Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 526
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, на мен продължава да не ми идва цикъла.
Да припомня от миналата тема - задържан фоликул след икси на естествен цикъл с хапчета.
На втората седмица закъснение на цикъла д-р Персенска ме прегледа и каза, че фоликула е смачкан и до десетина дни ще изчезне, а ако не, ще ми изпише лекарства.
Та какви хормонални лекарства изписва при задържан фоликул и колко време след вземането им идва цикъла?
А веднага от същия цикъл може ли да се планира нов опит на ец?

Стана вече 1 месец закъснение, на 15 ден д-р Персенска каза, че вероятно до 10 дни ще дойде, но не идва цикъла.

Писах днес на докторката, каза да взема дуфастон.
Но на въпроса по каква схема и колко дни, не ми отговаря.

Та при вас как е било, поне да я питам конкретна схема добра ли е?

Изписа ми д-р Персенска дуфастон 2*1 за 10 дни.
И понеже в работата ще ми е трудно да излизам до средата на месеца, се интересувам как е обикновено с тези хапчета.След като ги пия 10 дни и ги спра ли идва цикъла?И до колко дни обикновено?

Като ги спреш и до 2-3 дни идва, но е индивидуално.

# 196
Здравейте приятели. Имам ли повод да се притеснявам? Извинявайте, че все пиша от отчаяние без хубави новини. няколко поредни месеца сьм с отложен ЗЕТ след като е започнало проследяването. Този месец отново ще започне проследяване на ЕЦ, трябваше да ми дадат час за 29.09 което ще ми е 9-ти ден. Днес обаче разбирам че графика на докторите е запьлнен и нямат час за мен и ми предлагат за след 3 дни, когато ще ми е 12 ти ден. Но аз имам и ранна овулация. Нормално ли е това или просто вече се чудят как да ме разкарат. Аз искам да си направя трансфера с последните ембриончета и ако нищо не стане повече не бих ангажирала доктора с моя случай. Три поредни месеца ми се отлага трансфера а сега и някак се загубих какво изобщо ще става при ранна овулация и проследяване от 12 ден. Моля ви дайте ми кураж Sad

# 197
  • София
Отивай на преглед на 12тия ден и ако има голям ф и лигавицата е ок действай. Но е тъпо да имаш само 1 преглед преди зет.

# 198
Да, ще отида. А внушавам ли се че доктора вече иска да ме "разкара", или сама да се откажа и потърся др. Специалист, или наистина всички са с претоварени графици в момента? Мен последните пьти ме е проследя
Вала и др. Тихомирова.

author=melinda1link=topic=1249647.msg41459793#msg41459793 date=1601302045]
Отивай на преглед на 12тия ден и ако има голям ф и лигавицата е ок действай. Но е тъпо да имаш само 1 преглед преди зет.
[/quote]

# 199
Според мен си внушава. Не го приемай лично. Днес бях там и наистина болницата беше препълнена.
Пожелавам ти много успех!

Да, ще отида. А внушавам ли се че доктора вече иска да ме "разкара", или сама да се откажа и потърся др. Специалист, или наистина всички са с претоварени графици в момента? Мен последните пьти ме е проследя
Вала и др. Тихомирова.

author=melinda1link=topic=1249647.msg41459793#msg41459793 date=1601302045]
[/quote]

# 200
Здравейте, днес получих епикризата си пункцията и замразените ембриони. През цялото време по телефона ме държаха информирана за броя успешно оплодени и развиващи се ембриони. При последното обаждане имах 16 годни за замразяване. В договора и епикризата за замразяването в  пише 9 бр.
На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

# 201
Момичета, на някоя от вас д-р Стаменов давал ли е от новите хапчета ReNew?
Правят се по негова рецепта и ми ги даде, когато го питах за някакви добавки за стимулиране качеството на Я.  Вземат се от манипулационната.
Мн ми е странно, защото на опаковката не пише нищо др освен че се приема по 1 таблетка 1 час преди хранене и срок на годност, нищо друго, дори състав няма.
Питах акушерките за състава, казаха витамини и антиоксиданти, това е.
Много ми е странно...

