За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 692
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Маги, да, така се оказа.

# 256
  • близо под тепетата
Маги, да, така се оказа.
Scream и кво? Grin
Не ни дръж в напрежение Joy на 25% съм още, но наистина е интересна, по-различна от досегашните ми. Благодаря за препоръката!

petya.vp Heart мерси!

# 257
  • София
Ще пиша, но почти не съм чела, че стягах багаж и пътувахме. Simple Smile

# 258
На Л.Дж.Шен съм чела само първата "Крадецът на целувки". Сега мисля да поръчам "В случай на чудо". Може и някоя от новите й.
"Това не е краят" също съм я набелязала.
"В рокля на кралица" ми звучи интересно. Мислех си и за някоя от книгите на Елин Хилдебранд, но не съм чела нищо на авторката и не знам дали ще ми допадне.

# 259
  • Euskal Herria
"В случай на чудо" вече се появи в нета. Ако искаш, прелисти я и реши дали да си я купиш. На мен ми се видя някак мудна, отказах се от четене и купуване.
Разгледах промоциите на Сиела - в намаленията не участват книги, които вече са намалени; има и други условия.

Може и вече да е пускано инфото, но ще го постна и аз:

Рейчъл среща Кейн Уест за първи път в бар. И когато той се опитва да я заговори, тя му обяснява съвсем ясно какво мисли за него – че е егоистичен лъжец и измамник. Защото е разбил сърцето на най-добрата ѝ приятелка. И, разбира се, го праща по дяволите.

Рейчъл не обича да премълчава фактите, само дето... е сбъркала човека. Това е доста смущаваща грешка, но тя няма да го види отново и всичко ще бъде наред, нали? До следващия ден, когато се оказва, че е назначена за асистентка на младия и много строг професор... Кейн Уест.

Кейн Уест не обича да мисли за миналото си – защото то му е донесло единствено разочарования, предимно от него самия. В миналото му е останала и една мъчителна загадка, която не му дава мира. Нейният отговор се появява най-неочаквано заедно с новата му асистентка – дръзката, непохватна и много сексапилна Рейчъл Мартин.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 00:46 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 260

Тази книга някой чел ли е я вече? Интересно ми стана от анотацията:
Скрит текст:
Династията Романови

Фамилна трагедия. Борба за любов. Отдавна погребана тайна...

Драматично пътуване през епохални събития и континенти, пленяваща любов, опустошителна загуба и воля за живот на всяка цена.

1918: Когато страната, която управлявали дълги години, се надига срещу тях, съдбата на династията Романови е заложена на карта. Невинният флирт на средната им дъщеря Мария с двама от пазачите им поставя тънката граница между живота и смъртта.

55 години по-късно: Вал е разтърсена от предсмъртната изповед на баща си: „Не исках да я убивам!“. Когато решава да открие защо е била изоставена от майка си на дванайсетгодишна възраст, тя се оказва съдбовно свързана с една от най-големите световни тайни.
В момента чета две книги .Едната на компа, ето тази:
https://m.helikon.bg/224238-%D0%93%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8 … %D1%8A%D0%BA.html
Не ми харесва особено за  момента.
Другата на хартия:
https://www.book.store.bg/p273218/predopredeleni-edin-za-drug-madi-dousyn.html
Тази повече ми харесва засега.
От предният набег до библиотеката си бях взела “Берлинска любовна песен“
https://www.orangecenter.bg/berlinska-lyubovna-pesen.html
Скрит текст:
Хареса ми много. Тя също е с главни герои тинейджъри (и развитието им през годините). Освен, че ми хареса и ми стана тъжно някак си, че продължава и сега да има разделение, злоба, завист, да си причиняваме болка един на друг, продължава да избуява егоизмът, лицемерието... Наистина жалко, че за някои неща явно няма научаване, въпреки времето и историята. Но всеки сам решава за себе си. Аз лично се старя  да правя и да изживявам повече положителни моменти, а лошите някак да ги прием и да продължавам напред като най-важното запазя човещината си. Вярвам, че да даваш обич и доброта е нещо важно.

Миналият месец от библиотеката прочетох първите две книги на Мануела Инуса.
https://m.helikon.bg/author/119082-%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%B … %D1%81%D0%B0.html
Страхотни корици. Много уютни. Хареса ми и идеята на авторката за омагьосаната уличка, на която цари красота, уют, подкрепа и приятелство. На самото изпълнение, разказите на историите на двете приятелки...не ме докосна особено, да не кажа почти никак. Хубава идея е имала авторката, но дотам. Не можа да ме грабне наистина, макар да оценявам идеите за магазините, особено защото и аз обичам чай и шоколад, но останалите неща, за които пише, а тя говори за неща, които ценя и които са важни и за мен-приятели, подкрепа, уважение, доброта, уют някак си  бяха на заден план, едва загатнати, сякаш вместо да развие всяка една от двете истории, които четох тя само е показала нещо мъничко, като да видиш картина наполовина покрита, не може да и се насладиш изцяло... Е, надявам се в следващата история да се развият в положителна насока нещата. Руби ми е най-симпатична от дамите и доста ми е любопитна каква ще е историята и.

# 261

Вчера излезе Reign of a King: A Dark Billionaire Romance (Kingdom Duet Book 1)

И нямам търпение да дочета започнатите /няколко/ книги и да я започна. Ах, този Джонатан Sparkling Heart
Благодаря, че споделихте, хареса ми книгата, въпреки, че не си падам по садо-мазо неща. Доооста добре е написана. Също не си падам и по незавършени поредици, тъй като забравям какво съм чела в 1ва част докато излезе втора, но за мое учудване пише, че 2рата ще излезе след 20 дена.

# 262
  • Бургас
И аз я почнах вчера, ще дочитам другите после.Около 30% прочетох, харесва ми за сега.

# 263
  • София
"В случай на чудо" вече се появи в нета. Ако искаш, прелисти я и реши дали да си я купиш. На мен ми се видя някак мудна, отказах се от четене и купуване.
Разгледах промоциите на Сиела - в намаленията не участват книги, които вече са намалени; има и други условия.

......
"В случай на чудо" и на мен ми беше мудна, да не кажа безинтересна.

# 264
Прочетох “Шефът” на Ви Кийланд и много ми хареса.  Имам и “Егоцентрик” и нямам търпение да я почна, но да дам ли време между двете книги? Притеснявам се да не стане като с книгите на СЕФ, които четях една след друга и отчетох после като грешка.

# 265
Шефът и Егоцентрик са твърде еднотипни.

Разглеждам ГР номинациите и за втора година забелязвам 2 тенденции - фокуса се измества върху чиклити, еротиките съвсем окапаха в последно време /и по-добре, обаче!/ още по-тенденциозно се налагат ЛГБТ, пухкавелки, междурасови и все в тоя дух писани от откачени англичанки. Очаквам другата година направо МЖМ, ЖЖМ ... Идва ми прекалено! Аман от тенденции.
Хувър и Гилори са с абонамент явно.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 14:02 от evencee

# 266
В сайта на Orange Center има -20% на всички книги на български език с код "Будители".
И в Ozone намалението е 20%. А книгите на Л. Дж. Шен са с 50% отстъпка в Сиела.

# 267
  • Euskal Herria
Обаче в момента е невъзможно да се отвори сайта на Сиела, за да се поръча. Сутринта нямаше проблем, но точно техните книги не можеш да поръчаш. Или поне тези, които аз исках. Просто "Артикулът не е наличен".
И секцията им с електронни книги я няма днес.

# 268
Обаче в момента е невъзможно да се отвори сайта на Сиела, за да се поръча. Сутринта нямаше проблем, но точно техните книги не можеш да поръчаш. Или поне тези, които аз исках. Просто "Артикулът не е наличен".
И секцията им с електронни книги я няма днес.

Нямаше проблем сутринта, но сега се появява надпис за технически затруднения. Освен електронните книги и предстоящите са премахнати.

# 269
  • близо под тепетата
Шефът и Егоцентрик са твърде еднотипни.

Разглеждам ГР номинациите и за втора година забелязвам 2 тенденции - фокуса се измества върху чиклити, еротиките съвсем окапаха в последно време /и по-добре, обаче!/ още по-тенденциозно се налагат ЛГБТ, пухкавелки, междурасови и все в тоя дух писани от откачени англичанки. Очаквам другата година направо МЖМ, ЖЖМ ... Идва ми прекалено! Аман от тенденции.
Хувър и Гилори са с абонамент явно.

И аз забелязах яко настъпване на ЛГБТ при книгите. Дано няма търсене и да изчезне тази тенденция. Нямам против"свободната любов", но ЛГБТ и всичко свързано с тях си е натрапване:rolling_eyes: и Money
Иначе сега чета Sicko и  Happily letter after, и двете ми харесват Blush

Общи условия

Активация на акаунт