💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 142
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 945
Верно, че някои хора се изразяват по-добре писмено, ама да не повярва човек, че това го е писал Александър, а още по-малко че е творба на мъж, ама ... добре Simple Smile

# 946
  • Испания
Ау,втори Весо с мемоари -ще следя Simple Smile

Александър пише добре /с малки изключения/ за разлика от Веселин.

Тук ме разсмя:
Цитат
Краката ми яко крампирват
. И пак /чета в момента, още не съм свършила/:
Цитат
След умелото ми „ходене“ в морето...

Скрит текст:
Цитат
Лично аз не успявам да се наспя много добре, понеже няколко млади и потентни майки скакалци насилствено се мъчат да снесат яйцата си в устата ми! Отделно съм често събуждан от воят на чакалите, дивите прасета, които ровят в неприкосновена близост до нас и на скачащите зайчища, трополящи с големите си чепици!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 17:42 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 947
  • София
То всеки е по-интел от Него,но просто получих дежавю някак.А нищо чудно все пак Весо да го е вдъхновил Simple Smile

# 948
  • София
На мен не ми пречат спойлери, но сега се чудя кои са сестрите.

# 949
  • Пловдив
Според мен Сюзън и Джералдин си приличат визуално, но пък в гугъл не излиза нищо за Сюзън Тодорова. Пише за друга сестра Флорънс.

# 950
  • Sunshine state
Егати как дойде и пльосна всичко това просто ей тъй. Нагла до безобразие, а потребителка дори я цитирала, та да не може и да се коригира. 🤦🏼♀
Аз лично обичам спойлери, ама никога не си позволявам да ги пляскам така, имаме си някакви правила в темата всв пак.
И да, знаехме, че играта с Роберта и Илиян от предния сезон е прекъсвана.

# 951
На мен не ми пречат спойлери, но сега се чудя кои са сестрите.

И на мен спойлерите не ми пречат, защото особено много не им вярвам, а ми е интересно. И аз се чудя кои са сестрите Grinning След внимателно оглеждане на участничките имам следните предположения ...

Скрит текст:
Ивана - Екатерина
Ева - Христа

# 952
  • София
Ами 40 годишни ще издъхнат там с тия игри. Говоря за типаж хора, които биха отишли в такова предаване. Единствен и неповторим е Ники от Сървайвър, той няма равен по нашите ширини.
В " Сървайвър България" е имало доста възрастни участници във всички сезони и доста от тях са се представяли добре. Дори след трагедията с Нончо Воденичаров, избраните участници не бяха във възрастова група 18-25. В американския оригинал участниците също не се избират "по възраст".

# 953
Pupitka Аз бях цитирала и го редактирах, извинявам се.

# 954
  • USA
както и Оливия Уайлд  -овално лице, и висок ръст.
Нито е висока(1.70 е),нито има овално лице.Има издължен торс и много къси крака.
Скрит текст:

И аз съм за спойлери,все така ми е интересно да гледам,въпреки,че знам кой отпада.
Нека са в скрит текст,за да уважим и хората,които не искат да знаят предварително.
Относно спойлера :
Скрит текст:
Това за двойката и сестрите на някакъв късен етап ли ще го разкрият на всички участници?
За Сестри - Симона и Сюзан?

# 955
  • Sunshine state
Скрит текст:
Сестри предполагам Йоана и Екатерина. Някак си си приличат визуално.

🤷🏼♀

# 956
  • София
Скрит текст:
vesinka.89 Сюзън и Джералдин ли са сестрите?
Сюзън още колко роднински/романтични връзки с други участници има? Изглежда цялото ѝ семейство са били на кастинг за "Игри на волята". И не виждам причина тези връзки да се крият, нищо не променят в самия формат.

# 957
Спойлер

Скрит текст:
Сестрите са Екатерина и Йоанна, фаммилията на Йоанна е Лазарова, а в уикипедия не пише фамилията на Катя, но като потърсиш екатерина лазарова йога инстурктор излиза нейната снимка

# 958
Е, тя уточни кои са, какво предполагате...😃 Щом има и трета, и тя с такова име, повече от сигурно е, че са тези.

# 959
  • София
Скрит текст:
Сестрите са Екатерина и Йоанна, фаммилията на Йоанна е Лазарова, а в уикипедия не пише фамилията на Катя, но като потърсиш екатерина лазарова йога инстурктор излиза нейната снимка
Поне са разпределени в различни отбори. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт