Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 412
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, мили момичета! Cry как се справяте с кореспондирането с Грьцката Аптека Промахон. Писах им вьв вайбьр както момичето ми каза сьс заявка, сьобщението ми е прочетено от 3 дни никой не ми отговаря. Ако звьня или е заето или гласова поща на която не мога да оставя сьобщение.  Мьжа ми сьщо е скептично настроен понеже се доставя с куриер как да вярвам на инжекциите. Като звьня на Вайбьр са на линия но пак не вдигат. Дайте ми сьвет. Нямам познари от Турция да ми го купят и нямам вьзможност само да отида на место до аптеката. Сьщо сред вас имало ли е, които са си получили пратката с Пролутекс по Спиди / Еконт?
Аз навремето т. е. август, си получих 2 пъти пратката успешно по Спиди, но комуникирах на гръцки с тях по вайбър предполагам няма значение, но..

# 481
  • София
Здравейте. Пускат ли придружител за хистероскопия? Ще бъде в кабинета без упойка и се страхувам дали ще мога да ходя координирано после? Имам Аулин и свещички профенид.

Благодаря!

# 482
  • Sofia
Здравейте. Пускат ли придружител за хистероскопия? Ще бъде в кабинета без упойка и се страхувам дали ще мога да ходя координирано после? Имам Аулин и свещички профенид.

Благодаря!
Не, не пускат никакви придружители. Има сестра, ако стане нещо, тя ще ви помогне.
Нека се пазим с този Ковид....😊

# 483
  • София
Благодаря за отговора. Жалко все пак.

# 484
Здравейте мили дами. Благодаря на всички, които се отзоваха за Пролутекса. Аз получих една кутийка от Промахон, струваше ми 118.00 лв по Спиди.  Ако се наложи по-дьлго да го ползвам, ще се включа в групите на Турската клиника.
Аз искам да ви попитам. Пьрвият ми преглед след положителен тест е насрочен за др. Тихомирова. Аз сьм пациент на др. Стаменов и досега не сьм имала прегледи при нея. Незнам какво да очаквам и сьм притеснена защото ако се развие бременността ще сьм високо рискова но не заради Тромбофилия основно. Мога ли да разчитам на добро проследяване от нея? Или по добре да си потърся в друга клиника още един гинеколог? Ако сьм инвитро бременност в началото по задьлжение само репродуктивния специалист ли ме следи в Надежда или имам право от сега да си избера гинеколог за прегледи и консултации. Може ли жените с опит да ми разяснят и има ли следени доволни от др. Тихомирова? Много се тревожа как ще е от тук нататък в предвид че инвитро ороцеса ми не беше по мед и масло макар и хубавия резултат.  Благодаря ви от сьрце.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:39 от Анонимен

# 485
  • София
Здравейте. Бременна съм в 12 г.с. И от тази сутрин имам леки наченки на настинка- болки в гърлото, леко температура и днес сутринта за капак повръщах (през една - две седмици ми се случва да повръщам). Първа ЖК ми е тази седмица и все още нямам кой да питам какво да приемам. Моля за съвет как да подобря състоянието си.

# 486
Чай, мед, лимони, парацетамол 4-6 табл.по 500 мг, вит.С 100мг, осцилококцинум, вит.Д

# 487
Здравейте мили дами. Благодаря на всички, които се отзоваха за Пролутекса. Аз получих една кутийка от Промахон, струваше ми 118.00 лв по Спиди.  Ако се наложи по-дьлго да го ползвам, ще се включа в групите на Турската клиника.
Аз искам да ви попитам. Пьрвият ми преглед след положителен тест е насрочен за др. Тихомирова. Аз сьм пациент на др. Стаменов и досега не сьм имала прегледи при нея. Незнам какво да очаквам и сьм притеснена защото ако се развие бременността ще сьм високо рискова но не заради Тромбофилия основно. Мога ли да разчитам на добро проследяване от нея? Или по добре да си потърся в друга клиника още един гинеколог? Ако сьм инвитро бременност в началото по задьлжение само репродуктивния специалист ли ме следи в Надежда или имам право от сега да си избера гинеколог за прегледи и консултации. Може ли жените с опит да ми разяснят и има ли следени доволни от др. Тихомирова? Много се тревожа как ще е от тук нататък в предвид че инвитро ороцеса ми не беше по мед и масло макар и хубавия резултат.  Благодаря ви от сьрце.
Здравей, аз се следя в момента при д-р Тихомирова, като преди това бях пациентка на д-р Стаменов. Аз съм доволна като цяло, но при мен бременността не се води рискова. Можеш да проучиш кои от лекарите в болницата се занимават с проследяване на рискова бременност и да се запишеш при него на ЖК след 12 г.с.

# 488
  • София
Аз съм пациентка на Тихомирова и засега ми се струва много адекватна. Дано не греша. Сменила съм много лекари, но при нея попаднах случайно и толкова ми хареса, че я предпочетох пред Цветков, към когото се бях насочила.
За бременност не знам как действа. Аз съм с цел забременяване.

# 489

Благодаря!

Този август ми правиха, извършва се в операционна зала, под пълна упойка и после добре си поспах. Желателно да имаш придружител за след това, и никакво шофиране, пълен покой ден-два. При някои жени има зацапване няколко дни, при други като мен почти целия месец до МЦ.

# 490
Мелинда, много си смела. Хистероскопия без упойка... направо ме втриса ката си го представя. Мисля да се предложа за биопсия преди трансфер и от сега го мисля как ще я преживея като знам от познати как ги е боляло. Anguished

# 491
  • Sofia

Благодаря!

Този август ми правиха, извършва се в операционна зала, под пълна упойка и после добре си поспах. Желателно да имаш придружител за след това, и никакво шофиране, пълен покой ден-два. При някои жени има зацапване няколко дни, при други като мен почти целия месец до МЦ.
Тя говори за офис хистероскопия, не за оперативна. Аз правих имунологична биопсия и не ме заболя, беше просто неприятно.

# 492
  • София
Аз да питам колко излиза имунологичната биопсия, че не успях да се ориентирам по ценоразписа и не знам колко пари да си нося.
Имам записани също естрадиол и прогестерон, самото вземане на биопсията и изследването. На касата не можа да ми каже точно момичето.

# 493
Аз да питам колко излиза имунологичната биопсия, че не успях да се ориентирам по ценоразписа и не знам колко пари да си нося.
Имам записани също естрадиол и прогестерон, самото вземане на биопсията и изследването. На касата не можа да ми каже точно момичето.

Имунологичната биопсия е 230лв, микробиологичната - 80лв. Не е болка за умиране, просто е неприятно за 1-2мин. Успех!

# 494
  • София
Много благодаря!
Очаквах да е по-скъпа. Бях се приготвила за около 500 лв.
От болка не ме е страх. Минала съм през какво ли не. Ще мина и това.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт