Любители на кучета - 108

• 28 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Рано е още за вътрешна дезинфекция, ще объркам сметките. 😂😂

# 286
  • под тепетата
ТуиГ, за съжаление аз се боря с бумащина тука, а 2 -та мъже са в дивите Понто-сарматски степи. Някой трябва да прибере цвеклото, морковите...и други разни мъжки работи. И Лео се върна на работа ( охранител е!).
Mtz, Озю по същия начин се мяташе в скута на дядо си като се умори.
 Despi, не страшуйся! Момчето ще се справя все по-добре Simple Smile
Martina, на вас ви се полагат 2 дипломи в такъв случай!
esstela, не се паникьосвай! Хвърли дрехите за пране, удари едно за дезинфекция и си готова!
 Тонке, Харли ще се оправи! Ама не знам мъж ти как го понася това др...ливо положение с дивана...

# 287
# 288
  • Sofia
Копаещото е прекрасно,влюбена съм в него  Heart

Друго си е да изровиш дупка, за да си подремнеш в нея:

Нъки плува като новородено! Влиза на дълбоко без страх. Гони ме да ме гушне, почива и пак плува. Мокка се стресна от вълните и не иска да влезе. А в реката (на Витоша) е първа писта.

# 289
Здравейте момичета ! Белла е красавица ,собственост на доста възрастно семейство и е на 13год.Притеснява ме това ,че е бременна и  дали ще се справи със ситуацията  . Ще ви бъда много благодарна   , ако  препоръчате какви  добавки  и вит .да закупя за нея .Не искам  да и се случи нищо лошо както  на нея така и на кученцата .Ветеринарите   могат ли да я видят на ехограф ?

# 290
  • София
Тази парвовироза е страшна, но предимно за малките неукрепнали кученца. Аз затова не мога да разбера зора на хората да ги извеждат, без да са минали съответните ваксинации и необходимо време. Малчо щом е бил в движение я е преборил и не би трябвало да е заразен.

# 291
  • София
Преди 7 години, на този ден се прибрахме удома с Буба. Сложиха я в един кашон, ние се вълнувахме в колата (тя не особено), а после вкъщи малко се притеснихме: ами ако не се справим, ами ако е можело на по-добри стопани да попадне? От тогава се чудя как сме живели без нея и сме си мислели, че двама сме си достатъчни Simple Smile На толкова неща ни научи това малко черно топченце любов!

jordeli7, не знам кои са ви ветеринарите. Нашите в GreenDo със сигурност могат, но сме в София, а не знам в кой град си ти.

# 292
  • sf
Ох, да ви разкажа. Не снощи, а предишната вечер не си спах вкъщи. Прибирам се рано сутринта, извеждам го, давам храна, не иска. Един такъв омърлушен, лежи, въздиша. След кратко разследване установих, че това прасе е разровило забравения боклук на терасата и е изяло до последната костичка остатъците от печената скумрия. След няколко трудни изхождания/ простете за израза/ 😁 , вече е добре.

# 293
  • София
Хахахахах, че той много културно е тършувал! Нашата винаги оставя лесно видими следи Grinning

# 294
Donsi, нашата хубостница преди да се предам и да сложа коша за боклук в шкаф си правеше редовно такива партита.
Веднъж беше изяла половин хляб и два кокала от джолан, даже не и се карах, мислех че ще умре, приличаше на бременно прасе 😂
Мока като че ли е влязла в пубертетския период дето са много смешни пропорциите им, хем е малка, хем като голямо куче изглежда 😬 а малкия е страшвн сладур, много ми е любима окраската му, много заглеждам дакелчета с такава окраска. Аз профилактично заглеждам всякакви кучета де, ама няма да ме огрее то се знае. Влюбена съм във ваймаранерите и визлите, но осъзнавам, че не можем да се справим с куче с тази големина (за разходките и тегленето иде реч), та започнах да намалям размерите на кучетата по които въздишам 😬

Освен да се изнеса и да си взема десетина кучета да се гледаме.. не знам как иначе ще стане. То аз ако взема още едно куче мъжът ми ще ме изнесе по бързата процедура, та това поне е лесно 😂

# 295
Много  е хубав тоя сладур ,много  интересна  окраска !

# 296
  • под тепетата
Аз за пръв път виждам такова дакелче.

# 297
  • о`майна лунна нощ е
Не съм виждала на живо, но самата окраска, независимо на какво куче е, ми е ужасна слабост. То се вижда и от моето, макар да не е идентична Wink
Арлекин.

# 298
  • Варна
Това ми е мечтата, да имам няколко кучета, да се занимавам само с тях на вила с басейн, да е моя вилата и да не работя. 😆😆

# 299
  • Sofia
2 часа разходка вън,оставих я за 30 мин сама и веднага беля 😁

Общи условия

Активация на акаунт