Любители на кучета - 108

• 28 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Котката дон Томазо наложи вето на второ куче. Той нали ми е болничък не искам още стрес да му вкарвам. Не знам колко време му остава, искам да си изживее спокойно последните времена.
Ако ме видите ще се напикаете от смях - като видя човек с куче тичам към него като дърта сватовница - Вашето куче играе ли си с други кучета?... Днес една жена ме изгледа лошо и дори не ми отговори.

Избрала съм си аз второ куче, но пък спонсор не се намира около мен. Laughing
https://www.petguide.com/breeds/dog/tamaskan/

# 346
Сиви, ако имаш къде/как направо им ги дявай сурови. От мястото където купувам месото предлагат и глави от сьомга и кайма от главите(всякакви миксове всъщност). Полезно е много, но на мен ми се повдига от миризмата и все не мога да се наканя да взема.. а някой(аз) трябва да порцира и 100% ще върна поръчката.
Иланг, взимай второ куче. Разходките са същите, грижите също. Ако почивате извън бг, и пътуванията не са проблем. Само храната и обучението са по две. Но пък се занимават едно с друго и са си самодостатъчни. По-малко внимание изискват от теб и семейството като цяло.
..
Амин! Да там телефона на мъжа ми, че не вярва?

# 347
  • тук-там
Илангче, тамасканът е много близо до вълка, защо искаш точно тази порода?
Моят мъж е имал преди доста години женкска лайка, чиито инстинкт за лов е толкова силен, че редовно я е губил в планината, като щукне след някое животно. Сега вижда голяма разлика с австралийските овчарки - те се въртят около нас и дори да ги пуснеш, се отдалечават макс на 50 метра и при повикване, се връщат. Аз определено си падам по служебните породи. Много е разтапящ техния стемеж да ти угодят. А и са много дружелюбни.

# 348
  • София
Аз да си покажа бебето, да не ни забравите:
Скрит текст:

Много ми е добричък засега, пу пу. Вече нямаме търпение да му мине и последната ваксина и да тичаме навън.

# 349
  • Пловдив
mtz, само приличало на вълк. Иначе е дива смес от немска овчарка, хъски, аляски маламут.
Аз явно съм мазохист и обичам предизвикателството. Но за сега са само мечти.

# 350
  • тук-там
Аз бях чела, че е смеска от немска овчарка и кърпатски вълк. Пак ще проверя. Така или иначе е добре Шоши да поотрастне и да учи малкото. Това е най-доброто - и за тях, и за теб. Малките копират по-големите - и в добрите, и в лошите навици. Така че е добре голямото да е обучено добре и да няма проблемни поведения. До тогава се наслаждавайте на Шошко и дон Томазо! Дано последният има повечко дни и да са хубави и спокойни!

# 351
  • под тепетата
mtz, все едно го е казал моят мъж относно хъскито и визлата. Но той и на това държеше, като решихме пак да си вземем - да се върти около него и да се връща при повикване.  Ама си ги обичам хъскитата!  Maeve, липсваш ми...
 Нейо много смел или много любопитен ?
Лори е много фина дама! На такъв поглед отказва ли се?!
Ози нещо не се разбра с рибешките глави, пресни и сварени и ги връщаше.
Джуджанка, зима иде! Приготвя се Бека Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:28 от bilqna_69

# 352
  • Варна
Пак Тя, като нарисувано е твоето бебче, пу пу. ❤

# 353

Тайра чака котки 😁

# 354
  • Пловдив
Merryhristowa,  като ги чака тез котки - ге идват ли? На колко е Тайра? И мисля, че трябва да й купите вече маса с по-голяма дупка, за да се събира спокойно.
Пак тя, още малко и карантина е минала. Сладва веселата част, ама буквално. Чишкане, акане на вън - радост и веселба.
Roo Roo, такъв пърхащ поглед на прекрасната Лори... Ми кво като е понеделник - я два пъти в гората. Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeAnimal Dog2Flowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen TreeFlowers Evergreen Tree
mtz, много са сладки двамата пуФчовци! Моккичка ми е многоо на сърце.
Кришка, защо позиционирахте футболиста Леон на чужд терен? Да не посмее милият да отмъкне една чужда топчица...

# 355
  • Пловдив

3/4 от добитъка

Всеки гледа в различна посока...

# 356
Илангче не идват котките 😂, но тя си ги чака хаха. Интересното е, че само на село ги гони, градските не ги закача, даже ги подканва на игра 😅.. За масатаа-надали ще я сменим скоро, тя няма и година от купуването 🙄 а иначе Тайра е на 11 месеца.

# 357
  • Mediterraneo
Не пиша често, но ви следя.
Ето я моята, гледа филм с нас

А това е от онзи ден, когато след дълги месеци, остана за по- дълго сама вкъщи. Мисля си, че е тормозена с найлонови торбички, кутии от обувки и кашони преди да я вземем. Яде и унищожава само и единствено това( в случая в коридора бях оставила торбичка с дрешки за едно дете).

# 358
Рибешките глави сурови у дома няма как да ги ядат, а и Макс не го влекат. Сварих ги и одеве му отделих месото и каквото още успях ама отказа. Виж, печеното филе от риба не отказва 🤣🤣 Ще идат главичките за Джинка и комапния в полето.
Такава, щом това легло не глътна Вивата я да го пробвам и аз. Ама съм готов да хукна ако усетя опасност:

# 359
  • Пловдив

Добрутро и Честит празник!
Ние печем чушки, Шошко гризе пръчка.

Общи условия

Активация на акаунт