За тези, които четат любовни романи № 37

• 60 597
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Препоръчвам да прочетете и Ex Games от същата авторка-Stella Rhys. Една от добрите книги, които четох през миналата година.

# 661
  • близо под тепетата
Препоръчвам да прочетете и Ex Games от същата авторка-Stella Rhys. Една от добрите книги, които четох през миналата година.
Много благодаря! Със сигурност ще я прочета- много обичам такива заплетени с бивши, приятели, доведени и подобни Hug

# 662
Не мога да повярвам, че чак сега откривам темата. 😆
Та, нахлувам тук и в момента съм захванала The trouble with you на L.A. Cotton
Вероятно ще изчета цялата серия, като мисля, че втората книга ще ми хареса най-много.
Преди това прочетох Blindsised на Amy Daws и умрях от смях, беше страхотна.

# 663
Здравейте момичета, включвам се в темата с молба за книги с еротична, дори извратена тематика където има див секс. Но все пак някаква история която те кара да трепериш.Тройки,ганг банг, нещо от този род. Опитах с нюансите, 365 дни но не ме докоснаха. И по възможност главният герой да е груб, и властен. Благодаря 😊

# 664
  • В къщурката на хълма на феите
Момичета, направили са сериал по поредицата на Джулия Куин "Бриджъртън", в момента го гледам по Нетфликс. Знам, че не е книга, но просто е страхотен. Трябваше да споделя.
малко too much ми идва политическата коректност с тоз цветен актьор в главната роля .. не отричам актьорските му способности, просто не е исторически коректен ..

аз съм в литературна дупка .. след Всичките ми ангели нищо не съм чела, но и нищо не ми се започва ..

# 665
Здравейте момичета, включвам се в темата с молба за книги с еротична, дори извратена тематика където има див секс. Но все пак някаква история която те кара да трепериш.Тройки,ганг банг, нещо от този род. Опитах с нюансите, 365 дни но не ме докоснаха. И по възможност главният герой да е груб, и властен. Благодаря 😊

Тази поредица значи е за Вас. От това по-диво не съм чела. Има всичко вътре, предимно във втората и третата книга. https://www.goodreads.com/series/191773-new-camelot-trilogy

Тази серия не е толкова хард, но историите са по-интересни - https://www.goodreads.com/series/177464-devil-s-night

# 666
  • в сърцето на един мъж...
аз съм в литературна дупка .. след Всичките ми ангели нищо не съм чела, но и нищо не ми се започва ..

Аз нощес завърших последната от Отчаяните херцогини. Хареса ми доста. Мисля да довърша с останалите две от серията, които не съм чела. И има още една поредица подобна на тези.

# 667
Момичета, направили са сериал по поредицата на Джулия Куин "Бриджъртън", в момента го гледам по Нетфликс. Знам, че не е книга, но просто е страхотен. Трябваше да споделя.
малко too much ми идва политическата коректност с тоз цветен актьор в главната роля .. не отричам актьорските му способности, просто не е исторически коректен ..
Аз пък точно заради този цветен актьор  в главната роля им прощавам цялата политическа коректност Satisfied Голямо откритие се оказа за зрителките Yum

# 668
Момичета, като четете книги на английски от къде си ги набавяте. Мисля да се пробвам с някоя да видим ще разбера ли нещо. Зарибихте ме с някой, но уви ги няма преведени, та реших, че мога да се тествам

# 669
Голямо откритие се оказа за зрителките Yum
О, я го дайте насам да го огледам. Wear Eyeglasses

# 670
Той е прекрасен и секси, да, и айде него бих преглътнала, с леко затворени очи, ама кралицата и куп други ми дойдоха в повече просто ...леко пародийно стана шоуто. Иначе любими книги и се радвам на филмирането....
Въпреки всичко ги харесах повече от друга любима поредица, Virgin river, която е опропастена без да е политкоректна. Даже не догледах 2 сезон. Жалко Sad Иначе върховни книги, прекрасни и любими.

# 671
Момичета, като четете книги на английски от къде си ги набавяте. Мисля да се пробвам с някоя да видим ще разбера ли нещо. Зарибихте ме с някой, но уви ги няма преведени, та реших, че мога да се тествам

Аз пиша заглавието на книгата, read online в Гугъл и от резултатите си избирам един сайт. След това правя така:

И страницата се превежда автоматично. Превода не е толкова лош. Пробвала съм и на английски да чета, но толкова се съсредоточавам в езика, че ми се губи историята. 😄

Иначе сайтове много:
http://gen.lib.rus.ec/
https://www.ebookhunter.net/

# 672
Аз пиша името на книгата слагам интервал и пиша vk
Повечето ги има.
https://m.vk.com/

Не е нужно да се регистрираш иши логваш в сайта, понякога обаче се отваря страница с множество линкове интрябва да си ползваш опцията за търсене на страницата, за да си намериш книгата.

# 673
  • София
В първи пост има линкове.

# 674
Прочетох Разбити сърца на Хувър и ми хареса. Интересна и разтоварваща книга, малко да си почина от грубите алфа мъжкари.
Почвам ги тези Бриджъртън, филма няма да го гледам, но като чета коментарите май съм пропуснала доста хубава поредица

Общи условия

Активация на акаунт