Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 426
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, каква е цената на PCR теста в клиника Надежда, знав ли някой.

# 451
Мисля че 100 лв

# 452
Момичета, за колко време излиза резултатът от бързия тест за Covid? Имам процедура от 12 и се чудя кога да отида за теста 🙄
Аз правих трипъти и всеки път излизаше различно, но както са казали си предвидете 2 часа. И ако имате час за вливка имайте предвид, че не е фатално да закаснеете, то така или иначе може да ви се наложи да чакате за мярто по отделенията.

# 453
Аз ще съм в кабинета.
Дано не отменят процедурите, защото се надявам следващия месец да правим стимулация.

Спокойно, едва ли ще я отменят. Моята беше през Април в разгара на първата вълна и мина по план.

# 454
Този бърз тест за ковид нов вид ли е или си се прави по старому, в лабораторията като ти вземат кръв и за други изследвания? Че моя такъв преди време доста се забави с излизането му в приложението и си изкарах акъла.

# 455
А пункции и трансфери правят ли?

# 456
Момичета, някоя от вас знае ли колко време се чака за д-р Стаменов за нов опит, след като вече имаме едно детенце благодарение на него? Мисълта ми е записвам се и пак ли се чакат месеци наред за преглед?

# 457
Да споделя за тестовете за Ковид. Днес правих вливане и ми направиха бърз тест - кръв ми взеха в лабораторията, струва 40 лв. , след час и половина беша готов.Този тест  показвал освен текуща инфекция и антитела. Е моя беше положителен (не се притесниха след като казах, че съм боледувала юли месец) и ме пратиха  пак за друг - бърз антигенен тест, вземат секрет от носа, струва 60 лв.и е готов за 15 мин. 
Завбъдеще ми казаха като ми се наложи да правя бърз антигенен тест, защото вече съм с антитела.

Момичета, не се притеснявайте за мерките, въпреки че им беше ясно, че съм с антитела ме изолираха и ме пратиха в дежурния кабинет на -1 за другия тест и ме помолиха да чакам резултата извън болницата. Отваряха ми вратите и не даваха да пипам нищо.

# 458
Здравейте, днес имах пункция и след 5 дни трансфер. Говорехме с док. за лепило да сложим, аз питах от кое-нали има PBMC ot 250, където се взима кръв 2 пъти и обикновено от 50лв. Той предпочете това с кръвта. Слизах до манипулационна за инжекции, но там нищо не стана на въпрос за лепилото и аз изхвърчах, че бързах за работа Simple Smile По пътя се сетих, че май трябва да давам кръв и започнах да звъня в болницата, идеята ми беше след работа да отида пак.  Както и да е, стана ясно, че вече е късно да давам кръв и ще сложим от другото лепило. Понеже никога не съм слагала от него, може ли да ми обясните то какво съдържа и кога се слага-в деня на трансфера ли? Някоя от вас, която го е ползвала, имала ли е добър ефект след това и положителен тест? Благодаря Simple Smile

# 459
Здравейте, днес имах пункция и след 5 дни трансфер. Говорехме с док. за лепило да сложим, аз питах от кое-нали има PBMC ot 250, където се взима кръв 2 пъти и обикновено от 50лв. Той предпочете това с кръвта. Слизах до манипулационна за инжекции, но там нищо не стана на въпрос за лепилото и аз изхвърчах, че бързах за работа Simple Smile По пътя се сетих, че май трябва да давам кръв и започнах да звъня в болницата, идеята ми беше след работа да отида пак.  Както и да е, стана ясно, че вече е късно да давам кръв и ще сложим от другото лепило. Понеже никога не съм слагала от него, може ли да ми обясните то какво съдържа и кога се слага-в деня на трансфера ли? Някоя от вас, която го е ползвала, имала ли е добър ефект след това и положителен тест? Благодаря Simple Smile

Здравей, на втория  трансфер ми слагаха от лепилото, като ме викнаха два часа преди трансфера. Трябва да си с пълен пикочен мехур, това го помня, понеже аз не бях и на доктора му беше малко по-трудно. Иначе като съдържание не знам какво представлява, но резултата е положителен и вече съм в 28г.с. Успех!

# 460
  • Sofia

Здравей, на втория  трансфер ми слагаха от лепилото, като ме викнаха два часа преди трансфера. Трябва да си с пълен пикочен мехур, това го помня, понеже аз не бях и на доктора му беше малко по-трудно. Иначе като съдържание не знам какво представлява, но резултата е положителен и вече съм в 28г.с. Успех!
Това лепило е част от средата в която гледат ембрионите. На мен ми го сложиха  ден преди трансфера. И аз като Venetta съм в 27гс 😁. Преди това пробвахме с PBMC ама нищо не стана. Иначе ако сте били за PBMC се ходи не в манипулационна, а при генетиците.

# 461
А знаете ли в деня на трансфера от кое лепило слагат? Мен ме викат в началото на деня точно заради поставяне на лепило, но така и не разбрах от кой вид е и колко ще струва. И каква е разликата между едното и другото.
Иначе трансферът ми е чак следобед. Чудя се ще трябва ли цял ден да седя в болницата или ще ме оставят да убия време някъде навън.
Хоуп, поне от личен опит за ново ин витро при д-р Стаменов мога да кажа, че около 3 месеца чаках за консултация и преглед.

# 462
  • Sofia
А знаете ли в деня на трансфера от кое лепило слагат? Мен ме викат в началото на деня точно заради поставяне на лепило, но така и не разбрах от кой вид е и колко ще струва. И каква е разликата между едното и другото.
Иначе трансферът ми е чак следобед. Чудя се ще трябва ли цял ден да седя в болницата или ще ме оставят да убия време някъде навън.
Хоуп, поне от личен опит за ново ин витро при д-р Стаменов мога да кажа, че около 3 месеца чаках за консултация и преглед.
Точно това за което ти писах. Може да се сложи и в деня на трансфера - 50лв е и ми го сложи в кабинета си. Аз бях при Персенска Simple Smile

# 463
^hope^ , вчера запазих час за февруари.
Пациент съм на Стаменов с едно неуспешно IKSI с неустановен стерилитет от 2015 год.
Тогава всичко излезе около 5000лв. Незнам във времето нещата колко са се покачили и ще съм благодарна за мнения.
Навремето заетостта на доктора беше огромна и сме оставали до полунощ за преглед, дали сега е така или покрай короната е намалял потокът ? От далечен град сме , искам да си предвидя и престоите.
Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:30 от donatellla

# 464
  • София
2 опита имам с РВМС - неуспешни. 1 опит имам с “обикновеното” лепило и резултата се опитвам да приспя от 15 мин Grinning

Общи условия

Активация на акаунт