💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 373
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 660
Може ли профила на Пламен във фейсбук, да го разгледаме какво публикува?

Според мен пък влизат доста слаби жени , които не са подготвени за игрите и ако някой ги номинира ... край сексист.

# 661
  • Варна
Какъв ковид? Нали би трябвало да са им направили тестове на всичките. Даже според мен е трябвало и в изолация да са ги държали, за да няма някой с проявени симптоми след теста.

Обаче кадрите с животинките са дъ бест! Умирам си от смях!

# 662
Ех, няма ли да намерят някоя вафличка?

# 663
Божкеее, Пламен на тръгване може ли да вземе и пилота.
Толкова депресиран, негативен и недоволен човек не съм виждала..

# 664
Приспивна песен ли да изпея на кравата? Joy

# 665
Пламен на тръгване трябваше да хване под ръка Екатерина и заедно към санаториума за клас по йога и релаксация.

# 666
Именно - ако не са ги тествали всичките  или пък са ги тествали некачествено значи толкова са им и докторите.

# 667
Божкеее, Пламен на тръгване може ли да вземе и пилота.
Толкова депресиран, негативен и недоволен човек не съм виждала..
А, щото не си чела из другите теми

Каква е фамилията на Пламен?

# 668
Тези приятели направиха открития - някой трябва да стои при въдиците и да ги подръпва. Интелект!

# 669
  • София
Лорде, понеже изтърва първата битка за територия и спомена за плуването да ти кажа накратко, че този сезон удавници няма, няма и такива да влизат в морето с пояси. Но пък понтона бе изтгеглен по-близо до брега и ако си малко по-висок (нормално висок) си стигаш до него и ходейки по дъното, така че трудно да се получи някаква паника от липса на дъно, освен ако в морето не влезе някой миньон.
От друга страна само Иво плува що годе добре + Тошко донякъде, а от жените Мая ме изненада приятно (тя изобщо до тук е приятната изненада на формата).
Миналия сезон имаше удавници и подводници, но имаше и страхотни плувци: Март, Юлиян, Веско, Стоян, Пламен, че дори и Томас и Георгиос плуваха много добре.
Тия тук никакво кардио и бързина и болшинството плуваха кучешката.

# 670
Другият път да пратят едно камионче с мляко, случайно да преминава от там.

# 671
Според мен в отбора на рибарите трябваше да вземат един участник, който е ловил риба поне веднъж в живота си.

# 672
Мерси Дяволо, да, първият сезон Веско, Юлиян и Март бяха моторници, а Венца и Ана Мария - подводници. Добрин пък бе сухопътен танк.
Явно тук са гонили повече баланс, никой да не е прекалено бърз във водата спрямо друг.

# 673
  • Испания
Според мен в отбора на рибарите трябваше да вземат един участник, който е ловил риба поне веднъж в живота си.

Мая каза, че е ловила.

Станимира: "Те са наядени тука теА риби".

# 674
Абе тоя Ники ме дразни. Първо не стоеше до въдиците сега не иска да слага червеи или мухи. Те рибите няма да се хванат така, освен ако не са от най-глупавите и дребни рибки.

Общи условия

Активация на акаунт