Любители на кучета - 108

• 27 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • под тепетата
Ти ела да видиш след сладолед как стоят при нас нещата...А сладоледът задължително трябва да е кафяв!
mtz, много готини австралийки сте и трите Kiss
barbi, като на роботче и светкат очите на едната кокошка!

# 31
  • Бургас
Айде и ние с данък. Прибрах Елза от баба й, освен брашното, двамата с котарака изяли графика й за работа. Жената сега не знае кога коя смяна е:)

# 32
Ами те мислят за нея,да не ходи на работа жената,да се мъчи.. Вие ся..пак те виновни Joy То добро да не направиш в днешно време Joy

# 33
  • Пловдив
Елзичка понаедряла ми се види. Така става като идеш при баба.
Ние утре си тръгваме. Cry
Ето един Саско по релакс тайм.

# 34
Арчи и котката. Smile

Двамата се дебнеха и изучаваха. После Арчи заръмжа, котката не му остана длъжна. И смелото куче подви опашка. Smiley

# 35
Арчи и котката.
Арчи заръмжа, котката не му остана длъжна. И смелото куче подви опашка. Smiley
Така се държи всяко себеуважаващо куче! Показал е кой е шефа!
И моят звяр ги гони като бесен, все едно ако стигне котката от нея няма да остане и мустак, до момента в който на котката не ѝ стане досадно и каже вълшебната думичка"Сссссс"...  и стане невидима за Куч.....

# 36
  • Пловдив
Котките са специални същества. Те си мислят, че са кралски особи.

Имитира послушание. Голям бандит е, слуша с половин ухо, аз са викам...

# 37
  • sofia
Хехе, чудисни са всички!!!
Ние нямаме с какво да се похвалим.

Освен, че понякога се излежаваме заедно Simple Smile

# 38
Данък  морски спомен...  Ваканцията приключи и вчера Лори пак на"любимото" летище...Днес се гушкаме и се опитваме да забравим тази гадост,в търбуха на самолета.

# 39
Кари има проблем със зъбите, отпред са добре, но назад са развалени, има зъбен камък.. Вета ни кара да я сложи под упойка и да го чисти, но 1во ме притеснява упойката, защото както писах преди има проблем с черния дроб и отделно, да не я боли после..Някой чистил ли е зъбен камък? Давам от тия почистващите пръчки, но в повечето случаи не ѝ понасят..Чудя се какво да правя..

# 40
На 2 от трите ми кучета е чистен зъбен камък с упойка. След това ни дадоха разтвор, който в продължение на няколко дни, наливахме във водата за пиене, явно за да им облекчава състоянието на венците, а на женското бяха изписали и хапченца.
Пак трупат зъбен камък - мъчим се да го ограничаваме с търкане (нередовно, защото не дават и не им харесва) с четка за зъби и даване на кучешки кокали от тези, които се продават в зоомагазините - като си ги джвакат им пада част от надвенечния зъбен камък.
Едното от мъжките , след упойката го събудиха с някакъв антидот, което не препоръчвам, защото беше шоково стресиран и объркан след това. За мен е по-добре да си се събуждат от упойката постепенно.
На другото мъжко, понеже е доста кротко, за да не го упояват, вет-ките се опитаха да чистят зъбен камък механично без упойка - много не им се получи, защото камъка излезе особено неподатлив, иначе имало и такъв, при който се получавало

# 41
  • Пловдив
Саско и майка му

# 42
Кари има проблем със зъбите, отпред са добре, но назад са развалени, има зъбен камък.. Вета ни кара да я сложи под упойка и да го чисти, но 1во ме притеснява упойката, защото както писах преди има проблем с черния дроб и отделно, да не я боли после..Някой чистил ли е зъбен камък? Давам от тия почистващите пръчки, но в повечето случаи не ѝ понасят..Чудя се какво да правя..

Здравейте,

На покойната ми Маша чистих зъбен камък при грумистка в Младост 1 - Людмила. Със дента стиковете нямаше ефект, но за жалост трябва да се поддържа.
Зъбите и станаха по-бели от моите.
Но процедурата не е извършвана под упойка.

# 43
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема.
Ето как се возим в колата

И как чака ММ да дойде от бензиностанцията

Почти цялата задна седалка е заета,не ми се мисли как ще е и с детето (аз се возя почти винаги отзад,че на малкия още му прилошава и с кучо ставаме трима,та никак няма да ни е скучно).
Връщам се да изчета предната тема.

# 44
Нова тема и се престраших да се появя и аз с нашата лигла.Да се представим женски пинчер,кастрирана на три години е .В къщи си е един зоопарк.2 кучета и 4 котки.Понеже горе имаме персийка,като ни я доведоха   не са се хапали или карали,ноо котката прави на инат от ревност -пишкаше  ,а ние мислехме че е кучето.Та за да има мир,котката спи вечер в коридора,а кучето до нас.Винаги я разхождаме на повод,заради страх да не лапне нещо което не трябва от земята,по квартала бяха хвърляли на няколко пъти отрова.Едната ни котка пострада,те са три женски и също кастрирани,но се оправи.А друго съседско коте умря...Дребна порода 0но доста е шумна и лае.Звънец,телефон или кола да свърне и звънне се почва страхотен лай.В колата се вози на предната седалка седнала в мен,като навигатор.А ако някой просегне към колата,  ще го ухапе.Казва се Джеси.

Тук е с любимката си от котките,като се видят и става гушкане и търкане една в друга хаха.

Общи условия

Активация на акаунт