За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 546
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Много ми хареса на мен “Коледа под Боровинковия залез”, за отрицателно време я прочетох.
Сега се мъча с Когато Януари срещна Август.

Много харесах "Когато Януари срещна Август". Допадат ми книги за писатели Simple Smile

# 541
  • Бургас
Cillian The Villain. УРА! УРА!

# 542
  • близо под тепетата
Сууупер! Тъкмо привършвам The darkest temptation, която много ми хареса, макар и да ми е малко трудна за "вярване", но си е книга все пак и то с щастлив край Blush  и се чудих към коя да се насоча Hug

# 543
Сууупер! Тъкмо привършвам The darkest temptation, която много ми хареса, макар и да ми е малко трудна за "вярване", но си е книга все пак и то с щастлив край Blush  и се чудих към коя да се насоча Hug

И аз нея чета, остава ми още малко. Супер много харесвам и трите от поредицата, всяка следваща ми харесва повече. Горещо препоръчвам.
После не знам какво ще започна-  Cillian я чакам от цяла вечност, но днес ми доставиха "Всичките ми ангели". ❤ Голяма дилема... 😄

# 544
  • Бургас
Боже! Килиан ще е двойка с Персефона. Бях сигурна,  че ще е Емабел. И очаквах тоталното клише. Богат, арогантен задник/ намахана, секси и устата, а то....... изненада. И ми харесва Blue Heart дори много повече. Но пък няма търпения за третата книга.

# 545
Тези дни прочетох две книжки:
Първата You had me at hola беше мудна и нищо съществено не се случи, даже после я изтрих направо.
Втората обаче Ярост на Сандра Браун много ми хареса, за нула време я приключих. Препоръчвам я и аз Smiley

# 546
  • Варна
Аз си получих книгата Всичките ми ангели на Никол Калева. Бях я поръчала от авторката и дойде много красиво опакована. Направо не ми се разопаковаше. Имаше и календарче. Книгата е с книгоразделител и хартията е бяла. Страниците са направени така, че като обърнеш на някоя и с една ръка да я държиш няма да се премести и така няма да се прегъне гръбчето. Не знам дали обясних както трябва, но например книгите на Егмонт  на Сара Дж Маас са така. Книгата е с подпис и послание. Освен това е доста тежка. Изглежда просто луксозно. Много съм доволна, че я имам. Дано и съдържанието ми хареса.

# 547
Аз си получих книгата Всичките ми ангели на Никол Калева. Бях я поръчала от авторката и дойде много красиво опакована. Направо не ми се разопаковаше. Имаше и календарче. Книгата е с книгоразделител и хартията е бяла. Страниците са направени така, че като обърнеш на някоя и с една ръка да я държиш няма да се премести и така няма да се прегъне гръбчето. Не знам дали обясних както трябва, но например книгите на Егмонт  на Сара Дж Маас са така. Книгата е с подпис и послание. Освен това е доста тежка. Изглежда просто луксозно. Много съм доволна, че я имам. Дано и съдържанието ми хареса.
Утре и при мен пристига, нямам търпение. Други вече са я почнали и много я хвалят Simple Smile

# 548
Да, много красиво са опаковани. Вече съм на 60-та страница. И засега ми харесва. 😊

# 549
  • Бургас
Приключих я. Много ми хареса, монго, много, а нямах никакви очаквания от нея /бях нетърпелива за Сам и  Ашлин?!,  а тази просто щях да я отметна, че и е ред. Сега се опасявам, че трета може да ме разочарова. Дано не съм права. И дано е за очакваната двойка, че може Шен пак да ни изненада и да омеша Бел със Сам и Аш с Девън.

п.п ПД с новела Fire Night (Devil's Night #4.5) by Penelope Douglas . Има я във vk. Някой чете ли я?

Имам да довършвам шест книги до края на годината и нямам право да започвам нищо ново докато не ги приключа. Една от тях съм започнала миналата и така си седи, ама на инат ще я прочета, че приятелката ми много я харесва, заради нея се жертвам.

# 550
  • София
Приключих я. Много ми хареса, монго, много, а нямах никакви очаквания от нея /бях нетърпелива за Сам и  Ашлин?!,  а тази просто щях да я отметна, че и е ред. Сега се опасявам, че трета може да ме разочарова. Дано не съм права. И дано е за очакваната двойка, че може Шен пак да ни изненада и да омеша Бел със Сам и Аш с Девън.
Скрит текст:
п.п ПД с новела Fire Night (Devil's Night #4.5) by Penelope Douglas . Има я във vk. Някой чете ли я?

Имам да довършвам шест книги до края на годината и нямам право да започвам нищо ново докато не ги приключа. Една от тях съм започнала миналата и така си седи, ама на инат ще я прочета, че приятелката ми много я харесва, заради нея се жертвам.
Докато се сетя за кого става въпрос...

Това беше братът на Хънтър, нали?
От първата много не се впечатлих, но още тогава братът ми стана интересен.

# 551
  • Бургас
Да, той. Аз пък в първата се влюбих в Сам. За Килиън очаквах някаква боза да е.. той нали все Бел заглеждаше... а Шен ме изненада.

# 552
  • София
А сега де Joy А Сам кой беше?

# 553
  • Бургас
А сега де Joy А Сам кой беше?
Доведения брат на Сейлър. Той не точно доведен.. осиновен от родителите и. Трой уби баща му, който се беше оженил за бишето му гадже...  /това от Спароу, ако те подсеща/

# 554
  • София
Ха, вярно че и тя имаше брат, съвсем го бях забравила Smile

Общи условия

Активация на акаунт