През МАРТ със мартенички бели и червени и с бебоци сладички засмени!

• 12 672
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Момичета само не ми се смейте ама току що на работа си купих един буркан с кисели краставички и си го излапах на един дъх Mr. Green

# 196
Фема, как е твоя малчо?
дано е по добре и не се стига до вливания. На моята кандидат снаха се наложиха. Трябваше да пробват с сладка и обикновена вода да редуват (май през 5-10 мин беше), но не стана тя всичко повръщаше и на 2рия ден се наложи вливания Sad

Ами след малко сигурно ще отиваме до болницата, защото няма никакво подобрение, а аз вече взех сериозно да се притеснявам. Сигурно ще го сложат на системи, защото е много обезводнен.
Благодаря ти.

# 197
Дано по скоро ти се оправи детенцето Фема.
По въпроса с киселите краставички и аз го правих този номер Joy
Момичета пораснаха ли ви коремчетата, моя нещо доста нарасна, не мога да разбера каква е тази работа и то за дни.Изглеждам все едно съм в пети месец, пък уж се храня както досега.

# 198
Дано по скоро ти се оправи детенцето Фема.
По въпроса с киселите краставички и аз го правих този номер Joy
Момичета пораснаха ли ви коремчетата, моя нещо доста нарасна, не мога да разбера каква е тази работа и то за дни.Изглеждам все едно съм в пети месец, пък уж се храня както досега.
фема надявам се утре вече да е ок детенце.
Оа аз на киселите кратавици обожавам сока и сега какво направихте с мен зор ще изкарам ноща и ще ходя утре за кисели краставички Mr. GreenКорема ми е все едно съм глътнаа футболна топка,все се каня да накарам татито да ме снима за албума ама все се откарвам.С килограмите как сте аз съм на изходна позиция възстанових си двата които свалих първите три  два месеца,заради гаденето

# 199
FEMA-bg ,по-бързо оздравяване на малкия и дано не е нещо сериозно!
 Praynig
 Аз скоро не съм се теглила,но се чувствам адски тежка,а и изглеждам вече доста топчеста.Направо почвам да се срамувам от себе си,ама какво да направя....така ще е!Аз пък се притеснявам,че хич нямам коремче.След няколко дни като се завърне фотографчето ми,ще се щракна и ще пусна моя тумбак.Хайде,мами,да започнем модното ревю!
 Heart Eyes

# 200
  • Бургас
FEMA-как е детенце,дано не се е стигнало до болница Praynig

# 201
Фема как сте , как е малчо ??? Дано всичко да е наред и да не ви се е наложило да останете в болница. Моито детенце изкара нещо подобно лятото и изживях страшни дни и нощи. Стискам ви палци всичко да е наред.
Момичета и аз имам страхотен тумбак. Като кажа в кои месец сам и ме питат да не са две. Иначе си се храня почти като преди , рядко прекалявам. 
Видях , че има записали се за фетална морфология а има ли такива който ще ходят на скрининг. Моито доки каза , че не е задължително но било хубаво да си направя.
Желая лек ден на всички и много усмивки !!!! Grinning

# 202
Винаги съм казвала,че аз просто не съм разбрала, че съм гледала дете.Той още от първия ден си спеше по цяла нощ/не съм го хранила никога през ноща/, колики не е имал, зъбите му не съм усетила кога пораснаха
Лелееее и аз искам така  Sunglasses Абе казват че вторите деца са по-кротки уж, дано да е така Wink

Фема, дано се оправи бързо детенцето. Много  Hug и  Heart Eyes

# 203
Момичета, аз вече си имам снимка на бебо, сложих я в албумчето. Пораснало е много, едва го хваща вече цялото, имаме си всичко оформено. Разрешиха ми и да пътувам и след малко заминаваме за моренцетоооо.
Фема, дано детенце се оправи бързо, и аз наскоро го прекарах този грип, наистина е отвратителен и нямаш сили за нищо. Ама все пак аз съм голям човек. Дано не стигнете до болници   bouquet

# 204
Ей!!! Супер, видях снимката на бебчето на Мини. Да ти е живичко и здравичко и да порасне голяма мома или момък!

И аз искам снимчица, но на мен не ми дават... Пък и то на този смотан видеозон дето ходя едва ли има такава възможност. Иначе това, което се видя онзи ден като ходих на преглед беше в общи линии същото.

Да споделя, днес нещо имам някакво неприятно чувство долу ниско. Нещо ми опъва и го чувствам като леки менструални болки. Не са много силни, но започват да ме обземат разни лоши мисли. Не са бодежите, които имах до преди няколко дена, по-различно е. Някой има ли подобни усещания? Боже, само глупости ми минават през главата!!!

# 205
Мини, приятна почивка на моренцето Hug Аз тази година както и миналата го пропуснах, но другата живот и здраве няма Simple Smile

# 206
Здравейте! Simple Smile
Фема, стискам палци да оздравявате скоро!  Hug
Вчера бях на преглед. Отидох само да си взема болнични, но доктора реши да ме прегледа за всеки случай! Simple Smile Видях малкото краче не бебето и пръстчетата му. Като нарисувано беше табанчето му... едно миниатюрничко и сладко! Simple Smile
Видях и част от профила му. Порастнало е малкото човече с 4 см. за почти месец. Това нормално ли е? Колко растат бебетата ...
имаше някъде аблица ама не се сещам къде я гледах

# 207
zayo , дано е вярно това за вторите деца ама мен не ми се вярва пак да извадя такъв късмет.Ама той баткото и до сега си е кротък.И прекалено чувствителен за момче.Колелета, топки не го вълнуват.Ама виж дай му животни.....особено коне.Като по-малък искаше като пораснел да стане кон Joy.А миналата година ми викаше"Ако не може бебе поне едно пони ми роди".Е, по разбираеми причини предпочитам бебе да му родя Laughing
Фема, дано се оправя бързо детенцето ти.Стискам палци.
Мен пък днес едно гърло се опитва да ме боли та се чуда какво да правя.

# 208
И моят син , като сина на Дакра беше много кротък като малък. И сега не мога да се оплача. Но докато беше бебе не разбрах, че гледаме такова у дома Wink Но си мисля , че второто ще е някой щурчо или някоя палавница LaughingЖивот и здраве -на зима ще разберем Mr. Green

# 209
zdraveite momi4eta!
Otdavna ne sym se vkl., no 4eta redovno.
Az ve4e ne hodq na rabota i se 4uvstvam mn. nenujna.
Naloji mi se malko ne4enie no se opravih, no 6te moga da pi6a po-4esto sega.
Nadqwam se vsi4ki da ste dobre newsm10

Общи условия

Активация на акаунт