За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 584
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
От книгите на Ребека Рейзин ми хареса най-много Малката книжарничка край Сена. Другите две не успяха да ме впечатлят толкова. А може би не трябваше да ги чета една след друга.

# 436
Или Мъжка курва на Уорд или Изборът на Кийра Кас?
Не препоръчвам Изборът на Кийра Кас - почна с едни касти и ми заприлича на Дивергенти, но почти нищо не се случи. Не дочетох и втората книга
Скрит текст:
едни мацки искаха да се оженят за принца и през цялата книга си сменяха роклите. това си спомням
За Мъжка курва на Уорд не съм чула добри отзиви и аз отдавна я заобикалям и не съм я чела

# 437
  • Бургас
Вчера приключих The Hunter (Boston Belles #1) by L.J. Shen. По спомени от тук май не беше с много добри отзиви, но аз много я харесах. Нямам търпение за 17-ти декември и The Villain. Третата е съвсем в моята любима стилистика той злодей, тя чиста като сълза /Сам и Aisling  /Айслинг?!/. Чудя се в четвъртата Перси с кого ще я забъркат? Някой нов персонаж или някой появил се случайно в друга поредица?
Книгата, която започнах е "Най-истинското нещо" на Саманта Йънг е също такава - за ЕмЪ/О/?!ри и Джак Девлин. Хич не зная как се звучат тези имена.

# 438
  • близо под тепетата
О, и аз много харесах за Бостънските красавици Blush потривам ръце за втората книга и се надявам да не ме разочарова. Иначе аз за родителите на главната от The Hunter не харесах (Sparrow) и даже я зарязах недочетена. Сега съм на The perfect first на Maya Hughes и ми харесва също- колежанска любовна история, главният не е някакъв гадняр или мъжка к*рва (макар да има леки загадки, че преди е бил), постепенно се развива връзката им и не е някаква на всяка втора страница да са като зайци. Приятна книжка Heart останаха ми още пет глави и минавам на The player next door на KA Tucker или една компилация от няколко романа с коледна тематика (любимите ми Ви Кийланд, П.Уорд, и също С.Йънг, не знам от колко точно автора е), но не съм решила коя от двете ще започна.
Яна, на Саманта Йънг да не започна тази Хартуел: Единственото истинско нещо? Анонса ѝ хич не ми звучи интересно. Как е самата книга?

# 439
Маги, би ли ми препоръчала нещо подобно на The perfect first?

# 440
  • в сърцето на един мъж...
Започнах да чета Сабрина Джефрис, Желанията на херцога - хареса ми много стила Simple Smile Надявам се да не се забози към края.

# 441
  • Euskal Herria
Цитат
📣 Очаквайте на 8 декември: "Разбити сърца" от Колийн Хувър - романа, който мнозинството читатели определят като най-добрия от излезлите досега.

# 442
Нещо ново от Ергон,  -  14.12.2020 г.

Моника Ман е посветила живота си на спасяването на живот. Когато земетресение и цунами удрят приказно красивите брегове на Ямайка, Моника незабавно се записва доброволка в „Сестри без граници“ и заминава за острова. Опитна медицинска сестра, съобразителна и методична, тя е в състояние да въведе ред и в най-големия хаос. Но до най-тежко засегнатите райони няма друг достъп, освен по въздуха. Така съдбата я качва на борда на туристически хеликоптер, превърнат в летяща линейка, управляван от невъзможно самоуверения и вечно бос Трент Феърчайлд – собственик на малка флотилия самолети, избрал острова за свой дом.

Тя веднага му лепва прякора „Босия“. Той веднага улавя страха є от височината и най-безгрижно ѝ тиква в ръцете управлението на хеликоптера, неприкрито наслаждавайки се на паниката ѝ.

Привлекателният нехранимайко явно не си дава сметка колко опасно нещо е разярената Моника… Но скоро работата ги поглъща. Изтощени, на предела на силите си – и безнадеждно привлечени – Моника и Трент се опитват да се отскубнат за няколко часа отдих. И тогава идва нов трус, който ги хваща в капан на живот и смърт. Раят ги е събрал. Сега раят ли ще ги раздели?

# 443
Цитат
📣 Очаквайте на 8 декември: "Разбити сърца" от Колийн Хувър - романа, който мнозинството читатели определят като най-добрия от излезлите досега.
Тъкмо влязох и аз да пусна инфо. Даже станах член на ФБ групата на Хувър  Simple Smile
Много ми харесва автора и тази книга също ще се купува

# 444
  • Euskal Herria
Аз не я харесвам, но знам, че има доста нейни фенове тук.

И пак от Ибис:
Цитат
📣 Очаквайте на 8 декември: "Десет слепи срещи" от Ашли Елстън.

Времето по Коледа е само за горещ шоколад и за любимите хора. Но какво се случва, когато лудото ти семейство решава да излекува разбитото ти сърце, изпращайки те на десет слепи срещи?

За книгата с три думи: ЗАБАВНА, ТРОГАТЕЛНА, РОМАНТИЧНА

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 23:16 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 445
  • Бургас
Яна, на Саманта Йънг да не започна тази Хартуел: Единственото истинско нещо? Анонса ѝ хич не ми звучи интересно. Как е самата книга?
Хартуел, но 4-тата The Truest Thing (Hart's Boardwalk #4) by Samantha Young Не е кой знае какво. Но е приятна. Предпочитам обаче поредицата Дъблин стрийт

# 446
Леле, влязох да видя коя е тази на Хувърката ... и попаднах на нейно видео, не знаех че е толкова .. кръгла.
Това последното "Десет .... " е една книга с балони на корицата и май я четох, чиклит си е и нищо не помня.
А Ергон какво са се влюбили в Катрин Байби, тя пък звучи като стар Арлекин, някак демоде .. и глупаво.

# 447
  • В къщурката на хълма на феите
оф пак Хувър .. извинявам се на нейните фенове, знам колко ви е благо на душите, че можете да четете нещо от любим автор, ама за нас останалите направоооооо .. аман .. и аз искам нещо от любим автор Sad

# 448
И аз съм на вълна Хувър в момента. Не мога да повярвам,че преди близо две години прочетох две нейни книги, не ми харесаха, самата авторка ми идваше в повече, действаше ми подтискащо  и от тогава я подминавам, а сега прочетох всички останали нейни книги на един дъх. Направо се влюбих! ❤ Дори сега чета една книга, която се споменава в една от книгите й- "Тhe sea of tranquility"  и за сега ми харесва.
Новата й книга направо ще си я купя! ❤

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 21:22 от ~Chelsea~

# 449
Книгите на Хувар са тежки, голяма драма си е ( като изключим Верити, която е психо трилър), но на мен ми харесват. Предпочитам любовни, леки книги от вида - видаха се, той лош, тя добра, влюбиха се и заживели щастливо. Но Хувър за мен пише много добре, щом й чета драмите и не мога да спра докато не прочета книгата. Имам нужда от време на време да прочета нещо различно от алфа мъжкар. Определено ще си купя новата й книга. И като нейн фен не се засягам от негативните коментари - хора различни, вкусове различни

Общи условия

Активация на акаунт