Клиники в Истанбул - тема 10

• 46 914
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, днес е втори ден от МЦ и от клиниката ни изпратиха терапията преди ЗЕТ. Имаме указания да направим преглед на 11-ти ден и да изпратим резултатите. Съпругата има поликизтозни яйчници и затова се чудим дали да се проследяваме в БГ до трансфера или да отидем по-рано за да ни проследят там на място. Вие как процедирате преди ЗЕТ? Благодаря
Аз съм с поликистоза. На втори ден отидох тук на преглед, на 11-ти в Истанбул по мое желание. После пак си дойдох в Бг. и ден преди трансфера отидох пак. Беше отдавна, нямаше Ковид. Доволна съм, че отидох там, личния контакт ме успокои.
При Зет се подтиска овулацията с хапчета и ПКЯ не би трябвало да има голямо значение.
Сега с тези тестове за ковид може да се следя изцяло тук.

# 571
Аз съм с поликистоза. На втори ден отидох тук на преглед, на 11-ти в Истанбул по мое желание. После пак си дойдох в Бг. и ден преди трансфера отидох пак. Беше отдавна, нямаше Ковид. Доволна съм, че отидох там, личния контакт ме успокои.
При Зет се подтиска овулацията с хапчета и ПКЯ не би трябвало да има голямо значение.
Сега с тези тестове за ковид може да се следя изцяло тук.

Благодаря за бързия отговор. А колко дни след прегледа на 11-ти ден беше трансфера? И имаше ли други прегледи между тях?

# 572
Нямаше други прегледи, но не помня кога беше трансфера, някъде към ден 20.

# 573
  • Пловдив
Здравейте,в 6 седмица ми казаха, че имам мисед аборт.Спрях хапчета, почна кафяво течение после като цикъл.Чух се с доктора даде ми да пия Топогин 400 две хапчета,да предизвика аборт ,но не изхвърлих никакъв съсирек възможно ли да няма съсиреци, като е много в началото на бременността или ми е задържан аборт.

# 574
Най вероятно е задържан аборт . Съсиреци трябва да има , но може и да сте го пропуснала в тоалетната . Трябва да отидете на преглед

# 575
Здравейте,
Аз съм в Истанбул за втори ЗЕТ ( 1-вия неуспешен) имах само две годни след ПИД ембриончета, та сега се върнах за второто след година Sad пациентка съм на Мемориал
Тъй като живея в Лондон след първото летях на следващия ден, този път сме с колата и се чудя дали е добре да се пътува с кола ден след трансфера? Какво бихте ме посъветвали? Също така искам да ви питам на всички ли дават Овитрел? Аз не исках да го слагам отново, но нямах избор Sad издействах си този път проф. Кахраман да ми направи трансфера ☺☺
Дано ми е последния опит, до сега имам 2 неуспешни в Англия и 1 в Турция.

# 576
Здравейте,
Аз съм в Истанбул за втори ЗЕТ ( 1-вия неуспешен) имах само две годни след ПИД ембриончета, та сега се върнах за второто след година Sad пациентка съм на Мемориал
Тъй като живея в Лондон след първото летях на следващия ден, този път сме с колата и се чудя дали е добре да се пътува с кола ден след трансфера? Какво бихте ме посъветвали? Също така искам да ви питам на всички ли дават Овитрел? Аз не исках да го слагам отново, но нямах избор Sad издействах си този път проф. Кахраман да ми направи трансфера ☺☺

В средата на декември и на нас ни предстои ЗЕТ в Мемориал. Ще пътуваме с автомобил и планираме да останем поне два дни след трансфера. С автомобил си е доста тръскането и мисля, че е по-добре да се изчака, но има много  различни мнения и всеки различно казва.

# 577
на мен ми казаха след трансфер задължително леки разходки и ненатоварващи движения- не мисля, че тръскането в автомобила е толкова проблема, колкото обездвижването- до колкото знам е важно кръвообръщението да функционира нормално. Попитайте вашия лекар. Моят (д-р Тургут) ми каза задължително леки разходки, никакво залежаване.

Здравейте,

# 578
От Мемориал ни казаха, че може да пътуваме с кола след 24 часа. Прибрахме се до хотела пеша, защото казаха, че няма проблем.
И е вярно, че не е ОК в следващите дни жената само да лежи. Трябва да има движение, за да се увеличава притока на кръв в малкия таз.
До тест трябва да се избягва вдигането на тежко(над 5кг) и половите контакти.

# 579
След ЗЕТ се прибрахме на втория ден с автобус. Паднахме се на последните седалки в автобуса. Такова тръскане и подскачане беше през цялото време. Бях сигурна, че няма как да се хване.
Е, преди Коледа ще празнуваме първа годинка Simple Smile
Успех! Вярвайте повече и не го мислете толкова!

# 580
След ЗЕТ се прибрахме пеша от Мемориал до Елм хотел. До края на деня си почивах - лежах. На следващия ден - много лека 20 минутна разходка заради Клексана. Следващите 3 дни не се спряхме да кръстосваме из Истанбул. На 5-тия ден се прибрахме в София с автобус. В момента съм 21 г.с. Успех на всички!!!

# 581
Аз имам 6 трансфера,след които съм лежала вкъщи по 10дни,не съм вършил домакинска работа и винаги бяха неуспешни. На 7ми трансфер в Мемориал се прибрахме пеша до хотела,тръгнахме си на следващия ден с кола,отбихме се в един Аутлет в Истанбул, за да си купим очила с моя мъж. Вкъщи не съм лежала,вършех си домакинската работа внимателно. И това беше успешният ми трансфер. Вярвайте ,че ще стане Simple Smile

# 582
а сега въпрос Simple Smile Кой е аутлета 😂

# 583
Някой късметлийски, всички от там ще минем😀

# 584
Здравейте, днес е втори ден от МЦ и от клиниката ни изпратиха терапията преди ЗЕТ. Имаме указания да направим преглед на 11-ти ден и да изпратим резултатите. Съпругата има поликизтозни яйчници и затова се чудим дали да се проследяваме в БГ до трансфера или да отидем по-рано за да ни проследят там на място. Вие как процедирате преди ЗЕТ? Благодаря
Здравейте, аз също съм с цикъл от 26.11 и ми предстои трансфер декември месец. Исках да попитам жена Ви ходи ли на преглед на 2 ден от МЦ и колко и мм и беше лигавицата. Какво Ви изписаха от Мемориал за потготовка? Успех!

Общи условия

Активация на акаунт