ФЕВРУАРСКИЯТ ни бебчo сладък, за деня на влюбените ще да е подарък!

• 13 581
  • 320
  •   1
Отговори
# 180
Вчера бях на преглед. Отидох само да си взема болнични, но доктора реши да ме прегледа за всеки случай!  Видях малкото краче не бебето и пръстчетата му. Като нарисувано беше табанчето му... едно миниатюрничко и сладко!
Видях и част от профила му. Порастнало е малкото човече с 4 см. за почти месец. Това нормално ли е? Колко растат бебетата ...
имаше някъде аблица ама не се сещам къде я гледах ...

Ама на мен никой не ми отговори ... Sad
Колко растат вашите бебчета?

# 181
  • София
Привет, Petrova_! Аз си свалих упражненията от интернет и играя у дома. Ако те интересува, ще потърся в кой сайт бяха и ще пиша утре, сега потегляме за Габрово и ако се помотая още, ще ме бият  Mr. Green
Приятен уийкенд на всички!

# 182
  • София
Вчера бях на преглед. Отидох само да си взема болнични, но доктора реши да ме прегледа за всеки случай!  Видях малкото краче не бебето и пръстчетата му. Като нарисувано беше табанчето му... едно миниатюрничко и сладко!
Видях и част от профила му. Порастнало е малкото човече с 4 см. за почти месец. Това нормално ли е? Колко растат бебетата ...
имаше някъде аблица ама не се сещам къде я гледах ...

Ама на мен никой не ми отговори ... Sad
Колко растат вашите бебчета?
wish, в четвъртък съм на преглед и ще пиша колко е пораснал бебон. Не се тревожи, в този период растат много скоростно! Тук  има развитие на бебето по месеци и седмици http://www.bg-mamma.com/site/content/category/4/13/37/, най-отдолу на страницата, провери дали си отговаря на сантиметрите   bouquet

# 183
Киселинка, благодаря ти! Simple Smile
В норма съм според това тук! Simple Smile
Упокои ме много...
Чакам с нетърпение да мине прегледа ти и да споделиш с нас! Simple Smile

# 184
Здрасти,как сте?Растат ли коремчетата?
Да ви питам нещо,ако имам 4 месеца трудов стаж,преди да родя,ще получа ли майчински,или ще карам без тях? newsm78 .И ако родя януари,чак през април ли ще почнат да ми ги дават? newsm78

# 185
  • София
Здрасти,как сте?Растат ли коремчетата?
Да ви питам нещо,ако имам 4 месеца трудов стаж,преди да родя,ще получа ли майчински,или ще карам без тях? newsm78 .И ако родя януари,чак през април ли ще почнат да ми ги дават? newsm78

Няма да получиш нито болничните нито майчинство,трябват 6 месеца трудов стаж все още имаш време да си внесеш осигъровките.И раждането ще трябва да си платиш,без значение коя болница си избрала

# 186
kiselina, чакаме линка с йогистките упражнения да знаеш..

# 187
Добро утро!Лека седмица на всички!Аз съм щастлива защото сряда наближава и ще видя бебо,дано да се покаже да го видим дали е момиченце или момченце.Вчера си купих джинси за бременни,ще се снимам като си ги скъся и ще пусна снимки.
И аз искам да играя някакви упражнения-нещо по леко защото ме болят бъбреците като се по натоваря.Помагаите с идеи,моля Ви.

# 188
  • София
Добро утро,

Завърнах се от двудневно ходене до Плевен. Но хубавото е, че се сдобих с някоя друга по-широка дреха за по-студено време, както и с едно детско комплектче. АЗ си го харесах, а майка ми като ме напъна да го купим, да го купим - милата, няма търпение бетер мен  Sunglasses

# 189
Добро утро и от мен и успешна седмица на всички.

И на мен ще са ми интересни тези упражнения от йога за бременни.

Да ви се оплача - снощи четох в една от книгите ми за самото раждане - адски се паникьосах . Стори ми се доста страшничко SadSad

# 190
Добро утро и от мен.
И аз усещам бебчо, но все още плахо и то когато аз лежа неподвижно.
Уиш не знам какви са размерите на бебчо,защото все не могат да ми определят в коя седмица съм, защото цикълът ми бил около 30-33 дни CrazyПоследно на четириизмерния ехограф от четири- пет измервания се установи, че седмицата ми е тази , която е на лентичката. Но размерите останаха на филмчето , аз не ги запомних Embarassed
Странното при мен е, че започна да ме боли тазовата кост - струва ми се, че още е рано, или съм забравила как е било с Валери. И аз искам да правя някакви упражнения, но за такива не ми остава време.  Sad

# 191
Radostche, при мен пък е обратното, ама и зависи какво точно си чела. Аз попаднах на поредицата в сп."9 месеца" и някак си започвам да го приемам като нормален процес, имам предвид намалява ми представата за някакво страшно болезнено преживяване. Надявам се да бъде все в тоя дух, щото съм много страхлива.
И аз бих се възползвала от йога- упражненията.
И да ви се оплача, че панталоните, които си направих- единственият им недостатък след всички хвалби дето им хвърлих се СМЪКВАТ...Ужасно!!! Днес съм на работа с единия от тях- непрекъснато го подръпвам, на кръста зее дупка. Отпред е идеално разбира се, но явно платът, който купих (препоръчаха ми го точно за целта) не е стегнат. Кажете ми (тези, които сте си взели бременни панталони с разтеглива платка) удобни ли са ви? Държат ли си се на дупетата ви или се свличат? Сетих се, че мога да си сложа тиранти
 smile3521 или пък да намеря по стегнат плат, ама няма ли да ме стяга тогава?
Просто си мисля на глас.
А бебчи си плува и си играе-усещам го по цялата коремна област, но силни ритници още няма.
До скоро и приятен ден  пожелавам на всички!

# 192
  • София
Добро утро и от мен !
Правя ето тези йога упражнения:http://www.biberonbg.com/info/yoga_i_bremennost.htm , по една серия сутрин и една вечер  Simple Smile
Преди 2 седмици си купих джинси за бременни, но никак не ми харесва как ми  стоят, явно са ми големи, освен това дъното им се свлича до колената колкото и да ги стягам. Затова дадох на майка ми да ми ремонтира едни дънки, сряза им колана и разпори страничните шевове около 15см и заши по едно триъгълно парче разтеглив плат. Станаха с прекалено широка талия, но с колан са идеални.
В събота бях на кръщене и малко ме опушиха на почерпката след това  Sad Всички разбраха, че съм бременна, но никой не се съобрази (бяхме в една вила). Беше ми неудобно да направя забележка, защото повечето от хората виждах за пръв път, затова се ядосах и си легнах рано-рано, въпреки че ми се искаше да се повеселя  Embarassed  Вие как постъпвате в такива ситуации? Молите да не се пуши, или се изнизвате на чист въздух? Аз сякаш съм по-склонна на второто, много ли съм смотана?

# 193
Добро утро и от мен. От доста врене не съм писала но май после си смъкнах сериала Prison Break и така съм се загледала в него че не ми остава време за нищо. Наистина е много готин. Не спрях докато не изгледах 1-ят сезон.
И аз до по миналата седмица усешах бебето доста плахо и от време на време но от миналата е станало много активно, периодично си ме подритва. Може и на него да му се е отразило напрежението около филма.
Лека седмица.

# 194
Благодаря за инфото, Киселина. Ще опитам с упражненията.
За опушването- бях на РД в едно кръчме в събота. Цялата компания пафкаха като не видяли, ама аз нали им пригласях преди около година, та гледам да съм солидарна. Нооо, определено много се дразня, когато не се съобразяват хората. По едно време ми стана гадно и излязох на въздух.
В офиса от много близка съседна стаичка се разнася такъв пушиляк, че...пушат си вътре момчетата, ама нямат прозорци и си отарят вратата към нас да им се проветрява (в момента е същото положението) и аз непрекъснато я затварям. Няма да направя забележка, нека си пушат ама да си затварят вратата. Ставам да я затворя.

Общи условия

Активация на акаунт