Японски чай "Инхуа"

• 110 362
  • 570
  •   1
Отговори
# 480
дойде време да се похваля.. пия чая 14 дни и съм минус 3 килограма.. пазя диета обаче и не зная дали ефектът е подсилен от чая или просто диетата е стопила тия килца.. проблемите ми с ходенето до тоалетната също отшумяха... сега съм с редовен стомах Simple Smile
който не се чувства зле от чая да продължава да го пие..  newsm10

# 481
Ако имаш проблеми, по-добре го спри!
Не си натоварвай излишно тялото. Може би нещо друго ще ти помогне, например пиенето на литър и половина - два вода на ден - това на мен определено ми е действало.
Успех ти желая!  bouquet

Благодаря Luna, то аз и без това по толкова вода си пия всеки ден. Купих си снощи от аптеката билкови таблети мента, глог и валериана и сега съм добре. Не ми се иска да го спирам този чай, защото тъкмо започнах и ми се ще да видя дали има ли ефект.
Обаче, ако сърцебиенето  пак се появи ще го спра на мига. Какво да се прави Rolling Eyes

П.п. То като се замисля, може и от друго да се е получило. Купихме си кола преди няколко дни и аз доста се развълнувах покрай първото си шофиране EmbarassedОФца Mr. Green Та може напрежението да ми е дошло множко, знам ли.
Успех на всички  bouquet
Браво Scorpia! Само така

# 482
Момичета, може ли чая да се пие едновременно с противозачатъчни хапчета, повишава или намаля кръвното налягане?

# 483
Лена, по-добре се посъветвай с лекар!
  bouquet За всеки случай! Не би трябвало, ама за да си спокойна, попитай!!!

# 484
Забравих още да попитам - употребявате ли алкохол едновременно с чая. Чувала съм, че когато се пие билков чай не трябва да се пие алкохол.

# 485
  • Шумен
аз съм много доволна от чая-пия го два пъти на ден.Но вече имам редовен стомах.Не знам дали свалих килограми,защото си похапвам  Blush , но и това че ми регулира стомаха ми стига!

# 486
Тъкмо се реших и аз да ставам японка и темата отишла в тъча. Вчера си взех чайчето и днес на обед пих за първи път. Имам да свалям само 4 килограма, но хич не ми се отдават диетите. От няколко дни ограничавам въглихидратите и разчитам на помоща на чая.
Едно въпросче към пиещите - като го пиете чая до колко време посещавате тоалетната, да не стават фалове  Blush

# 487
 мацки кажете как е на вкус това чайче,в аптеката до нас го има,но  ако е гаден не се наемам да го пия. Rolling Eyes

# 488
дойде време и аз да споделя за чая - доволна съм и още как,10 кг долу за два месеца,но да подчертая дебело,че съм и на лек режим-ограничила съм до минимум захар,алкохол и тестени изделия,не ям след 18.30ч и третото хранене ми е само салата(плодова или зеленчукова).Продължавам да го пия по 3 пакетчета на ден и тоалетната посещавам един път дневно.Пробвах и зелевата супа,но таз смъкнах само 2 кг,при условие,че я спазвах много стриктно,тъй като обичам супи,а през това време не съм пила чая,не знам защо,но слаб ефект се оказа при мен.

# 489
Здравейте,наскоро пих и аз от чая ,по 1 пакетче на ден,за около-7 до 10 дни.отказах да го пия след като изпражненията ми станаха зелени .Това много ме уплаши ,и все още са ми такива/продължава около 1 седмица /.Някой имал ли е такъв проблем?

# 490
Здравейте,наскоро пих и аз от чая ,по 1 пакетче на ден,за около-7 до 10 дни.отказах да го пия след като изпражненията ми станаха зелени .Това много ме уплаши ,и все още са ми такива/продължава около 1 седмица /.Някой имал ли е такъв проблем?

Леле...И аз съм с такъв проблем...на моменти м,е хваща и рядко щастие...Но още пия чая. Това нормално ли е?

Засега наблюденията са ми, че наистина намалява апетита, но аз си хапвам - по - малко от преди, но ям...Доста ми помага да ограниучавам сладкото.

# 491
И аз забелязвам, че не ми се яде толкова колкото преди,корема ми е поддут.

# 492
ЗДРАВЕЙТЕ , КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХТЕ ВСИЧКИ. ЗАЩО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СПОДЕЛЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЧАЯ ИЛИ ВСИЧКИ СЕ ОТКАЗАХТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО. ДА ВИ КАЖА ТОЧНО ДВЕ СЕДМИЦИ ПИЯ ВЕЧЕ ОТ ЧАЯ И ДНЕС ВЕЧЕ МОГА ДА КАЖА ЧЕ СВАЛЕНИТЕ КИЛОГРАМИ СА 4,500. ОТ ДВА ДНИ СЪМ В ЗАСТОЙ НО СМЯТАМ ДА ПРОДЪЛЖА ДА ПИЯ ОТ ЧАЯ. ЧУВСТВАМ СЕ СТРАХОТНО И ПОНЕ ЗАСЕГА НЕ МИСЛЯ ДА ГО СПИРАМ.

# 493
Аз съм на линия, пия по едно пакетче на ден, страх ме е повече, заради тоалетната. Не си стоя по цял ден в къщи, за да си позволя лукса да я посещавам в необичайни часове на деня. Пия го вече трети ден, не мога да споделя още резултат, а и с едно пакетче на ден, не знам дали ще постигна някакъв ефект.

# 494
Аз нямам с какво да се похваля.
Уж намалих сладкото и някои сухи храни, но...Нито ми хлопат дрехите, нито нищо. Днес почвам втора опаковка.
Може би целулита ми е леко намалял... Rolling Eyes
Опитвам да се ограничавам, но ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт