Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 971
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Привет, навсички.
Моя позната, е ходила при някакъв турчин в Ст.Загора -всичко и е познал, тя дори се е изплашила и е спряла да ходи.
Не знам име и телефон-тя не иска да говори на тая тема.

Ако разберет кой е ще съм благодарна! Интересува ме някой в този район!

# 286
  • Варна
Привет, навсички.
Моя позната, е ходила при някакъв турчин в Ст.Загора -всичко и е познал, тя дори се е изплашила и е спряла да ходи.
Не знам име и телефон-тя не иска да говори на тая тема.

Извинявам се че не е точно по въпроса, в Стара Загора  съм била само при Момера Пенчева -  "Жената скенер", на която не и убягвала никаква диагноза, изследвана незнам си къде.
Тя не осъществява комуникация с отделния човек, защото приема наведнъж около 20-30 ако не и повече хора, камо ли да поставя диагнози и то точни. Говори общи приказки на аудиторията, и накрая трябва да оставиш 10 лева. За нула време прибира около 300 лева. Възрастна жена беше 2012, добре облечена, личеше и че се грижи добре за себе си а и има с какво.
Принципно три пъти трябва да се отиде, но аз изтърпях само два, и при двата пъти се случиха "чудеса". На някой уж му изчезваше по някое образувание по тялото, а според мен това бяха подставени лица.

# 287
Препоръчвам дамата от тази страница
https://www.facebook.com/TarotCoachingReadings
Гледа на Таро, два пъти вече  ползвам услугите и има голяма познаваемост, допада ми стила и, понеже много деликатно казва негативните неща и дава ценни насоки как да се избегнат.

Трябва да уточните, че дамата иска 10 лева за въпрос , 30 лева за 4 въпроса......

В рамките на няколко минути реклама на една и съща страница от два профила, като дори стилът на писане е един и същ-заучени рекламни фрази. Поне го правете по-интелигентно това, че е прозрачно. Нямам нищо против Вас или човека, когото рекламирате, но нали трябва постовете да са реални.

# 288
Аз натиснах бутона. Много ви моля преди да го прочетат Х брой хора информирайте модератор.

# 289
Не съм наясно с реда за това, а и съм човек, който реагира спонтанно по принцип-което има да каже, го казва в прав текст и просто го направих.

# 290
Iveta 555, ако твърдите, че аз правя реклама - значи нещо не сте прочели !
Направих уточнението, че на въпросната фейсбук страница, жената която гледа взема пари за това. Факт който беше пропуснат от потребителката, посочила линка към профила и.
НЕ рекламирам никого ! Още повече, за мен НЕ е нормално да се иска по 10 лева на въпрос !

# 291
Направих уточнението, че на въпросната фейсбук страница, жената която гледа взема пари за това. Факт който беше пропуснат от потребителката, посочила линка към профила и.
НЕ рекламирам никого ! Още повече, за мен НЕ е нормално да се иска по 10 лева на въпрос !
Не ставаше въпрос за теб. Даже мнението ти помогна.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 18:21 от _silence_

# 292

Да, неволно съм приела  Вашия пост за автентичен, тъй като цитатът доминира като съдържание, за което се извинявам, но за ориг. пост съм сигурна, че е рекламен. Изобщо, хем е добре човек да е наясно кой на кого отговаря, хем става голяма галимация и въртене на един и същи цитат, но явно засега това е общоприетия начин за отговаряне.

# 293
Здравейте, от сайта преди време разбрах за Валентин Начев . Някак просто си го избрах от една друга тема . Беше в много тежък за мен период . След първото ми посещение при него бях много въодушевена, обнадеждена и все едно ми върна желанието за живот . Но реално чух точно това , от което имах нужда , не смятам , че бях в много адекватно състояние , защото бях наистина много отчаяна . Смятах , че наистина описа моята ситуация и не мисля , че аз съм му дала информация , която да ползва за основа . Впоследствие доста от нещата , които ми каза започнаха да се случват с голяма точност , но не така както си ги представях . След няколко месеца отидох пак , но някак като му казах , че вече съм била и ме претупа набързо . Нямало много какво да ми каже , всичко било супер , нещата ми се нареждат . Каза 1 ,2 нови неща и продължение на едно от миналия път . Но наистина много набързо . Няколко месеца по-късно отново всичко се срина и реших да го посетя пак с една приятелка . Препоръчах го и на други две . В общи линии те казваха , че за минало много е познал , но за в бъдеще нищо конкретно . Впоследствие като сме коментирали изобщо не вярваха в способностите му и ми казваха , че няма смисъл да ходя и просто казва това , което имам нужда да чуя . И казвах за третия път , в който отидох - всичко приключи за 10 минути . Нищо почти не ми каза . Говореше не по моите въпроси и с нещата , които ми каза абсолютно нищо не позна . Ако предните два пъти имаше леки неточности , този път абсолютно нищо . Аз сама някак си оправдавах някои неща като например това , че ми каза , че ми предстои пътуване извън България през Април . Всички знаем каква беше обстановката , не само нямаше как да се пътува , не съм си и помисляла дори . И така нямам много опит , ходила съм на няколко места , но много различни и по различни причини . Бях чела след посещенията си само негативни неща за него и много се обърках . Има само един положителен отзив на жена с доста вълнуваща история . Ако някой е ходил при него , моля да сподели своите впечатления . Не знам към кого да се насоча и като четох в темата май всеки това се пита.

# 294
Не разбирам това огромно желание да "надникнете" в бъдещето. Бих го направила само ако имам сериозни причини, но не от любопитство. И още по-малко да си оставя парите на мошенници. А вие го приемате, като "опит-грешка". За мен е странно, но си е личен избор.

# 295
Аз не искам да ходя на проба грешка,  аз търся някой човек , който да каже за здравословен проблем,  а не бъдещето

# 296
В допълнение на предходния ми пост, добавям още лични отзиви. Силвия Петрова- взех си рунически амулет преди време- никакъв ефект, самата тя е адски груба, никакъв подход, за съчувствие и дума да не става, дори хвърля такива груби упреци, че не знам как изобщо има клиенти. Blessed love- има познаваемост, позна ми половината неща, но цените са високи и се чака адски дълго време. Страницата Попитай Поля- също съм доволна, позна ми. Но като обобщение: цена, качество, подробност, отношение, познаваемост, то определено дамата, чиято страница приложих ми е фаворит.
https://www.facebook.com/TarotCoachingReadings

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 09:09 от brunette <3

# 297
Здравейте, иска ми се да отида един ден при добра ясновидка/гледачка и да я попитам следният въпрос: Ще имам ли някога дъщеря ? Според вас, тя дали ще може да ми отговори на този въпрос ? Ясновидците могат ли да предсказват такива неща ?

# 298
Здравейте, иска ми се да отида един ден при добра ясновидка/гледачка и да я попитам следният въпрос: Ще имам ли някога дъщеря ? Според вас, тя дали ще може да ми отговори на този въпрос ? Ясновидците могат ли да предсказват такива неща ?
според мен могат, но има случаи, в които вие не трябва да знаете, защото това може да повлияе на други събития в живота ви.
т.е. ясновидецът ще прецени кое се казва и кое не на този етап.

# 299
Моля за Вашето мнение за ясновидката дида от Русе.Някои ходил ли е при нея и дали е доволен

Общи условия

Активация на акаунт