Любители на кучета - 108

• 28 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Благодаря ви много за споделения опит ❤
Тя гризе от ноктите до сгъвката на крачето,не често. Прави го когато никои не я закача и си седи в леглото или другаде сама.
Два пъти съм я водила на ветеринар,като единия бе с ваксина,та я гледаха по обстойно,мериха температура и т.н.,че направи болкова реакция. И двата пъти казват че е ок,кожата спокойна,жлезите добре (тя е само на гранули и ака твърдо).
Ще погледа за осилче,че тя доста се търкаля в тревите около езерото. Пък ще я наблюдавам и ще видим как ще е в бъдеще-има ли и нещо или от скука си ги гризе 😁

А за ядене на нещо изпадам в истерия,че имам 2годишна госпожица дето я храни с всичко. Последния път реши,че кучето яде Зайо Байо и й изсипа целия пакет на земята,докато го събера и дзвера се наяде...после повръща пяна Flushed
Не всеки път ме слуша като й викам Не яж или Плюй,ама мен в нас ни деца,ни мъж ме слуша,та какво очаквам от кучето Blush

# 256
Бебе кавалерче- само Ария канел във Варна.

# 257
На нас ни остана бучка над врата където слагаха ваксина и биха противоалергична инжекция ...Поне аз я напипвам и тази година като я водим ще помоля на друго място да и я бият.
За крачето, което гризе виж между пръстите да няма някакво възпаление,без причина не е нормално да се гризе...

# 258
  • Варна
sigma
Благодаря ти.
Ще намеря координати!
Видях, че си взела женско, честито да ти е!:-)

# 259
  • София
Стискам палци за Виви! Hug

Харли не е повръщал вече от 48 часа, което означава, че ще му редуцират инжекциити. Появи се обаче другият очакван проблем, а именно - дрисъкът. Вкъщи е ад. Мирише безобразно, а диванът в кухнята е по-зле от градски кенеф. Сега търся фирма, която да почисти и изпере, в противен случай нов диван трябва да замине на боклука. Колата ни също не е пощадена...
След малко сме но инжекции, утре - пак, и така докато не се оправи изцяло.

# 260
Тонка все по-добри новини имаш за Харли. Радвам се, че започва да се подобрява. И дрисъка ще мине, когато се захрани и стомаха му свикне с храната.

В жегата вижте каква разходка направиха магаретата:

Много се измориха от толкова лежане на сянка 😂

# 261

Може би се кани да използва лаптопа. Simple Smile

# 262
Тонка, стискам палци!

На мен леглото ми вече е перманентно в такова неоправено състояние, със събрани чаршафи, понеже тия двамата го използват за игрална площадка

Туй черното петно не е играчка, а е Честър, на който една свястна снимка не мога да направя, понеже не спира да шава. Заварих ги да си дърпат заедно играчка, което е учудващо - Денис играчки НЕ дели и много бие за тях.

# 263
  • София
Завиждам на всички, с две и повече кучета. Само това мога да кажа. Blush

# 264
А аз да ви се оплача.. От днес Тайра е в "цикъл", прибирам се от работа ииии ми стана лошооо 😤😭😅
Навсякъде капки, петна, засъхнало.. Абеее ужааас, до сега съм търкала с гъба и после с мопа и накрая парочистачка, ама понеже е и късно няма къде да ходя за гащиии и сложих 1 памперс останал от племенницата 😂 
Блазя им на мъжките "майки" 🤪

# 265
Моля за насоки как се тренира бебе куче, че да не се нахвърля към порцията си храна и да чака команда!

Аз се уча от тук и съм много доволна:
http://doggofriends.com/%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0% … 0%B2%D0%BA%D0%B8/

# 266
  • Пловдив
Тонка*, и това ще мине. Сигурно е ужасно, но скоро нещата ще се оправят.
Усмихвате деня ми с хубавите снимки. Повлече ме училището, нямам време за нищо. Детето разхожда кучето сутрин, аз като се прибера - разпределихме силите.
Тази вечер ходихме на гости у майка, натоварих Шошо в колата на синковеца - цялата я олигави, но поне не я оповръща. Голяма мъка е това пътуване.

В 5 ч. няма кьораво куче в клетката и Саско беше много нещастен. Като детенце е - толкова му стана скучно, че като го извиках да му сложа каишката дойде. После естествено не слуша - чакаме да се гледаме пак по 5 минути. Магарето си е магаре.

Сигурна съм, че има потенциал да изяде цялата къща, но за моя радост дойде извънредното положение, дистанционното обучение и лятната ваканция - почти не е оставал сам. Днес за първи път над 5 ч. се гледаха двамата с дон Томазо. Намерих ги живи и цели.

# 267
  • под тепетата
Снимка от преди 20 -тина дена
В очакване на закуската

Браво на Шошко, че си е стоял кротко у дома! Вчера се нагледах на хубави кучовци  като се прибирах от работа. Смело мога да кажа, че са доста повече от преди 2-3 години.

# 268
  • тук-там
Друго си е да изровиш дупка, за да си подремнеш в нея:

Нъки плува като новородено! Влиза на дълбоко без страх. Гони ме да ме гушне, почива и пак плува. Мокка се стресна от вълните и не иска да влезе. А в реката (на Витоша) е първа писта.

# 269
  • Bарна, морето, сините вълни
Днес отново бяхме за риба и нашия с кеф си влиза във водата да плува. Хвърлях му пръчка и единия път реши да продължи много навътре и се паникьоса, започна да се върти на всички посоки. Аз също леко се ошашавих, но запазих спокойствие и само го напътствах и окуражавах. Глътна малко вода, но си доплува до мен. Бях готова да се метна във водата да го вадя. Голям куражлия го раздава, ама... Наистина се стреснах, все пак няма тренинг и сигурно се поизмори.

Общи условия

Активация на акаунт