Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 348
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте,
Имате ли идея д-р Тихомирова до кога ще отсъства? Днес ми се обадиха да ми кажат, че ми прехвърлят часа при д-р Цветков.
Който пък преглежда в Парадайс Wink хахаха
Нещо организацията вече хич им я няма. Поемат прекалено много случаи. Докторите изнемогват и изобщо не ни гледат като индивидуални случаи....демек човеци. Гледат ни като номер 23...остават ми още 10 и си тръгвам ...аман. За жалост лакомията до това води....едни лапат други го отнасят и трети страдат
 Дерзайте  момичета ! И с телефоните и с прегледите и дано успеем поне по точка А и Б .....че В не е ясно Cry

# 586
Разбирам разочарованието ви, но на мен лично до сега не ми се е случвало да ме “претупат”. Вярно е че са претоварени, но нали уж за това и екипът им се разширява. А д-р Цветков си преглежда и в болницата.

# 587
Д-р Тихомирова си е на работа. Днес беше в Парадайз. Прехвърлиха ме тя да ме гледа, а съм пациентка на д-р Стаменов. Нещо и на мен не ми харесва тази работа.

# 588
Странно наистина, аз имам час за утре и ми казаха, че ще отсъства известно време.
Дано да е добре и да е планирано отсъствие🤞🏻

# 589
  • Панагюрище
Аз съм пациентка на д-р Тихомирова, предстои ми подготовка за трансфер и днес цял ден звънях в болницата, за да запазя час за сряда, но се свързах едва вечерта към 19.00. Казаха ми, че ще ме прехвърлят към друг лекар, защото тя ще отсъства известно време.
Веднага ѝ писах, защото тя е запозната със случая ми и се притеснявам да ме поеме друг, но тя потвърди, че поне две седмици ще е извън строя Sad  Едва ли ще ме подвежда, може би има здравословни проблеми ..

# 590
Bobby,аз и др път съм чела твои постове, знам, че винаги д-р Стаменов те преглежда. Изненадана съм, че сега са те прехвърлили. Човек е неспокоен, когато не е при своя лекар. Аз също съм се чувствала така, претоварена от лекарства и пункции. Една почивка ще ти се отрази благотворно. Успех.

# 591
  • София
Странно наистина, аз имам час за утре и ми казаха, че ще отсъства известно време.

Надали е планирано, защото аз бях при нея 2 пъти миналата седмица и имам час за тази седмица. Трябва и резултати да ми разчете.
Надявам се да е здрава, но при проблем ми се струва редно да звънят да предупреждават по-рано.
Преди имах за Цветков и ми звъннаха час преди прегледа.
Поне се надявам тя да ми разчете резултатите онлайн или по телефона, защото нямам много време за губене в месеци наред.

# 592

Надали е планирано, защото аз бях при нея 2 пъти миналата седмица и имам час за тази седмица. Трябва и резултати да ми разчете.
Надявам се да е здрава, но при проблем ми се струва редно да звънят да предупреждават по-рано.
Преди имах за Цветков и ми звъннаха час преди прегледа.
Поне се надявам тя да ми разчете резултатите онлайн или по телефона, защото нямам много време за губене в месеци наред.
Аз бях при нея в събота и не ми каза нищо, а знаеше че имам час тази седмица. И друг път са ми променяли часа, но никога вечерта преди него...
Ако е болна, стискам палци и се надявам да не е сериозно или недай Боже “вируса”!🤞🏻

# 593
  • Sofia
Така.. За съжаление започнаха един по един да се разболяват от Ковид в болницата, колкото и да се пазиме, ние пациентите сме много.. Ще ви прехвърлят часовете но всички не се притеснявайте. Simple Smile

# 594
  • София
Според мен яко Ковид е налазил болницата. Опитвам се от 2 седмици да си запазя час за ЖК и казват, че не готов графика. Отсъстват доста лекари, което ме навява на мисълта, че са с +тест за Ковид или са били контактни. Надявам се да са добре и да мине леко вируса. Господ да ни пази и по-бързо да отминават тези лоши времена

# 595
Какъв Ковид? Днес ме прегледа докторката. Как ще преглежда с Ковид? По-скоро може да са решили да са на ротационен принцип. Един излиза за 2 седмици, друг се връща. Това е правилната стратегия в такава ситуация.
Daisy, благодаря ти. За съжаление и друг път са ме прехвърляли, я на д-р Чапанова, я на д-р Тихомирова. А на мен това никак не ми харесва, но понеже съм на ЕЦ явно им се виждам по-лесна за прехвърляне. А въобще не е така, защото съм на финала на репродуктивните си възможности и ми трябва човек с опит да преценява какво да правим.

# 596
А дали не се разболяват сами един по един, за да изградят имунитет и да не им пречи на работата ? или съм с богато въображение Blush

# 597
Аз си мисля, че е възможно и да е почивка тъй като д-р Цветков се връща. При отсъствие на колега са страшно натоварени и си имат нужда от пълноценна почивка, за да може да са адекватни в работата си все пак.
Каквато и да е причината се надявам всичко да е наред и да я видим скоро 😊

# 598
И аз вече си мисля, че се редуват, след като точно днес се сменят двамата. В което няма нищо лошо, искрено се надявам да са здрави. Че се бях притеснила. Тепърва предстоят стотиците прегледи на нови случаи в началото на декември. Нека са в кондиция заради всички, да не прегорят съвсем. Все пак след като вече всяка от нас си има начертана схема от лекуващия, не е чак такъв проблем да се проследят нещата от някой друг.

# 599
  • София
Ами н мен ще ми е проблем да ме пратят на подготовка и трансфер например при Персенска, която изобщо не ме е срещала, а съм с много проблеми за отчитане.

Просто по-скоро ще си стискам зъби и ще чакам Стаменов или Тихомирова да с налични.

Същото важеше и за хистероскопия и цс, през които минах. Не бих се дала за нещо болезнено и рисково н човек, който не ме е срещал.

Общи условия

Активация на акаунт