💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 835
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 300
Какъв цирк с изчезването на един неуравновесен хлапак. Понеже някой му поискал обяснение/извинение, и да ходим да се удавим в морето, че много страдаме. И друго - какво семейство за 3 дни. Да изкараш с някого 2-3 месеца, разбирам, може и да се сближите. Всичко останало е сценарий за повече реклама.
Иванка голяма актриса се оказа - това е да нямаш смелост да си признаеш грешката и да я търсиш у другите. За Елена - по-добре е да кажеш, че не се чувстваш сигурен в нещо. Това беше и тезата на Юлиян в сезон 1 - казваш, че си сигурен и ще играеш, ако наистина го можеш и ще го направиш. Иначе няма нужда да пробваш и да донесеш загуба и номинации за отбора ти.

# 301
  • Испания
Утре в "На кафе" ще е Вито Съръиванов. Дано да сбърка да каже нещо за регламента!

# 302
Много харесах Елена в началото, но в този спор съм на страната на "рускинчето". Елена я хвана шубето и това си е факт- отказа, колкото и да казва, че не е...

# 303
  • София
Имам предположение. Пламен се отказва и на негово място влиза онзи Чудомир, дето се спрягаше преди. 😃

# 304
Много харесах Елена в началото, но в този спор съм на страната на "рускинчето". Елена я хвана шубето и това си е факт- отказа, колкото и да казва, че не е...
Елена каза, че е отказала да реди пъзела, защото я боли крака 😁

# 305
  • София
Прекалено режисирано стоят някои неща, това ме дразни мен. Хубаво щом така са сметнали, че се гледа повече нека има режисура, ама не така нагло и директно. Оставете ги малко на естествен ход нещата. 3 месеца ще ги гледаме за Бога. Те са там от 2, 3 дена, а вече куп драми се народиха. Това просто няма как да се случи в реалния свят. Хората са малко по-затворени в началото, по-обрани, докато свикнат и се отпуснат. Никой няма да тръгне да се конфронтира така рязко (Екатерина), нито толкова бързо да плете интриги и да хвърля мигли (Ивана), нито да се сърди като малко дете и да бяга да се крие (Пламен), нито пък ще иска така да контролира останалите и да ги прекроява по свой образ и подобие (Иван, Ваня, Иво донякъде ама не му се получава).
Това извинявайте ама е абсурд да се случи след само 3 дена на едно място, то няма и толкова.

# 306
Е то голямо нещо му се каза на Пламен, та чак се докачи. Ако не е скалъпено от продукцията де. Нито ми се видя като напсува да е конкретно към някой, нито пък като му направиха забележка не го видях наранен или обиден. Извини се, призна че е сгрешил и толкова. Можеше да се защити, а той мънка мънка...Очаквах даже от Тодор повече, но и той беше умерен. Сякаш намирам разлика между него и Георги в предните игри. Тоя за сега е една идея по-уравновесен. Оня си беше тъпо парче. Ще видим.

# 307
Хм...че сигурно има режисура при номинациите и не само, и аз подозирам. Но не мога да се съглася, че няма хора, които веднага се конфронтират. Нали са ми пред очите всеки ден такива хора. Особено такива кротки и мънкащи винаги се намира кой да ги свие съвсем на сърма.
А Иванушка сама си каза, че е остър камък. Има опит в руски риалитита и я показаха как успешно се дърли. Те затова са яизбрали нея от продукцията:)

# 308
Сигурна съм, че Тодор много успешно ще си сдържа нервите и ще си играе играта, докато... не си изпусне нервите и не стане олеле майко Joy

# 309
Изчезването на Пламен си е точно по сценарий. Даже не успяха да го изиграят добре. Като тръгнаха да го търсят, жените едва сдържаха смеха си, но иначе обясняваха колко са притеснени, че го няма.

# 310
Екатерина участвала ли е някъде другаде?
От първия ден ми изглежда позната, ама не знам дали съм я виждала в някое друго предаване или ми напомня на някоя актриса, чисто визуално.. (може би второто)

# 311
Игрите на волята в момента са на "Артър Аш" в мача на Красавицата и Звярът.  За жалост много кофти пробив при 3-4 за 3-5 във втория сет Sad

# 312
  • София
Екатерина участвала ли е някъде другаде?
От първия ден ми изглежда позната, ама не знам дали съм я виждала в някое друго предаване или ми напомня на някоя актриса, чисто визуално.. (може би второто)
и на мен ми е много позната, но не мога да се сетя откъде

# 313
Пускам като СПОЙЛЕР активностите, които засякох в инстаграм:

Скрит текст:
ИВАНА 10 август; НИКОЛАЙ 14 август; СЮЗЪН 16 август; ИВАН 9 август; СИМОНА 22 август; ЕВА има честа активност още края на юни и началото на юли; ВАНЯ 24 август; ТОДОР 21 юли; ВЛАДИСЛАВ 19 август; ЕЛЕНА 15 юли; ВАЙС 24 август; ДИМИТЪР 17 август; ЛЮБОМИР 27 август; МАЯ 14 юли; АЛЕКСАНДЪР 8 август. Всички останали са си направили нов профил в началото на септември

# 314
Сюзън е като мъж отпред ... Sad

А мислих, че има различно спално за мъжете и жените, малко е кофти толкова много хора да спят заедно, да хъркат и ....кой знае какво още

Общи условия

Активация на акаунт