Любители на кучета - 108

• 28 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз вчера останах без кабел за интернета. Влязохме и тя горда показа жалките остатъци.
След подобна случка нашите кабели вече са прекарани на тавана Laughing

# 571
  • Пловдив
Отчет след вета:
Бяхме при лекарката на дон Томазо. Той за сега е добре. На пргелд след 3 месеца ако няма нещо притеснително.
Саско е с проблемни черва, ускорена перисталтика. Каза, че е твърде слаб. За сега ще пробваме пробиотик 3 дни. Хранене пилешко+ориз+гранула. Другата седмица пак на преглед.
Масло от сьомга - на този етап не. Дразни някой орган - не запомних кой.
Ваксина за кашлица - да. Като оправим червата.
Кастрация - много да. Ако няма да води лИбовен живот това напрежение водело да увеличение на простата и след това до по-лоши неща. Но каза след като навърши една година.

Това е набързо от мен.

# 572
  • Mediterraneo
Тази сутрин се събуждам от шум из кухнята. Викам си, ММ и голямата още не са тръгнали. Да, ама ми звънна алармата буквално веднага. Притеснена, че са закъсняли, влизам в кухнята и виждам Рейна, понесла закуската на малката. Как я е свалила от плота, нямам представа! Успяла да я извади от опаковката и я беше изяла наполовина! Правих сандвичи по спешност, а кучката цял ден ми е сърдита.

# 573
  • София
Тони, якетата на Харли са от Мода за любимци във фейса. Една много любезна дама ги шие. Можете да я посетите на място и тя да вземе размерите, а може и като мен - по телефона. Аз от зор да не му е тясно и късо якето, дадох малко по-големи размери и сега и двете дрешки са леко широчки и дълги, но въпреки това съм много доволна. Разгледай страницата, там има снимки и може да си харесаш нещо, което вече е ушито. Ако ли не, просто обясняваш какво точно искаш. Аз поръчах едно черно яке за дъжд и вятър, и едно червено за много студено време, което си седи ново, заради топлата зима, която изкарахме.
Когато ушие дрешката, пак може на място да се отиде, за да се направят корекции, ако се налага.

Ето и поза при въпроса "къде е топката?".

Още не му е поникнала козинка на дясната буза, но си трябва време за това.

# 574
  • под тепетата
Тарталета, ми то като си се намуцал, после е лесно да се сърдиш Satisfied
Браво на Дон Томазо, че държи фронта! И аз при проблем с коремчето давам пробиотик - човешки.
Харли си е готин и с такава буза !
Тони, имаш умален доберман Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 05:34 от bilqna_69

# 575
  • Sofia
Като направиш гребена от страшния балон Joy

# 576
Радвам се за дон Томазо, че е добре. Все така да е 🤗

Само не разбрах аз къде да се наместя:

# 577
  • Bарна, морето, сините вълни
Ееей там в средата. Виждам местенце за едно дупе! Joy

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Е, как къде? Поне две кучешки легла има сигурно из вас, ти за място питаш.

# 579
  • Пловдив
Sivi, късата част на дивана е твоя според мен.Всичко е справедливо разпределено.
На Саско му изписаха Dia dog n cat - не ми прилича на пробиотик... 3 дни 2х1таблетка. Тази вечер се нахрани доволно, дано утре творението е оформено.
Тъкмо му купих заешки уши и мосло от сьомга и вето на тези атрактивни придобивки.
Но сега ще стискаме и се надявам да се разминем с по-сложните лечения.

В клетката пак се засякохме с уж неразгонената дама. Пощръкля отново. Нападна кучето на моя шеф /шиба ину/ и едно голямо мъжко смес с каракачанка. Направо онемях как се спуска за тая фръцла дето само го хапе.
Реших, че при първа възможност топките заминават в историята.

# 580
  • София
Иланг, за кастрацията ... При мъжките кучета, колкото по-рано се кастрират, толкова по - малка е вероятността да тича след разгонени. Един познат си кастрира мъжкия на 5 годишна възраст и сега продължава да тича след разгонени. Само като подуши Бека, в червения период и полудява, а хем е дърт, хем е кастриран.

Както и предполагах на Саско не му е добре на корема и това е проблема. Според мен трябва да му спреш пилешкото. При Бека е идентичен случая, само дето аз сменях храната, докато не намерихме подходяща и не я водих на лекар. Успех с яденето и дано скоро всичко му е наред на дивака.

Сиви, тръшкай се върху тях и се гушкайте. Хем от одеяло няма да имаш нужда, хем и целувки ще получиш. Hug

Радвам се да видя и Харльо! Да му нащипеш плешивото петно от мен! Може и дупарата! Heart

# 581
  • София
Тони, якетата на Харли са от Мода за любимци във фейса. Една много любезна дама ги шие. Можете да я посетите на място и тя да вземе размерите, а може и като мен - по телефона. Аз от зор да не му е тясно и късо якето, дадох малко по-големи размери и сега и двете дрешки са леко широчки и дълги, но въпреки това съм много доволна. Разгледай страницата, там има снимки и може да си харесаш нещо, което вече е ушито. Ако ли не, просто обясняваш какво точно искаш. Аз поръчах едно черно яке за дъжд и вятър, и едно червено за много студено време, което си седи ново, заради топлата зима, която изкарахме.
Когато ушие дрешката, пак може на място да се отиде, за да се направят корекции, ако се налага.

Ето и поза при въпроса "къде е топката?".
Скрит текст:
Още не му е поникнала козинка на дясната буза, но си трябва време за това.
Златна си, ще се свържа с дамата непременно! Аз даже имам старо яке, по чийто модел и размери искам ново, така че едва ли ще я затрудня Simple Smile Харли така се слива цветово с дивана, че плешивото му петно изглежда като търсен ефект. Прилича на байкър от някой бар по route 66 Grinning

# 582
  • Пловдив
джуджанка, предполагам проблемът е от мазния бульон. Защото снощи яде пилешко, в гранулите има пилешко и няма проблем с тях. Само дето не ги харесва. Акото е твърдо и оформено.
Два пъти яде тия хапчета, яде новите гранули + ориз+филе. Сутринта нещата на изхода бяха ок.
Дано се разминем с това лечение и занапред ще внимавам с мазнините.

# 583
  • sf
Нейо постоянно ближе едната си лапа. Гледам, че е червена между възглавничките, но не виждам рана.
Ще се пробвам утре да вместя в графика един вет.

# 584
  • София
Иланг, Бека също беше с перфектно ако, когато ядеше гранулите с пиле, но имаше газове /рядко пръцкаше, но усещах къркорене, когато ѝ пипна корема/. Мазният бульон най - много да размекне материала. Разсъждавам си публично, дано не се обидиш! Wink

Нейо и на мен ми се стори понапълнял, от позата ли е или го награждаваш често сладура?

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 15:37 от джуджанка

Общи условия

Активация на акаунт