Нашите цветя - обща тема 3

• 30 276
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря з а информацията , Беки!
Ени, чудни са  цветенцата!

И аз ще с е оглеждам за аптения! Много я харесвам.

# 541
Хошендецът е с по-ниските цени, той не е на самата улица Димитър Петков, а малко встрани.
Посочиха ми кой е, проверих и в момента е това, като съм засякла цените на 4 растения. Може в друг момент да е друго, а може и да са ми посочили друг разсадник. Пак ще търся в такъв случай.

# 542
Не съм сравнявала скоро цените, нищо че напоследък всеки ден минавам през него. Може да ги е вдигнал. Има магазин на самия Димитър Петков и традиционно там са по-скъпи.

# 543
Sunny, дай жокер , кой точно е магазинът му.Simple Smile 

# 544
Аз знам, че е в страни, на улицата, която е първата успоредна на Пиротска, като идваш от Пиротска и се свива в дясно.  То магазин е силно казано, то си е склад.

# 545
Аз много си търся сухи цветя. Лимониум и разни други, и тогава ми излезе, че при него се продава тязян  цвят. Явно имат много работа и са изоставили профила си във ФБ.

# 546
Аз знам, че е в страни, на улицата, която е първата успоредна на Пиротска, като идваш от Пиротска и се свива в дясно.  То магазин е силно казано, то си е склад.
Е точно там де, отпред имат малък магазин, а отстрани има вход към склад (от двете страни има наредени цветя на стелажи).

# 547
Е точно там де, отпред имат малък магазин, а отстрани има вход към склад (от двете страни има наредени цветя на стелажи).
Не, този е на самата улица Димитър Петков. То си е магазин и склад, а другото си е едно хале.

# 548
Съни, от същата страна ли? От другата страна има хале с цветя отпред на тротоара, вътре при касата и в следващо голямо помещение. Там са най-добрите цени на цветята, но нямаше. От там ме пратиха да търся в това, което писах по-нагоре. Не, че не минах през всички Joy

# 549
Тези, които си поръчахте плумерии, как са вашите? При мен едната явно е по-чувствителна и току обеси "джуки", отпуснат й се листата. Онази вечер видях, че има нещо бяло от долната страна на листата, като яйца. Реших, че е белокрилка и минах и на двете листата със спирт. Освежи се, но днес сутринта пак е с почти клюмнали листа.

# 550
  • София
Dara888, моята непрекъснато си хвърля листата Simple Smile Една приятелка ме успокоява, че било нормално за плумериите Simple Smile
В момента е останало само с едно листенце на върха на стъблото. И него ще изхвърли. Но е пуснала ново малко.
И моята беше въшлясала.

И хибискусът и розата ми цъфнаха. Може би това са последните цветенца за сезона.

# 551
Съни, от същата страна ли? От другата страна има хале с цветя отпред на тротоара, вътре при касата и в следващо голямо помещение. Там са най-добрите цени на цветята, но нямаше. От там ме пратиха да търся в това, което писах по-нагоре. Не, че не минах през всички Joy
Беки, аз знам, че това е холандецът. И да, там са най-добрите цени. Имат и хубави кашпи, саксии, аранжировки.

# 552
  • на острова на мечтите
Малко късно се включвам за цикламите. Добри,много те уважавам за голямата ти култура в областта на китки всякакви и за грижите по тях. Но явно често има изключения от праеилата.. При мен,все в Северна Африка, както казва ММ, цикламите си виреят на двора и на слънце. Няма как да намеря сянка за всички цветя. Не страдат много според мен. Лятото изчезват напълно. Но към ноември-декември пак се наемат. Явно и те се приспособяват според климатичните условия. В началото уморих доста, защото от време на време, когато не успявам да огрея навсякъде, ММ тръгва с маркуча на пълна газ и "полива" до пълен погром. Сега съм сложила етикети кое как...Магни, теб имах предвид за цикламите. Купувай смело.

# 553
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
този холандец миналата година беше чех Simple Smile Simple Smile Simple Smile
за този пишете, нали?
точно от там са снимките на тиквите и ябълките за декорация, на декоративните зелки и калуните по 2,50.

за всичко важи, не само за цикламите, понякога е като във френския, изключенията са повече. Simple Smile

# 554
Добри, за същия говоря аз, ама никакъв холандец не познавам от там.

Общи условия

Активация на акаунт