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:08 от mimi7172

# 202
Все по често си мисля, че сме опитни мишки. На Зарзиото май му минава модата. Не искам да звучи грубо коментара ми. Дано ти помогнат. Дали помагат за броя на фоликулите. Аз също съм при Стаменов, и много пъти съм го питала за добавки, и ми е отговарял че няма смисъл, пък чак производство да има вече е интересно. Каква им е цената.
Успех ти пожелавам, и ме извини за кофти настроението ми днес.

# 203
И на мен ми беше мн странно, но си казах, че щом Стаменов ми ги е дал, значи са добри. Вече пия трета опаковка / 1 ОПАК = 30 капсули / но не знам дали има полза, защото не сме правили опит откакто ги приемам. Цената им е 60лв/опаковката и трябва да се пията поне 2-3 мес. Преполагам, че помагат по- скоро за качеството на Я отколкото за броя.

Все по често си мисля, че сме опитни мишки. На Зарзиото май му минава модата. Не искам да звучи грубо коментара ми. Дано ти помогнат. Дали помагат за броя на фоликулите. Аз също съм при Стаменов, и много пъти съм го питала за добавки, и ми е отговарял че няма смисъл, пък чак производство да има вече е интересно. Каква им е цената.
Успех ти пожелавам, и ме извини за кофти настроението ми днес.

# 204
На мен ми ги предписа преди една седмица. Още не съм ги започнала. Не си задавам много въпроси, честно казано. Той ми обясни, че не са хормони и че гоним качество на Я. Това обяснение ми стига. Започвам да си ги пия др седмица, дано имат ефект. Нека някой сподели, ако има опит. Мерси!

# 205
Здравейте приятели. Имам ли повод да се притеснявам? Извинявайте, че все пиша от отчаяние без хубави новини. няколко поредни месеца сьм с отложен ЗЕТ след като е започнало проследяването. Този месец отново ще започне проследяване на ЕЦ, трябваше да ми дадат час за 29.09 което ще ми е 9-ти ден. Днес обаче разбирам че графика на докторите е запьлнен и нямат час за мен и ми предлагат за след 3 дни, когато ще ми е 12 ти ден. Но аз имам и ранна овулация. Нормално ли е това или просто вече се чудят как да ме разкарат. Аз искам да си направя трансфера с последните ембриончета и ако нищо не стане повече не бих ангажирала доктора с моя случай. Три поредни месеца ми се отлага трансфера а сега и някак се загубих какво изобщо ще става при ранна овулация и проследяване от 12 ден. Моля ви дайте ми кураж Sad

За час винаги се обаждай когато ти дойде, независимо дали трябва прегледът ти да е за 2-ри, 3--ти или 9-ти ден.
Кога се обади за час на 29/09 ? От днес за утре са само часовете за стимулации.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 23:18 от -INA-73

# 206
Здравей. Да , аз се обадих на 2 ден от цикьла ми. От регистратура ми казаха да чакам обаждане днес за час на 29.09. И понеже не получих обаждане до 16:30, се обадих аз и ми обясниха, че графиците са много натоварени и вместо 9 ти ден ще ми дадат час за 12ти. Аз сьм с ранна овулация и затова се притесних.

За час винаги се обаждай когато ти дойде, независимо дали трябва прегледът ти да е за 2-ри, 3--ти или 9-ти ден.
Кога се обади за час на 29/09 ? От днес за утре са само часовете за стимулации.

# 207
  • Варна
Здравейте!
Днес си получих заповедта и се опитвам да се свържа с клиниката, но не успявам.
Каква е процедурата от тук нататък? Мога ли да прочета някъде?

# 208
Здравей,
след като си получих заповедта, записах час на 10 ден от цикъла и започнахме следене и стимулация по дълъг протокол.
Успех 

Здравейте!

# 209
Здравейте!
Можеш да запишеш час за 2 ден, ако ще си със стимулация по къс протокол, аз така направих. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт