Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 961
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
...............

Сещам се когато посетих Никола Стоянчев лечител от София, пита ме от къде съм. И като разбра, че от другия край на България възкликна "И само за това ли дойдахте". Човек който задава такъв въпрос по този начин, толкова са му способностити.

а после човека помогна ли ви? защото е ясно как тези с  дарба няма как да са като другите, но скоро имах и аз доста неприятно отношение от страна на човек с дарба, но тъй като нямам възможност да го посетя той малко ми държа тон, знам че всеки работи различно, но ако споделите с този въпросния какво е станало после ще бъде полезно

Доста пъти писах, че човек с дарба не съм срещала, съответно и в него не съм видяла такава. По скоро видях надменност. Почна да ме пита какви са ми проблемите. Започнах да казвам един от тях който е на  L5/S1 спондилолистеза с дискова херния. Казах само на L5/S1, прекъсна ме и с надменност ми заявява че "такава болест L5/S1 не съществувала"

# 256
Какво мислите за Боян Желязков, занимава се с гледане на карти, може да гледа на кафе и доста подробно прави ясновидство има канал в Ютюб. Някой допитвал ли се е до него? Направи ми впечатление, че в коментарите в Ютюб всички са страшно доволни.

# 257
Момичета, изчакайте поне няколко човека да дадат позитивно мнение за някой. Ако няма такива, не си давайте парите. Ако питате е много вероятно да изскочи някой "много доволен" и да ви заблуди. Аз много доволни тук не видях де, но знае ли човек...

# 258
  • там, където ми харесва
Те са доволни от видеото, което е пуснал и гледането на общата енергия.Индивидуално и лично може и да има някои коментар.

# 259
_silence_  - Права си.
lina& - Да, аз гледах общо гледане на кафе, избрах чашка от общо 3 но някак резонира хаха.
Според вас тези гледания за обща енергия дали винаги правилно резонират? Чудя се как при всички все нещо резонира, много интересно.

# 260
  • там, където ми харесва
Битовизми може би не знам.

# 261
Всеки вярва в това, което иска. Аз така преди време си гледах на това с яйцето в YouTube.  От 3 избираш едно. Даже не помня какво излезе, но го приех за вярно. Simple Smile

# 262
Почти никой вече не пише в темата...
заради изтритите мнения ли стана така?

# 263
Аз искам да попитам някой може ли да сподели мнение за тази жена https://www.youtube.com/channel/UCbw3jYE31RjfkoYrWm6MLVQ

# 264
На тази жена съм гледала клиповете но не съм се свързвала с нея.

# 265
Да споделя и аз малко мнение ☺Писах на Ивелина Христова, но честно да ви кажа малко се обърках,защото за нея имаше много противоречиви мнения ( за СМС ите) назад в темите. Отговори ми кратно и ясно.Тепърва ще видя какво ще случи,но общо взето и аз обиколих доста гледащи на какво ли не с един и същ въпрос и едните казват това което искам да чуя - дръгите не. Абе 50/50. Почти никоя с конкретен срок за нищо нито за едното,нито за другото. Може да се повторя с подобен въпрос,но някой ако е ходил и е доволен от някой в София моля да сподели. Като не говорим за Цеца,Светлана и там другите

# 266
Да споделя и аз малко мнение ☺Писах на Ивелина Христова, но честно да ви кажа малко се обърках,защото за нея имаше много противоречиви мнения ( за СМС ите) назад в темите. Отговори ми кратно и ясно.Тепърва ще видя какво ще случи,но общо взето и аз обиколих доста гледащи на какво ли не с един и същ въпрос и едните казват това което искам да чуя - дръгите не. Абе 50/50. Почти никоя с конкретен срок за нищо нито за едното,нито за другото. Може да се повторя с подобен въпрос,но някой ако е ходил и е доволен от някой в София моля да сподели. Като не говорим за Цеца,Светлана и там другите

Благодаря, че сподели мнение.

# 267
  • София
Как пък от толкова посещения при толкова хора, един няма да се намери читав.. така разчитах на темата. 👀

# 268
Може да се каже така за Таро, но искам да отбележа, че Таро лично на мен ми показаха абсолютно точно как стои дадена ситуация, та дори и до семейно положение, отношения, развръзка и тн. Питала съм и за работа, отново точен отговор какво ще се случи. Таро са повече от гледачка, стига правилно да бъдат разчетени и човек да е готов да чуе отговорът им.
ДА, Таро винаги дава крайния резултат, който  са показали картите и са разчетени правилно, ако се следват насоките които са дали. Абсолютно съгласна съм с теб, че те дават краен отговор, когато си готов да чуеш какво ти казват.
Но повечето хора смятат, че е достатъчно да чуят само отговора на въпроса си и просто да седят и да чакат това да се случи. Затова казах, че Таро не е за всеки. Hug

# 269
  • София
Предпочитам, който не ми е помогнал, да подмина и да не коментирам, обаче предполагам, че ще бъде полезно.
През годините съм посещавала три жени. Едната позна някакви неща, други грам.
Екатерина Двигун.
Другата според мен ми говореше празни приказки, защото повече ме разпитваше, от колкото да говореше.
Теменужка от Модерно предградие.
И двете бяха с фиксирани цени.
Третата позна всичко с годините, посетих я последно преди 3-4г.
Казва се Люба, не зная от кой квартал е (София). Повече е астроложка, но явно има дарба и за други неща жената.
Това, което ми направи впечатление е, че тя единствена нямаше фиксирани цени. Колкото и оставиш.
Сега се замислям, че може би трябва да се видя с нея, вместо да търся други.
Това, че е познала го осъзнавам сега, защото сега започнаха да се случват нещата, които каза (не беше определяла време за тях).
Не правя реклами, не ми е близка нито една от тях.

Общи условия

Активация на акаунт