💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 875
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 195
Как пък я пощадили от мисловна игра,защото я боли крака?

# 196
Отмъстителна кифла, пожелавам си Ивана да загуби всички индивидуални битки до края на седмицата.

А можеше да даде двете точки на Сюзън и да се изправи в битка с другия виновен за загубата.
И щеше да има уважението на всички зрители.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 22:31 от Bengun

# 197
Ама малко е странно да дадат на толкова видимо не интелигентна жена като ивана да реди пъзел.

А този Плавен дете ли е.... псува, сега го издирват....а какво хубаво впечатление от визитката.

# 198
Някой знае ли кога са започнали снимките на предаването?

# 199
  • Испания
При толкова народ от екипа загубиха детето Пламен.

# 200
  • Пловдив
И в случая съм съгласна с Тошко. Какво семейство, братче... Наистина не е детска игра. А Пламен го харесвах много. Явно има нещо...

# 201
  • Испания
Някой знае ли кога са започнали снимките на предаването?

На 23 юни.

# 202
Иванка много се филмира.... Напомня ми на мъжете от славяните, когато недай си боже някой от тях беше номиниран Weary

Само ютия да не и дават...😀 Някой има да глади цяла нощ.

# 203
  • София
И ся кво стана, Пламен напусна Игрите, така ли?

# 204
  • София
Ивана не може да понесе отговорността за загубата, но явно и другите не са искали да поемат риска. Скатавки, пък се и сърдят.
За изпускането на нервите на Пламен - на всеки се случва. Не знам дали е напсувал човек или просто така е изругал. Но е супер тъпо да избяга.

# 205
  • София
Някой писа за Пламен, че бил стеснителен в живота. Явно сега се е сконфузил от репликата си, не е театър...

# 206
Не ме линчувайте..... Ама Симона ми прилича на Мис Тигрова... че им към глас ми го докарва...
А за утре май някой ще се сбие... Хммм.. ще видим.

# 207
  • София
Пламен от детската градина ли са го взели? Доста неадекватно поведение.

Браво на Ваня, Милен и Мая за пъзелите!

# 208
Отмъстителна кифла, пожелавам си Ивана да загуби всички индивидуални битки до края на седмицата.

А можеше да даде двете точки на Сюзън и да се изправи в битка с другия виновен за загубата.
И щеше да има уважението на всички зрители.
Ако я питаш ще каже, че всеки я харесва, но тя не се вълнува от мнението на хората.

# 209
Пламен е още по-детски импулсивен, глупав и раним. Ако в следващата игра се случи ловците да загубят, го виждам номиниран. В конкретната ситуация съм на страната на Жиу Житцуто. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт