Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 443
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета, часовете за замразен трансфер кога стават ясни? Имам насрочена дата, но за часа разбрах, че ще ми се обадят допълнително. Обаждане от ембриолозите ли да очаквам и колко време предварително се обаждат по принцип?
Обаждат се 1-2 дни преди трансфер и казват в колко часа и какви лекарства евентуално да се вземат.

# 436
  • София
Момичета доколкото разбрах добавки на д-р Стаменов са си негово Ноу хау, съдържат антиоксиданти и давали добри резултати след  2-3 месеца прием. Успех на всички ни.

# 437
  • София
Здравейте, имате ли представа дали операциите, както и хистероскопиите /оперативни/ са спрени в клиниката?

# 438
Здравей. При мен си обади ембриолог 5 дни преди трансфера. Сьщо ми даде настсвления по телефона какви лекарства да приема и какви изследвания да си направя в деня на трансфера. Успех!

quote author=Alba rosa link=topic=1249647.msg41619371#msg41619371 date=1603696119]
Момичета, часовете за замразен трансфер кога стават ясни? Имам насрочена дата, но за часа разбрах, че ще ми се обадят допълнително. Обаждане от ембриолозите ли да очаквам и колко време предварително се обаждат по принцип?
[/quote]

# 439
Здравейте, имате ли представа дали операциите, както и хистероскопиите /оперативни/ са спрени в клиниката?

И мен ме вълнува същия въпрос, тъй като ми предстои хистероскопия. Но пък в заповедта на министъра са посочени операциите, които няма да се спират и репродуктивните са в този списък. Силно се надявам да няма изненади Triumph

# 440
  • София
Днес го били обсъждали.

Планови оперативни хистероскопии и операции се отлагали. Само спешни се правели.

Не знам кога ще стигна и как. Тъпо.

# 441
  • София
Това означава ли, че и биопсии се отлагат?
В момента ми проследяват овулацията, за да ми направят биопсия за изследване следващата седмица, а никой не ми се е обадил. Утре съм на преглед.

# 442
  • София
Биопсия се взима в кабинета. Не в операционната.

# 443
  • София
Това е добра новина. Благодаря.

# 444
Биопсия се взима в кабинета. Не в операционната.

На някой жени са с упойка и са в зала за пункция, но те си знаят предварително.

# 445
  • София
Аз ще съм в кабинета.
Дано не отменят процедурите, защото се надявам следващия месец да правим стимулация.

# 446
Момичета, а дали имате идея инсеминациите спрени ли са? Защото нямам идея къде и как се извършват...

# 447
Момичета, за колко време излиза резултатът от бързия тест за Covid? Имам процедура от 12 и се чудя кога да отида за теста 🙄

# 448
Момичета, за колко време излиза резултатът от бързия тест за Covid? Имам процедура от 12 и се чудя кога да отида за теста 🙄
Отидете за всеки случай 40-50 мин по- рано

# 449

Аз два пъти съм правила и единия чаках час и половина, другия към 50-60 мин (но беше събота). Предвидете си поне 2 часа, за да може да минете и през регистратура каса.

Общи условия

Активация на акаунт