Ясновидки/врачки - тема 39

• 90 162
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Коя е "същата онази жена".

# 376
а случайно забелязахте ли, че това е същата жена - същата тази Мая!?! колко телефона има тая жена!!!

моето мнение - никаква познаваемост

Имаше мнения Павлина/Поля/Лина  е една и съща, има си сайт през който се плаща онлайн като Лина и фейсбук страница Поля, Павлина.

Мая е съвсем друга, нищо общо.
Проверно.

# 377
Пробвайте с таро. Това поне е почти наука. Когато някой ви гледа на таро, не е същото като да му “говорят звездите”

# 378
  • Варна
Сега. Май пак се смесиха нещата. Поля и Лина са 2 различни жени. Мая е трета. Лина има сайт  и е повече като "психолог", отколкото като гледачка. Поля, Павлина има страничка във фейсбук Попитайте Поля. Мисля, че Поля гледа на Таро, но ползваи  други методи, не съм съвсем наясно.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:39 от ivka_smile

# 379
Сега. Май пак се смесиха нещата. Поля и Лина са 2 различни жени. Мая е трета. Лина има сайт ясновидство.com и е повече като "психолог", отколкото като гледачка. Поля, Павлина има страничка във фейсбук Попитайте Поля. Мисля, че Поля гледа на Таро, но ползваи  други методи, не съм съвсем наясно.

Не прави реклама на сайта, че ей сега пак ще почнат да ни трият.
Аз съм имала консултация с Лина, за Поля/ Павлина не знам, бях чела тук, че страницата е била некативна след като това тук стана ясно, че е една и съща.
И като че ли сменя от време на време или  работи само като Лина или само като Поля. Това не мога да твърдя на 100%.
Защото аз съм се чувала само с Лина.
Мая е съвсем различна и няма нищо общо с Лина.
И дайте да направим един списък на тези, които гледат на Таро, за да няма обърквания, ако тук има хора, които не признават този метод.
От досегашните знам:
Ваня Вучкова
Мая
И съм ходила при една Лили в Разсадника / нищо не разбира/
Също и Вероника  - Пловдив.
Това са тези, които аз знам с Таро
Ако се сещате за други допълвайте.

# 380
И стана едно мазало.🤯 (Мелиса ще ме прощаваш). Накрая нищо чудно и трите (или и 5) да са една и съща .

# 381
  • Варна
Редактирах си поста да няма реклама, но не знам как да обясня по друг начин. Поля  и Лина нямат нищо общо, говорила съм с двете по веднъж. С Мая също. Нямам системен навик да ходя по "гледачки". Но от Таро по точно няма.

# 382
И стана едно мазало.🤯 (Мелиса ще ме прощаваш). Накрая нищо чудно и трите (или и 5) да са една и съща .
Хахаххаха, не са, не са.
Само Лина не съм я виждала лично, при всичките другите съм ходила и съм видяла с очите си. Така че гарантирам, че са съвсем различни.
За всички съм писала отзиви из темите назад, някои дори преди няколко години.
Само Павлина/Поля  не съм проверявала.
Сега колко познаваемост има всяка една от тях е съвсем друг въпрос, а и самото Таро е съвсем различен метод от това, което видиш ли ти е " по съдба" в чашата или Акашовите записи.

# 383
Ама защо някой все се включва за да обеснява, че еди кой си и еди кой си са едно и също лице 😂😂😂 Много ми е странно Още малко и ще се окаже, че в цяла България има само една врачка, със 100 сайта, как ли се справя горката
За Лина не мога да се съглася, че разговора е като с психолог, определено вижда някои неща, и на базата на това което вижда, разсъждава за най-добрите варианти за теб (не знам да дали успях да го обесня добре)

# 384
Ама защо някой все се включва за да обеснява, че еди кой си и еди кой си са едно и също лице 😂😂😂 Много ми е странно Още малко и ще се окаже, че в цяла България има само една врачка, със 100 сайта, как ли се справя горката
За Лина не мога да се съглася, че разговора е като с психолог, определено вижда някои неща, и на базата на това което вижда, разсъждава за най-добрите варианти за теб (не знам да дали успях да го обесня добре)
Щото тука из тая тема хората са се напатили много и са Тома неверни.
А баш сега има толкова много, които се вживяват като тароложки и разбирачки от това, че са прочели просто една книга със значения на картите, то видеа из youtube, то подредби, то общи енергии, то чудеса. Понякога се чудя да се смея ли, да плача ли...

# 385
Щото тука из тая тема хората са се напатили много и са Тома неверни.
А баш сега има толкова много, които се вживяват като тароложки и разбирачки от това, че са прочели просто една книга със значения на картите, то видеа из youtube, то подредби, то общи енергии, то чудеса. Понякога се чудя да се смея ли, да плача ли...

Затова ходете при някоя, която я е ударило Провидението Свисше и само като ви види ви разказва бъдеще, настояще и минало и има познаваемост 17265177% и разваля магии среща 1500 лв за ваше добро

# 386
То е ясно че няма такава ясновидка,която да познава, затова не пишете и не лъжете хората

# 387
Здравейте, тъй като стана въпрос за таро реших да споделя и аз своя опит.
Днес точно ми гледа онлайн една жена Стелина Таро, има страница във фейсбук. Много точно разчете сегашното ми положение, без да й давам подробности. При мен става въпрос за любовен триъгълник. Даде ми насоки и за бъдещето, но там е рано да се каже. Дано стане, че ми харесаха.
Преди две седмици говорих и с Поля от страницата Попитайте Поля. Тя също гледа на карти. Ами съвпаднаха им нещата и на двете, даже и за бъдещето, дано са прави 🤞
И двете са благи, спокойни и интелигентни жени.
Ами с две думи хареса ми. Поне ми даде някакво вътрешно успокоение, че е голяма борба в мен, пък то каквото ще става, ще стане. 🙂

# 388
Тази жена bobivasileva дето рекламираше една таролкожка ,всъщност това е същата мая от witch bar ,както и лина и тн ,но просто с друг номер!!Просто тая жена има сумати номера и винаги твърди,че пари не й трябват.Понеже сега ще се почнат въпросите сигурен ли си и тн.Истинските им имена са едни,както и 3те имат 7г дете, живеят в гарсониера, карат рено туинго и имат собствен бизнес и тия пари са за благотворителност и отделно по гласа са едни и същи,но да кажем ,че аз бъркам за гласа!Затова им записах историите и на 3-те веднага след,като чух еднаквия глас ,както и напътствията им тип психолог!И моят процент на познаваемостта е 23%  и останалото са общи приказки за живота!

# 389
Тази жена bobivasileva дето рекламираше една таролкожка ,всъщност това е същата мая от witch bar ,както и лина и тн ,но просто с друг номер!!Просто тая жена има сумати номера и винаги твърди,че пари не й трябват.Понеже сега ще се почнат въпросите сигурен ли си и тн.Истинските им имена са едни,както и 3те имат 7г дете, живеят в гарсониера, карат рено туинго и имат собствен бизнес и тия пари са за благотворителност и отделно по гласа са едни и същи,но да кажем ,че аз бъркам за гласа!Затова им записах историите и на 3-те веднага след,като чух еднаквия глас ,както и напътствията им тип психолог!И моят процент на познаваемостта е 23%  и останалото са общи приказки за живота!

Как изчислихте този процент 23 ? Не е 22, не е 24, а точно 23 🤣
Интересно ми е просто... Дари не знам кои са тия жени/ жена..

Общи условия

Активация на акаунт