За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 570
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
И аз съм на същото мнение за Хувър. Но не мога да чета само нейни книги една след друга. Много тежко ми идват. Прочетох доста такива, но после спрях, минах на по-леки. Скоро ще се върна пак на нейни и така.

# 451
  • София
О, и аз много харесах за Бостънските красавици Blush потривам ръце за втората книга и се надявам да не ме разочарова. Иначе аз за родителите на главната от The Hunter не харесах (Sparrow) и даже я зарязах недочетена. Сега съм на The perfect first на Maya Hughes и ми харесва също- колежанска любовна история, главният не е някакъв гадняр или мъжка к*рва (макар да има леки загадки, че преди е бил), постепенно се развива връзката им и не е някаква на всяка втора страница да са като зайци. Приятна книжка Heart останаха ми още пет глави и минавам на The player next door на KA Tucker или една компилация от няколко романа с коледна тематика (любимите ми Ви Кийланд, П.Уорд, и също С.Йънг, не знам от колко точно автора е), но не съм решила коя от двете ще започна.
Яна, на Саманта Йънг да не започна тази Хартуел: Единственото истинско нещо? Анонса ѝ хич не ми звучи интересно. Как е самата книга?

Хартуел поредицата е повече от страхотна Heart

# 452
  • Euskal Herria
Прочетох и "Раненият рицар" на Шен. До тук - от всичките нейни книги, които съм чела, май само "Крадецът на целувки" ми допадна най-много. И Бедствието, и Рицарят бяха пълни с грешки, недомислици; на моменти прескачах. Не знам дали това е поради калпав превод и лоша работа на коректорите, или и в оригинал са си така.
Снощи прочетох "Музиката на сърцето" - Ейми Хармън. Уж щях само да попрелистя, но не усетих как стигнах до края. При все, че историята беше от първо лице. И бях с нагласата, че е тийн книга. Не е лоша книгата. Отдавна не бях чела любовен роман без секс сцени и с три-четири целувки. Без прекалени драми и с щастлив финал. Simple Smile

# 453
  • София
Прочетох "Скандална любов" на Каролайн Линдън. Определено ми хареса. Ненатоварваща, приятна, лека история. Продължавам с кн. 2

Коя е поредицата за Бостънските красавици?

На мен "Единственото истинско нещо" не ми хареса и не продължих с поредицата, макар и да харесвам авторката.

# 454
  • близо под тепетата
Маги, би ли ми препоръчала нещо подобно на The perfect first?
Да ти кажа-нямам пресен спомен Confused прегледах няколко заглавия на книги,коитосъм чела и мисля,че ще ти допаднат: Dear Ava - Ilsa Madden Mills, поредицата Ocean Bay - Chloe Walsh беше ми харесала много, но не беше подобна на The perfect first - определено имаше повече драма,  Just one year - Penelope Ward (но съм предубедена Grinning всичко нейно харесвам),  Fake It 'Til You Break It-  Meagan Brandy, Falling for the Ghost of You
-Nicole Christie, The Pact - Karina Halle, Ерин Уот - когато е наистина. Дано ти хареса някоя Hug

Коя е поредицата за Бостънските красавици?
L.J.Shen - Boston belle

# 455
По някаква причина винаги съм отбягвала "Когато е наистина" от Ерин Уот. Но сега ще я погледна, благодаря за предложенията.

# 456
  • Бургас
По някаква причина винаги съм отбягвала "Когато е наистина" от Ерин Уот. Но сега ще я погледна, благодаря за предложенията.
Дано ти хареса, на мен - никак. Купих я и не мога да кажа,че е от сполучливите ми покупки.

# 457
Започнах да чета Сабрина Джефрис, Желанията на херцога - хареса ми много стила Simple Smile Надявам се да не се забози към края.
Чела съм цялата поредица, на мен много ми хареса Simple Smile

# 458
  • Варна
На мен ми хареса  "Когато е наистина" от Ерин Уот. Беше ми забавна и главните бяха много сладки.

# 459
  • Разпиляна във въображението
И аз съм от нефенките на Хувър, а обичам доста драмите. Надявам се скоро на авторката да й свършат книгите и издателството да подхване друг автор. Но май е доста плодовита.

Истински се разочаровах като разбрах, че Сиела издават "365". Надявам се Блажев да е бил особено обвързан с точто тази книга Simple Smile

В момента чета "Малкото хотелче на име Коледа". Лека книга, тук-там романтика, но като цяло сняг, коледна атмосфера и от време все за много вкусни неща се говори.

# 460
  • в сърцето на един мъж...
Аз продължих със Сабрина Джефрис, оказа се приятна писателка Simple Smile Прочетох Пиратска целувка, тя има втора част - Забраненият лорд, тя обаче е фен превод.

# 461
За първи път чувам за авторката, някой с мнение, че се чудя да взема ли книгата?

# 462
Аз продължих със Сабрина Джефрис, оказа се приятна писателка Simple Smile Прочетох Пиратска целувка, тя има втора част - Забраненият лорд, тя обаче е фен превод.
Чела съм и тях, както и книгите със журнал те също са поредица, много харесвам нейните книги, но най много ми хареса книгата "Опасна съблазън" книга трета от серията "Хората на херцога" Simple Smile

# 463
Как така съм пропуснала Сабрина Джефрис... ще се поправя Simple Smile

Днес пуснах поръчка за нови книжки и се чудих от новите коледни дали някой е чел, да сподели мнение. След Един ден през декември и Коледни бисквити(и каквото там беше) нещо не останах очарована от коледните книги и не ми се рискуваше да поръчвам.
Иначе си взех новата на Хувър и на бг автор от wattpad "Всичките ми ангели"

# 464
Изчаквам още малко да видя озон дали ще пуснат промоция набелязала съм си няколко книги искам да си взема и новата на Елоиза Джеймс и на Маделин Хънтър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт