За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 500
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Credence - Penelope Douglas След дълго отлагане заради лошите коментари, чак сега я прочетох и то супер бързо. Колкото и безумна да е историята, Пенелопе я пише толкова увлекателно, че човек не може да я остави.
Tiernan направо им разказа играта на тези тримцата Laughing  Сексуалното напрежение между героите през цялото време е тоооолкова силно. Жалко само, че не се спря на Ноа накрая, беше най-свестен Grin Може след време и за него да четем книга, не се знае..
Весела Коледа на всички!!!

# 586
Credence - Penelope Douglas След дълго отлагане заради лошите коментари, чак сега я прочетох и то супер бързо. Колкото и безумна да е историята, Пенелопе я пише толкова увлекателно, че човек не може да я остави.
Tiernan направо им разказа играта на тези тримцата Laughing  Сексуалното напрежение между героите през цялото време е тоооолкова силно. Жалко само, че не се спря на Ноа накрая, беше най-свестен Grin Може след време и за него да четем книга, не се знае..
Весела Коледа на всички!!!

И аз същото си мисля за нея. Понякога направо ме втрещява, дори се дразня, но много увлекателно пише. Иначе, доколкото разбрах, Ноа ще участва в "Hellbent".

# 587
Здравейте, дами! Весели Коледа! Току що приключих "Красиво безразсъдство" на Л. Дж. Шен и останах приятно очарована. Търся книги подобни на нея. Изчела съм почти всичко и не знам вече на какво да се спра. Ще се радвам ако ми помогнете.

# 588
На мен пък страшно много ми хареса В рокля на кралица на Джо Уотсън.. прочетох я и веднага ми се приисква да я препрочета:))) страхотно сладка.. но някой може ли да каже защо в гудрийдс я няма при заглавията на авторката? Тя няма и Уикипедия явно.. отпред на книгата пише че на английски заглавието е Acting Royal, но трудно се намира инфо за нея

# 589
На мен пък страшно много ми хареса В рокля на кралица на Джо Уотсън.. прочетох я и веднага ми се приисква да я препрочета:))) страхотно сладка.. но някой може ли да каже защо в гудрийдс я няма при заглавията на авторката? Тя няма и Уикипедия явно.. отпред на книгата пише че на английски заглавието е Acting Royal, но трудно се намира инфо за нея

Ето я https://www.goodreads.com/book/show/55779234 иначе книгата първоначално е публикувана в wattpad, не знам дори дали е издавана корично в други държави и може би заради това трудно се намира инфо за нея.

# 590
Останах разочарована от Любов в стихове на К. Хувър. Много харесвам авторката, но тази книга е на последно място в класацията. Липсваше ми динамика, все се надявах, че ще завърти малко нещата, че ще стане нещо. Малко набързо разказана ми стори.

# 591
  • в сърцето на един мъж...
Аз завърших Афера по коледа на Елоиза Джеймс и преди да започна следващата, отметнах една от историческите за Аркейн на Джейн Ан Кренц, много ми хареса, въпреки че е фен превод - Опасна аура - има останалите от серията, а преводачката каза, че ще провери и вероятно ще допреведе другите от серията Simple Smile Обществото на Аркейн

# 592
  • Плевен / София
Аз завърших Афера по коледа на Елоиза Джеймс и преди да започна следващата, отметнах една от историческите за Аркейн на Джейн Ан Кренц, много ми хареса, въпреки че е фен превод - Опасна аура - има останалите от серията, а преводачката каза, че ще провери и вероятно ще допреведе другите от серията Simple Smile Обществото на Аркейн
На мен също ми хареса "Опасна аура". Хубаво ще е  да мога да прочета и другите книги от поредицата...

# 593
Гостенка, те са общо 12, не са преведени 4, 6, 8, 9, 9.5, 11 и 12. Останалите са в линка.

# 594
  • Плевен / София
Гостенка, те са общо 12, не са преведени 4, 6, 8, 9, 9.5, 11 и 12. Останалите са в линка.
Да...имах впредвид непреведените...

# 595
А, ясно Simple Smile Ами надявам се, че ще ги преведат. Поне такива са намеренията на екипа Simple Smile

# 596
Здравейте, дами! Весели Коледа! Току що приключих "Красиво безразсъдство" на Л. Дж. Шен и останах приятно очарована. Търся книги подобни на нея. Изчела съм почти всичко и не знам вече на какво да се спра. Ще се радвам ако ми помогнете.
Вчера приключих с "Раненият рицар", пак на Шен, ако я искате...ще Ви я изпратя. На мен ми хареса!

# 597
Гея, къде да дебна за преводите, че това е от любимите ми поредици, а авторката я обожавам. Досега съм чела книги издадени само под двата ѝ най-известни псевдонима Аманда Куик и Джейн Ан Кренц. Знам, че е писала поне под още два, но нищо от това творчество не ми е попадало в ръцете. Добра е както в историческите, така и в съвременните сюжети. От два дни препрочитам нейни книги -  сега съм на Рандеву.

# 598
  • Бургас
Здравейте момичета, предишни години по това време издателствата пускаха годишните си плановете за преводи на  нови книги, сега обаче не попадам на такива.Пропускам ли нещо?

# 599
Егмонт УО бяха пуснали плана си. По-назад в групата беше споделено
https://www.facebook.com/239534102898815/posts/1520403104811902/
За други издателства не се сещам

Общи условия

Активация на акаунт