Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за книгата „Да станеш негова любовница“?
Какви са впечатленията от книгата „Дивият рай“ на Джоана Линдзи?
Какви са мненията за книгата „Съпружески премеждия“ на Джейн Фийдър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за книгата „Да станеш негова любовница“?
-
Какви са впечатленията от книгата „Дивият рай“ на Джоана Линдзи?
Форумът включва положителни впечатления за книгата „Дивият рай“ на Джоана Линдзи, като се посочва, че тя е харесана, особено във втората половина. Читателите отбелязват интересната сюжетна линия, забавните моменти и голямата доза хумор. Също така изразяват интерес към други книги от същата поредица.
-
Какви са мненията за книгата „Съпружески премеждия“ на Джейн Фийдър?
-
Какви са впечатленията от книгата „Мъжът на моите мечти“ на Джоана Линдзи?
-
Какви са мненията за книгите "Кръвта на Зеф" и "Кръвта на Зеф"?

Сега третата си я чета бавно и полека, че като свърши, нямам нищо толкова увлекателно. Иначе три пъти вече започвам пред пред последната от Рейвънел. Чакат ме последните три, за да завърша поредицата.
Малко ми напомнят на Семейство Роял (че и името такова), а и леко ми се сливат книгите, но пък са с любимите ми за момента "книжни" мъже - ревниви, властни и леко хахо (реално не бих го търпяла такъв с каквито и мускули и креватни способности да е
ама знае ли се
) Започнах да се замислям-има ли ми нещо, че на книга ми допадат...