Любители на кучета - 108

• 28 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Когато Бизу се разболя от кучешка кашлица, именно от кучешката градинка беше заточен 20 дни, така че не обоцщавай, Нелче, аз си измъчих кучето, ама поне ми е чиста съвестта.
Слава богу беше малък тогава, на 6 месеца и не беше много зор със "затвора ". Ваксината я би доктора след като мина месец от оздравяването.
Вчера им направих баня, че все още е топло, толкова са пухини, така хубаво ухаят и двамата . Не мога да постна снимки, защото файловете били големи, пфуу.

Коте, добре сте се завърнали.

# 511
  • Bарна, морето, сините вълни
Скъпа Елза, такива са те котаните, не знаеш какво да очакваш от тях. С удоволствие бих чела всеки ден твоите неволи, радости и приключения в блог или страница. Или поне тук всеки ден по нещичко. Искрено ме разсмиваш. Kissing Heart

Ние сме ей така.
Само чака приятелката му да му подхвърли нещо. И тя, разбира се, не го разочарова.

# 512
Честито на рожденичката!Весели игри и много  здраве.
Дано спадне налягането и очето се запази при Вивата.
А за котките няма да се съглася,другаруват си  и се гушкат ,ама само с някои  хаха.Явно е свикнала и като види котка по улицата иска да си играе с нея.Въпреки ,че двете ни котки, особено баба Тони я бие .Обаче знаят че има храна и любов за всички и се примиряват.Като слезем в двора всичките се събират около нас,лошото е че имаме само две ръце и малко трудно успяваме да ги галим  4  животинки.
Не знам обичам и котки,и кучета.Вярно не знаех,че ще имам куче което ще ми е като дете и ще спи до нас,ноо живота се обръща.Сега не можем без нея,винаги и на всякъде я водим с нас .Всяко животинче дава различна обич.

# 513
  • Пловдив
bilqna_69, тази година Шошо е безплатен. Догодина ако съм му резнала топчиците -  ще знам.
Коте, много красота - и природа и муцуни. Heart
Така ми стана мъчно за наивната кралска особа Елза. Какво разочарование от котешките поданици.
Аз по принцип котките ги недолюбвам. И преди да скочите как имам котка следва да уточня, че Томас не е котка. Той е Дон Томазо. Stuck Out Tongue Winking Eye
На Саско котките не са му особено интересни, но голямо внимание обръща на всички видове гълъби - живи, летящи, ходещи, а най-вече на умрели такива.
Честита нова площадка на Бейли! Хубаво е, че се правят такива заграждения!
DespicableMe, двамата бандити са големи сладурковци!
Merryhristowa, от преди два дни ви казах да купите нова маса на Тайра. Виж как седи извън нея милата.

Шошо днес беше куче с лечебна цел. Помагаше на дъщерята на една дружка да пребори страха си от кучета. За целта се наложи да оплюска два! кренвирша милият. Отиде ми всякакво възпитание и диета само на гранули. Но се държа безупречно - седни, легни, дай лапа, лай - каквото му кажат, това прави за кренвирш. За гола гранула и Погледни ме не се напъва да гледа.
След толкова изтощителна терапия сега спи преуморен

# 514
Лорина неделна радост!

# 515
  • Пловдив
Roo Roo, тази снимка като колаж изглежда. JoyHeartSunglasses Какви са тези тучни зелени поляни до кукленски къщички??? Реално ли е?
Ти сигурна ли си, че грацилната Лори е куче? Да не е кенгуру, м?

# 516
  • София
Онзи ден видях една мома, ама същата като Саско! Гледах, блещих се и накрая взех да викам "Саско, Саско!". И накрая установих, че е девойка и ми се стори малко по- висока, а стопанката ѝ ме гледаше уплашено! Опитах се да заговоря кучето, защото стопанката ме игнорираше. Аз така правя с психично - болните хора. Предлагам контакт само, ако ми се сторят добронамерени. Явно съм изглеждала като психопат Joy
Хвана ме срам да снимам! Щях да изглеждам още по -луда! ММ направо потъна в земята. Първо ми влезе в тона, че е страхотно куче, а след секунди се правеше, че не е с мен и не ми отговаряше на въпросите.

Какво да направя, че ме споходи възторжена радост, че виждам Саске в София - та!

П.С. Утре пак да му дадеш на момчето кренвирши!

# 517
  • Пловдив
джуджанка, развесели ме искрено и едновременно с това ми стана неудобно и заради теб. Трябваше да отвориш бг мама и да и покажеш на шашардисаната кака Саско от форума да види.
Вече споделих аз как тичам след кучета и моля собствениците им да им разрешат да си играят със Саско. Някои даже не ми отговарят, а ме гледат странно и сърдито. А днес на всичко отгоре питах една жена кучето й хъски ли е - пък то било акита. Flushed Една мършава и късокосместа такава, изобщо не мяза на акита и излагацията ми беше пълна. Grin

# 518
  • под тепетата
Иланг, ми и аз да си призная, че веднъж се бях припознала. Виждам куче досущ като Саскето и го води младеж, пък нали и синът ти често го разхожда. Обаче аз понеже не бях сигурна , а и доста ме досрамя, реших да извадя таблета и си разбрах грешката. Браво на Саске , че е бил куче с лечебна цел!
Не знам дали ме разбра правилно - имах предвид , ако решиш да го кастрираш, че можеш да ползваш отстъпка с тези талони от общината.
Roo Roo, все едно в 3D проект са сложили Лорито! Страхотна снимка и настроение Smile
 Къде изчезна единственият мъж в темата?

# 519
  • Стара Загора
Купчина девойки от мен. Hug

# 520
  • Sofia
Преди време ви бях споделила,че наша Бела има едно "оскубано" петно в областа та нагръдника и си виках,че е от дърпане. Еми не е,а от вчера има и ново такова Blush
Тези "петна" се появяват след като щерката набара ножицата и реши да я пробва върху кучето. Вчера ги спипах на дивана-кучето лежи и си кротува,щерката я "фризира" Blush а аз се притеснявам,защо кучето оплешивява на петна

# 521
  • под тепетата
Това е сигурно, за да може да вижда по-добре с лупата Sweat Smile  Очаквай в скоро време и да я пребоядиса Wink

# 522
  • sofia
Привет от поляната!

# 523
Според мен детето се чуди изследовател ли да стане или фризьор.. Пробва варианти 😅
И добре, че реже на плитко хах 😂😂

# 524
Иланг,истинска е полянката!Немско селце.И Лорито, градско,зажадняло-подхвърча.../Още повече,че  това зеленкото е от кравешко торене-рай,рай!/

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:26 от Roo Roo

Общи условия

Активация на акаунт