Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 983
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Споделете координати - телефон или адрес на Люба.

# 271
  • София
Споделете координати - телефон или адрес на Люба.
Моля да изчакате първо аз да се чуя с нея и да я попитам, защото жената не е такава да се разгласява по сайтове и т.н., предимно с препоръчани или не зная как и аз да ги нарека, хора се вижда и не мисля, че би било правилно без нейно съгласие.
Ще споделя в темата, когато се чуем/видим.

# 272
Здравейте. Искам да попитам има ли доволни от Евелина Лютова. Тя твърди че има много доволни клиенти, а аз не можах да намеря такива....или..

# 273
  • Варна
Здравейте. Искам да попитам има ли доволни от Евелина Лютова. Тя твърди че има много доволни клиенти, а аз не можах да намеря такива....или..
Такива дето са водили предавания по телевизии, някои хора дори и не са чували за тези ТВ, ако питаш мен зарежи ги.
Лично на мен тази ми е известна от Господари на ефира.
Най-нормалното нещо е да твърди че има много доволни клиенти.

# 274
Не може сам човек да се изказва за себе си. Прави ли това е несериозно и е само и единствено проява на его. Другите и делата трябва да говорят за човека а не собствените му думи. Самия факт, че Евелина Лютова има реклама и ходи по разни предавания, където уж помага, но срещу заплащане, което автоматично прави това бизнес а не помощ, за мен означава, че няма как да работи за господа и силите на светлината. Хората, които вършат Волята на Бога нямат нужда от реклама. Невидимите сили им пращат хора по неведоми пътища. Има ли реклама и медии, вече всичко се опорочава, както и такса. Доста пъти съм се опитвал да обясня, че има ли такса и фиксирана цена, автоматично човека започва да служи на мрака, защото не знам дали сте се замисляли, но светлината е безплатна и в същото време е безценна, защото без нея нищо не може да съществува. Слънцето не е казало до сега на никого, че му дължи пари за светлината и топлината, която дава, затова че благодарение на него има природа и плодове и т.н.

# 275
  • пловдив
Здравейте, може ли да препоръчате някоя , която познава за гр Пловдив?

# 276

Аз също се интересувам.

# 277
Някой правил ли си е личен рийдинг от Blessed love? Ако да, моля да сподели впечатления.

# 278
Някой правил ли си е личен рийдинг от Blessed love? Ако да, моля да сподели впечатления.

Аз не съм, само съм я слушала. Според мен има две по-добри от нея - Таро на скептика и Вива таро. Много по-точна и смислена информация намирам там.
Да уточня, че и с тях нямам лична консултация, просто сравнявам начина им на работа.

# 279

Аз също се интересувам.

Да, и аз се интересувам за Пловдив?

# 280
Здравейте,
А някои дали има актуална информация за Адем ходжа. Впечатления, как и къде точно в София приема и сега при тази ситуация как му е графика на прием в София.

Благодаря предварително за споделените мнения !

🙂

# 281
Препоръчвам дамата от тази страница
https://www.facebook.com/TarotCoachingReadings
Гледа на Таро, два пъти вече  ползвам услугите и има голяма познаваемост, допада ми стила и, понеже много деликатно казва негативните неща и дава ценни насоки как да се избегнат.

# 282
Препоръчвам дамата от тази страница
https://www.facebook.com/TarotCoachingReadings
Гледа на Таро, два пъти вече  ползвам услугите и има голяма познаваемост, допада ми стила и, понеже много деликатно казва негативните неща и дава ценни насоки как да се избегнат.

Трябва да уточните, че дамата иска 10 лева за въпрос , 30 лева за 4 въпроса......

# 283
А колко фалшиви ясновидци показаха по руската. Които взимат огромна сума "да ти гледат". Занесоха им предмет на жив човек с думите, че е умрял и да познаят от какво е умрял. Те започнаха едни филми... Наръчкан е с нож, удавен, обесен... Накрая идва човека жив и здрав и срам...

# 284
Привет, навсички.
Моя позната, е ходила при някакъв турчин в Ст.Загора -всичко и е познал, тя дори се е изплашила и е спряла да ходи.
Не знам име и телефон-тя не иска да говори на тая тема.

Общи условия

Активация на акаунт