Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 356
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За първи преглед на 2ри ден ако ще стартираш: естрадиол, фсх, лх, пролактин и прогестерон аз бих си пуснала. Лекарите пестят от хормони. Аз спрях да пестя и им казах и вече акушерките директно си ми назначават всички.

И не е нужно да си гладна или жадна. Аз ги пускам 1 ч преди преглед.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 18:13 от melinda11

# 571
Много благодаря! Не знаех, че може и така. В друга клиника ми искаха да са сутрин на гладно...  Може пък и аз да не съм разбрала. Благодаря отново!

# 572
за пролактина има спор,дали на гладно,дали на чист ден или между2-5ден на Ц ,като добавим че е стресов хормон аз отказах да го пускам

# 573
  • София
Този спор е само ако са ти излизали високи стойности. Ако ти е ок на 2ри ден без да си гладувала ще е ок и на чист ден с гладуване. Ако не е ок на 2ри ден има шанс да е ок на чист ден с гладуване. И така.

# 574
  • Панагюрище
Здравейте, на кратко - имам две неуспешни инсеминации. Решихме да направим опит за инвитро по къс протокол /не по фонд/, като минах на стимулация с Гонал. Бях на ръба на хиперстимулация, защото въпреки ниските дози /100 единици/ произведох много фоликули, имах оголемяване на яйчници и доста болка.
 Резултататът след пункцията ми на 1 ноември беше 15 извадени живи яйцеклетки. В последствие след оплождането до 3-я ден останаха 9 качествени. Тогава ми казаха, че докторката ми е поискала от ембриолозите да ги замразят на 3-и ден и сега имам 9 чакащи снежинки.
Трансферът ми беше отложен поради болките и тежката стимулация. Чакахме следващ цикъл, който трябваше да настъпи около 20 ноември. Днес обаче ме изненада с подраняване от 10-тина дни. Има ли и други дами, на които като при мен толкова  кратко време след пункията е започната подготовка за трансфер.
Вторият ми въпрос е какво мислите за това ранно замразяване на 3 ден?
Благодаря предварително.

# 575
  • София
Може преди трансфер да се размразят и отгледат до бластоцист и тогава да се транферират, аз имам една бременност по този начин, дори се бяха хванали и двата ембриона, но в последствие прокървих и ги изгубих, вероятно заради нисък прогестерон.

# 576
Здравейте, на кратко - имам две неуспешни инсеминации. Решихме да направим опит за инвитро по къс протокол /не по фонд/, като минах на стимулация с Гонал. Бях на ръба на хиперстимулация, защото въпреки ниските дози /100 единици/ произведох много фоликули, имах оголемяване на яйчници и доста болка.
 Резултататът след пункцията ми на 1 ноември беше 15 извадени живи яйцеклетки. В последствие след оплождането до 3-я ден останаха 9 качествени. Тогава ми казаха, че докторката ми е поискала от ембриолозите да ги замразят на 3-и ден и сега имам 9 чакащи снежинки.
Трансферът ми беше отложен поради болките и тежката стимулация. Чакахме следващ цикъл, който трябваше да настъпи около 20 ноември. Днес обаче ме изненада с подраняване от 10-тина дни. Има ли и други дами, на които като при мен толкова  кратко време след пункията е започната подготовка за трансфер.
Вторият ми въпрос е какво мислите за това ранно замразяване на 3 ден?
Благодаря предварително.

Абсолютно по същия начин беше и при мен. Подрани ми 10тина дни, но тъй като подготавката за Зет беше с естрофем и утрогестан....ми казаха, че няма никакво значение. В крайна сметка имах успех, захвана си се снежковчето /друг е въпроса, че спря развитие ... но това в момента изобщо не е важно/. Така че.... слушкай докторите, пази се и всичко  ще е наред! 🙏🍀🍀🍀

# 577
Извинявайте, някой има ли идея какво става с клиниката? Звъня от сутринта, все ми дава, че не може да бъде осъществена услугата. Не мога да се свържа и директно ме изхвърля. Нямам идея какво да правя и на кого да звъня. Благодаря!

# 578
Не знам какво става с клиниката, но аз съм безкрайно разочарована.
Вчера ми се обадиха да презапишем час за коментар на неуспешен опит при д-р Цветков, който трябваше да се проведе на 04.11. Казаха ми, че единственият ми вариант е да отида в Парадайз, въпреки, че изрично подчертах, че не ми е удобно и ми е безкрайно далече. Ако искам коментарът да се състои в болницата, то ще трябва да чакам още 1 месец. За мен това е абсолютно безобразие!

# 579
  • София
Аз звъннах и ме свързва. Не изчаках оператор. Но си ме свърза: здравейте, вие се свързахте с болница Надежда...

# 580
Здравейте днес пуснах тсх 3.20.края на ноември ми  престой стимулация.утре имам час за ендокринолог. Някой има ли от вас дето за месец му е спаднал тсх.

# 581
  • София
Цветков, доколкото знам, има здравословен проблем, затова втори месец отлагат прегледите му.

С телефоните аз нямам проблем.

При правилно дозиране на лекарствата при мен ТСХ влиза в норма за 4-5 дни след корекция.

# 582
Сега ме свързва с болницата, нещо временно е било. Др е въпросът, че няма свободен оператор. Въобще не знам как ще си запиша час. Sad

# 583
Здравейте, тези от вас които си бият Пролутекс 25 в корема- как ви се отразява? Аз си го поставям от около 10 дни и всеки път ми остава синка, която изглежда като буца и се подува, все едно не се разнася хубаво течността...вече не ми остана празно място, синките се сляха и целия ми корем е синьо-лилав като патладжан 😭 не ми се мисли, ако трябва да ги продължавам по-дълго време, къде ще се бода...

# 584
Здравейте,
Имате ли идея д-р Тихомирова до кога ще отсъства? Днес ми се обадиха да ми кажат, че ми прехвърлят часа при д-р Цветков.

Общи условия

Активация на акаунт