За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
.................... и книги за леърди...
кои книги? Нямам търпение да стане 03.11 и да излезе новата на Джули Гарууд, тук сигурно ще я пуснат на следващия ден иииии в сряда я почвам.

# 286
  • Варна
В сайта на Orange Center има -20% на всички книги на български език с код "Будители".
И в Ozone намалението е 20%. А книгите на Л. Дж. Шен са с 50% отстъпка в Сиела.
Аз понеже съм упорита снощи висях 45 минути след полунощ в сайта на сиела и успях да поръчам три книги на Л. Дж. Шен и В рокля на кралица на Джо Уотсън. През цялото време се молех да не се изчерпят докато се мъча да поръчам.
Прочетох трилогията Принцеса на пепелта на Лаура Себастиън и не беше лоша, но някои неща направо ми избодоха очите, като например
Скрит текст:
около 80% процента от приятелите на главната бяха с хомо ориентация.
Поробителите бяха руси със светла кожа, а робите с по тъмна кожа и тъмни коси.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 23:46 от ·٠• Hrisi•٠·

# 287
  • София
Мириел, нищо не си пропуснала.
Не знам защо прякорът на главния все ми идва на ум като Сиско.
Сега пак ми се чете нещо такова.

# 288
  • Разпиляна във въображението
То прякорът му е Сиско, но името му повече ми харесва.

Продължавам отново на английски - https://www.goodreads.com/book/show/53401044-reign-of-a-king Тук ще имат и разлика в годините. Бил женен за сестра й, която умира/убита? Не знам още. Той е някакъв супер дупер свръх... т.н. влиятелен във Великобритания.

# 289
  • Бургас
Miriel, а за децата поредицата прочете ли я? И тя е много добра. Този път предхожда историята за родителите. Надявам се да развият и връзката на Итън и Лейла.

# 290
Благодаря, че споделихте, хареса ми книгата, въпреки, че не си падам по садо-мазо неща. Доооста добре е написана.
KeepSmiling, а случва ли се нещо между Итън и Лейла?
Не, само тя му точи лиги през цялата книга и го нарича "татенце" Simple Smile

Момичета, напълно споделям вашите мнения по-горе, че последно време любовните романи адски се промениха в негативна посока. Свободна любов, всеки спи с всеки, повърхностни, няма никаква тръпка, празни откъм вътрешни драми/дилеми, разсъждения на главните. Направо се чудя как някои книги имат такъв рейтинг в гудрийдс, а аз все още по рейтинга се ориентирам дали книгата става. Ето прочетох 3 книги освен горната, рейтингите им много високи, а книгите пълен провал.
 https://www.goodreads.com/book/show/55556938-stroke-of-midnight
Тази например, пак е за доминация, бдсм секс, но на ВСЯКА страница главните се договарят колко ще му струва примерно да я напляска, на ВСЯКА страница, ами омръзва когато диалогът е един и същ и го четеш 200 страници.
https://www.goodreads.com/book/show/55465543-in-name-only
Тази тук пак с висок рейгинт, а вътре няма дори 1 събитие, което да се случва, освен цяла книга да четеш вътрешните терзания на главната героиня.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 09:06 от KeepSmiling

# 291
  • Бургас

Не, само тя му точи лиги през цялата книга и го нарича "татенце" Simple Smile

Ееее, Рина Кент да помисли малко и в тази посока. Макар, че малко too much ми идва, че на 27 е девствена пък каквато и да и е религията.

# 292
Miriel, а за децата поредицата прочете ли я? И тя е много добра. Този път предхожда историята за родителите. Надявам се да развият и връзката на Итън и Лейла.

Не, дори не съм разбрала, че е поредица.Дай инфо.

# 293
  • Бургас

Не, дори не съм разбрала, че е поредица.Дай инфо.
Започни ги от Нулевата за Леви, книга си е, не е някоя смотана новела
https://www.goodreads.com/series/271228-royal-elite
от 0 до 4-та често се споменава Джонатан, тъй като е баща /чичо/ на главните герои, както и за конфликта му с Итън

# 294
А, за тази поредица ли? Аз помислих, че става въпрос за мотористите. Ще погледна.

# 295
  • Euskal Herria
Предстоящо - от Сиела:

Цитат
РЕЗЮМЕ
Врабчето олицетворява свободата. В миналото моряците си правели татуировки с врабчета за всеки пет хиляди пропътувани морски мили.

Най-новата книга на Л. Дж. Шен, авторката на „Раненият рицар“ и „Крадецът на целувки“

Трой Бренан

Всяко момиче в Бостън знае името му. Син на убит мафиот. Разбивач на сърца със стоманеносини очи. Човекът, който може да ти свърши всяка работа – законна или не.

А, да, той е и моят нов съпруг.

Спароу Рейнс

Това съм аз. Не че някой знаеше името ми, преди той да нахлуе в живота ми.

Но след това той ме окова. Отвлече ме. Отне всяка надежда да избягам и да живея така, както искам. Просто отряза крилете ми.
Имах мечти, но ми бе забранено да ги следвам. Нямах идея защо ме взе за жена – не знаех, че дори подозира за съществуването ми. Но вече знам, че ако го вбеся, ще бъда наранена.

Аз съм пленницата на Звяра. И не мисля, че ако го опозная, той ще се превърне в принц. Но трябва да разбера защо избра мен сред всички други момичета, които можеше да има в миг.

# 296
Така си и знаех. Чакаха да мине 1 ноември и сега почват да издават книгите Rage

# 297
  • Бургас
Така си и знаех. Чакаха да мине 1 ноември и сега почват да издават книгите Rage
Те бяха споменали на страницата си, че Спароу излиза в края на ноември май беше? и Ядосаният бог /книгата за Вон/ през януари 2021.

# 298
Това самостоятелни книги ли са или поредици?

# 299
  • София
Това самостоятелни книги ли са или поредици?
Спароу е самостоятелна
Ядосаният бог е 3 книга от поредица.

Общи условия

Активация на акаунт