За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 463
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
И аз се присъединявам към фенклуба на "The Villian". Много се забавлявах с непукизма на Cellian. Препоръчвам на всички, които харесват този тип книги. ⬆️⬆️⬆️

# 571
И аз се присъединявам към фенклуба на "The Villian". Много се забавлявах с непукизма на Cellian. Препоръчвам на всички, които харесват този тип книги. ⬆️⬆️⬆️
Ще споделите ли коя е поредицата? Май не съм чела нищо на Шен, освен Крадецът на целувки. Бихте ли препоръчали в какъв ред да ги чета, може и на английски, ако ги няма на бг

# 572
Ще споделите ли коя е поредицата? Май не съм чела нищо на Шен, освен Крадецът на целувки. Бихте ли препоръчали в какъв ред да ги чета, може и на английски, ако ги няма на бг

"Boston belles" е серията. Има само 2 книги засега и са на английски език. Първата книга е "The Hunter",  той е брат на  Cellian. И тя е хубава, но втората ми е фаворит. Ето линк за серията: https://www.goodreads.com/series/272781-boston-belles

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:53 от ~Chelsea~

# 573
  • Бургас

Май не съм чела нищо на Шен, освен Крадецът на целувки. Бихте ли препоръчали в какъв ред да ги чета,
Йо, започни с
Sinners of Saint Series
Sparrow самостоятелна, издадена е на бг
All Saints High Seriesследва серия за децата на двойките от първата поредица. Издадени на бг са 2 от 3. Последната Сиела писаха, че ще я пуснат януари
Последната поредица, която коментираме Boston Belles Series издадени на английски 2 от 4
по напред съм писала, че е за
Скрит текст:
Първата е за Хънтър /приятел на младежите от All Saints High / и Сейлър -дъщерята на Трой и Спароу от "Спароу", която е самостоятелна книга.
Втората е за брата на Хънтър - Килиан и приятелката на Сейлър.
Третата предполагаме, че ще е за Сам /брата на Сейлър/ и Ашлин /сестра на Хънтър и Килиан/
да не се повтарям.

# 574
  • Разпиляна във въображението
В момента чета One Kiss Before Christmas на Emma Jackson. Приятна книга за приятели от детинство. Той обаче заминава преди години да живее във Франция, баща му е много добър шеф, но се завръща за Коледа при майка си, а двамата с девойката са съседи - стена до стена - както са къщичките някъде в Англия Simple Smile

# 575
  • Смолян
Здравейте, момичета дали някоя от Вас е чела - Тайната на Диор от Наташа Лестър и дали може да сподели мнение? Blush

# 576
Сега приключих с новелата "Fire night" на Пенелъпи Дъглъс. Някой знае ли дали ще има спин-оф серия и за децата на героите от Devil's night? Или ще участват в "Hellbent"? Толкова се наблегна на образа на Мадс, че сега ми става любопитно какво ще стане с него...🤔

# 577
На историческа вълна съм в момента и наминавам да препоръчам https://www.goodreads.com/book/show/425377.Lord_of_Scoundrels?fr … IiGeeI&rank=1 , не знам как съм я пропуснала през годините, но е забавна и приятна история. Simple Smile
Хареса ми също https://www.goodreads.com/book/show/67512.Guilty_Pleasures?ac=1& … uhOqIe&rank=3,  до сега не бях чела нищо на този автор, мисля да поправя това .

# 578
  • Бургас
На историческа вълна съм в момента и наминавам да препоръчам https://www.goodreads.com/book/show/425377.Lord_of_Scoundrels?fr … IiGeeI&rank=1 , не знам как съм я пропуснала през годините, но е забавна и приятна история. Simple Smile

СББ бяха започнали да издават една поредица на Лорета Чейс The Dressmakers Series, но издадоха само първите 2 от 4.
Втората авторка не съм я  чувала. Ще я пробвам някой ден.
Аз съм си свалила тези серии и чакат ред:
The Douglas Legacy Series by Margaret Mallory
MacCarrick Brothers Series by Kresley Cole
Mackenzies & McBrides Series by Jennifer Ashley
The Sons of Gregor MacLeod Series Alyson McLayne
Highland Brides Series by Lynsay Sands
The MacGregor Lairds Series by Michelle
McLean
и още, и още..........
само първата авторка ми е позната Margaret Mallory и много я харесвам.

# 579
Желая ви здраве и успехи

И за да съм по темата:
Започнах Разбити сърца на Хувър - очертава се много добра книга

# 580
  • Euskal Herria
Весела Коледа!

Засега само препрочитам стари книги, новите са на изчакване.

# 581
  • Бургас
Весела Коледа момичета! Бъдета здрави и влюбени.
Прочетох 3 от 6 книги, които имах да дочета до края на годината.
"В роКля на кралица" 1 от 5 звезди. Плоска, наивна, глуповат изказ, още по-тъп превод. Пълна загуба на време /в моят случай и пари, че си я поръчах на хартия/
Rogue Royalty (Savage Trilogy #3) by Meghan March 3/5, не зная защо така бавно и протяжно я четох, не е лоша, но хич не ми вървеше.
Нова надежда на Мона Кастен /4-та от поредицата Отново/ 4/5. Харесвам тази поредица повече от Макстън хол. Нолан обаче в предните книги ми се стори по-шантав и ексцентричен. Тук беше .... ами не съвсем като себе си.

Дочитам:
All Scot and Bothered (Devil You Know #2) by Kerrigan Byrne
Адът на Гейбриел
Под този мъж

Вчера пропуснах да спомена и поредицата The Montgomerys and Armstrongs Series by Maya Banks, търпение нямам да приключа горните за да я започна. Издадени са 2 от 3 книги, но все пак. Мая Банкс ми е от любимите автори на исторически любовни романи.

И дано успея да направя коледен подарък на някой като ви кажа, че в рулит вчера качиха Преследването на Касандра на Лайза Клейпас кн.6 от Рейвънел https://www.rulit.me/books/klejpas-lajza-download-623446.html

# 582
  • Euskal Herria
Видях я книгата на Клейпас, обаче са пропуснали да напишат заглавието. Та я издирвах в нета - коя точно е. Мислех, че ще направят корекция, но още не са поправили пропуска. И тази серия чака за прочит. Simple Smile

# 583
Весела Коледа, момичета! С пожелания за здраве, любов, късмет и много сбъднати мечти!

Днес тематично си избрах тази антология  https://www.goodreads.com/book/show/54435275-scrooged с три кратки новели от Ви Кийланд и Пенелопе Уорд. Романтични, забавни и изпълнени с коледно настроение. Определено ми харесаха.

# 584
Момичета, направили са сериал по поредицата на Джулия Куин "Бриджъртън", в момента го гледам по Нетфликс. Знам, че не е книга, но просто е страхотен. Трябваше да споделя.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 16:45 от poppy-fairy

Общи условия

Активация на акаунт