💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 74 712
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 360
Мая ще се окаже много стойностен участник - умна и се хвърля здраво в игрите.

Аз съм много лемава и бих издъхнала още на тръгване Grinning ама 70 кг не ми изглеждат толкова непосилни, Милен ми се струва че може спокойно да си ги нарами.

# 361
Мая е доста силна в ръцете.

Евала на това момиче, показва и воля и характер и мисъл.

# 362
  • Испания
Напрегната игра. Харесва ми как Димо коментира.

# 363
Много хубава игра. Дотук съм приятно впечатлена от жените. Макар че по-големите кифли още на са излезли на терена.

# 364
Напрегната игра. Харесва ми как Димо коментира.

Да, добре е - нито се натрапва, нито дразни коментаторът.

# 365
Ех Добата как ги вадеше като сламки едно време тези колчета хахаха!

Липсва ми такъв участник като него. Той може и да не умееше да плува, но когато стане дума за чиста физическа сила, нямаше равен. Сегашните участници също са слаби в сравнение с него.

# 366
Бре този Николай ли беше, сервитьорчето, дето го играеше клоун, направо ги отвя. До него Дракона изглеждаше, като грохнал старец.

# 367
Мая мисли стратегии на момента, докато капитанът дреме с отворена уста. Еми прави са да се оплакват от него.

# 368
  • София
Много напрегната игра и много силова. Супер изравнени сили, интрига, хубав коментар на Димо. Засега сините водят с малко.
Ники ги отвя в началото, Иван за пореден път показва само стероидни мускули. Лазаринов издъхна в края, опита се да играе и мръсно, но браво на Тошко, че го смъмри.
И Мая и Йоанна до тук впечатляват.
Обаче на червените им остава 110 кг. талпа. И само един може да се пусне втори път. Значи Милен или Тошко с жена ли трябва да я вади? Те са с един мъж по-малко. Не е честно.

# 369
  • София
Не е стероиден Иван, засичала съм го по зали, просто е 100 кила, свикнал на много храна за енергия.

# 370
  • София
Много ми харесва и на мен играта. Николай ме изненада приятно, за разлика от Лазаринов- много гаден номер от негова страна да им подпре талпата, но пък тук давам червена точка на Тодор. И Йоана, и Мая много нахъсани и се раздават на 100%. Иван показа, че е собственик на декоративни мускули.

# 371
  • София
Е, то с храна е лесно. Както и да е. нз.

# 372
  • София
В такива условия е просто последните дни, не го защитавам де, просто на тея габарити е друго 😁

Е Ивайло е трагедия....

# 373
Много силно представяне на Тодор

# 374
Въпреки,че не гледам постоянно формата,този сезон  ми е по-интересен от първият.Чудесно е без врещящата Сърчаджиева!Сигурно сте коментирали,но защо разни Иван(к)и се възмущават от мизерия и недоимък?

Общи условия

Активация на акаунт