истината намалях на сантиметри,но незнам от чая ли е или от това,че започнах да ходя на фитнес.Така или иначе засега продължавам да го пия,защото ме разхлабва,а това ми е проблем по принцип,но се чудя какво ли ще стане като го спра.

# 475
Дано не стане като при мен - запек и подуване на корема, след като го спрях. Сега си купих Лаксена. Но въпреки това съм доволна от чая. Двата килограма, които свалих с негова помощ не съм си ги върнала.

# 476
Здравейте, дами!
От днес и аз се присъединявам към вас. Току що си направих първия чай. Миризмата е ужасна.  ooooh! Още не съм го опитала. Ще се радвам да смъкна килограми, но да слабея на сантиметри и видимо ще е невероятно.
 baby_neutral
Четох цялата тема и ме навихте.
Стискайте палци Simple Smile)

# 477
Момичета, някой да е получавал сърцебиене от този чай? Аз го пия от една седмица и в последните 3 дни съм с невероятно нарушен сърдечен ритъм. Не знам дали е от чая или си въобразявам. Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели Praynig
Освен да взема и да го спра newsm78
Егати, тъкмо започна да действа Close

# 478
  • Пловдив
Не съм имала сърцебиене нито нещо друго притеснително от този чай.

# 479
Ако имаш проблеми, по-добре го спри!
Не си натоварвай излишно тялото. Може би нещо друго ще ти помогне, например пиенето на литър и половина - два вода на ден - това на мен определено ми е действало.
Успех ти желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт