За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • В къщурката на хълма на феите
ох не помня нито авторката, нито името на книгата, но главните герои бяха адвокати, които се бореха за единственото място за повишение в тяхната фирма .. много сладка книга беше ..

# 211
На мен любимата ми такава е Лондон Роуд на Саманта Йънг - уникална е!!! Супер въздействаща Simple Smile

# 212
  • Смолян
ох не помня нито авторката, нито името на книгата, но главните герои бяха адвокати, които се бореха за единственото място за повишение в тяхната фирма .. много сладка книга беше ..

Джули Джеймс - Закони на привличането.

# 213
Игра на омраза, Сали Торн - много забавна и много любима!

# 214
  • Смолян
Да Ви, попитам дали някой вече е чел книгата "Тайната на Диор" и да сподели мнение.

# 215
  • София
Май трябва да е тази – https://www.goodreads.com/book/show/50358502-the-paris-secret
И аз съм любопитна за отзиви.

# 216
  • Бургас
Книгата е на издателството Сиела и от сега ми е в кошницата и чака намалението от 50% на 1.11

# 217
Книгата е на издателството Сиела и от сега ми е в кошницата и чака намалението от 50% на 1.11
Хаха и аз съм същата, кошницата е готова и чакам да пуснат намалението. Искаше ми се и книгите на Шен,но нарочно ги задържат и ще ги пуснат след намалението

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Вие сега ме подсетихте да погледна и да набележа книги. Само на сиела ли ще има?

# 219
Сиела правят всяка година. Има и други промоции, погледни в темата Промоции на книги

# 220
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, даже не знам къде е тая тема Simple Smile Ще се разтърся.
Аз пак чета две книги едновременно, едно криминале на Мери Хигинс Кларк и една на Джуд Деверо. Подхванах в обедните почивки Джуд Деверо, до сега беше интересно, сега малко по-бавно ми върви

# 221
Аз харесвам О като оргазъм. Хем се дразнят, хем книгата е написана много забавно. Много се смях.

# 222
Момичета, някакви отзиви за "Опасна с диаманти" на Маделин Хънтър? Корицата на книгата хич не ми хареса.
Другите три книги от поредицата за мен  бяха средна хубост. За тази имам по-големи очаквания. Дали .......

# 223
  • Бургас
Туй ДафнИ тъй грозно са го избрали, че ... от корицата да ти се отще. Книгата е като предишните - средна хубост. Купих я, прочетох я, забравих я Laughing Не знам дали да и броиш парите или да я чакаш електронна

# 224
Яна, благодаря! Ще залагам на херцогинята тогава. Тази я махнах от количката.

Общи условия

Активация на акаунт