Любители на кучета - 108

• 28 304
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
и ние се завърнахме от море. е, там имахме драма с дрискане в зелено на крайбрежната улица....и яко търкане с всякакви средства, но като цяло беше ок. ааа, и много котки, които гонихме Wink ходихме на док /носихме си от гръцко материал за изследване Wink/. ок е, даваме специална храна и чакаме да видим дали ще се оправи или е от жлъчката.
стискам палци всички болни да оздравяват!
иначе мога да споделя
Скрит текст:
роза след плаж и роза в сладкарница Wink

# 271
  • Варна
Преди малко вдигнах кръвно 200. Влиза в магазина един пич с едно бебе дакелче,  аз естествено се хвърлих да го мачкам, излизайки му викам да не го разхожда без повод, защото точно пред магазина блъснаха Майло, той ми вика " Божа работа, едвам го оттървах от парвовирозата.  В паниката си звъннах на вет, каза, че след като моите били ваксинирани,нямало проблем.
И така, трябва ли да ме гони паниката или съм прекалено куку?

# 272
  • Пловдив
Мокка ми е много на сърце. Heart А Нъки-ту е голям мъж още от сега. Него едно море не мож го уплаши. Trollface
Розичката е много уморена от плаж, тя сигурно като Спасителка на плажа е работила.
Ерос пък бил баш бабаит. Сигурно щях да умра от притеснение ако се окажа в ситуация да спасявам удавник куче.
esstela, дезинфекцирай се сатбилно за твое спокойствие.

# 273
  • Варна
Иланг, тук в магазина имам единствено спирт, преди да се прибера и да почнат, да ми скачат, става ли?

# 274
  • Бургас
Естела, твоите нали са големи и ваксинирани? Няма страшно.

# 275
  • Варна

Да. Значи съм куку. 😂😂

# 276
  • Пловдив
Иланг, тук в магазина имам единствено спирт, преди да се прибера и да почнат, да ми скачат, става ли?
става - може леко да го разредиш до 75- 80 %

# 277
Ако не ти беше казал, щеше да ти е спокоен деня.

# 278

Да. Значи съм куку. 😂😂
Не си куку,аз съм същата паника. Ама спокойно,наистина не се притеснявай. Те са ваксинирани,няма страшно. Иначе за твое спикойствие,както ти е казала Иланг се подезинфекцирай със спирта. Всичко ще е наред ! Heart Eyes

# 279
  • Варна
Да, Сигме, така е, като изключим гръмналата юнга, разлятата белина и всичко, което днес пада от рафтовете безпричинно. 😂
Вече се овъртолих в разреден спирт. Питах за всеки случай. 😂
Кво да направя като толкова ги обичам. ❤

# 280
  • Пловдив
esstela, сега остава да тъ фане КАТ и да обясняваш, че как си се надезинфекцирала... Joy

# 281
  • Варна
esstela, сега остава да тъ фане КАТ и да обясняваш, че как си се надезинфекцирала... Joy

Ти представяш ли си?😂😂
Добре, че имам само книжка за асансьор. 😂😂

# 282
  • Бургас
И вътрешно може да се дезинфекцираш, ще ти стане по-спокойно и по-весело, гаранция:)

# 283
  • о`майна лунна нощ е
Естела, не се паникьосвай толкова. Първо, защото си ваксинирала осемте крака вкъщи, второ - ако кучето е преболедувало парвовироза, а не е болно сега от нея, то дано не ме лъже паметта, но вече може да е куче донор за борещи се. В случая е твърде малко като възраст и порода и реално няма да бъде ползвано, но при една от кучешките болести тези, които успяваха да я преминат и оцелеят, ако са достатъчно едри и силни в последствие ги ползваха за лечението на други.
Трето - въпреки ваксинациите - две 10-месечни алабайчета /разбирайте мини телета като размер/ 14 дена са на антибиотици, системи, противодрискащи и противоповръщащи лекарства, но вече ги захраниха и се пребориха. Лични познати са ни хората и всяка вечер докладват състоянието им.
Дават идеи за вътрешна ваксинация - подкрепям я Wink

Билянка, ти сега с Ози ли си или дядото пак подхвана глутницата и мерят морските ширини в онзи прекрасен край.

# 284

При нас има следобеден релакс,приспах бебата,баткото ме пази,че имам онлайн лекции,да не би случайно професора да ме изяде през лаптопа Joy

Общи условия

Активация на акаунт