💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 078
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
Това е един вариант. Има и други, затова публикувах линк.

Цитат
и в Долна Митрополия да учите, нальота за бреветиране се извършва по авиокомпаниите, затова най-добре е да си Ви обучи дадена авиокомпания за която ще летите, така е и една идея по-евтино, тъй като самите курсове са над 100 000 , а всички превозки и нальот (полетите за часове, нужни за бреветиране) се плащат отделно, ако не са за "нуждите" на дадена авиокомпания. В България обучението е най-евтино, така че ако не разполагате с половин милион за обучение, престой и т.н в държавата в която искате да учите, по-добре си завършете някоя от българските школи, полетете за българска авиокомпания и като съберете нужните летателни часове идете където искате да летите.

Във всички случаи е много скъпо удоволствие.

Както и да е. В началото даде заявка за добро представяне, днес също се напъва да играе, но му куца комуникацията. Иван говори големи приказки първия ден, но бързо обърна палачинката.

# 466
  • София
Игри на волята: България (08.09.2020)
Сезон 2      Епизод 3
Директни линкове

и още един линк

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 467
  • София
Малко ме е яд за Ловците, защото бяха добри. Доста се раздадоха. Тодор е като някакво животно. С Ваня определено ще си мерят егото. Самата й поза - права, над него, дори не седна да хапне спокойно. Какви разузнавания, какви стратегии. Просто бяха по-малко с един човек. Не че ми изглежда Пламен много да може да носи...
Ивайло се държа брутално с дразнещата Екатерина. Недопустимо е така да я псува. Изпуснатите нерви на Пламен не бяха така конкретно насочени, както това, което той каза. Не знам защо никой не реагира. А и тя все едно не забеляза. Ужасно грозно беше. Като гледам и в сладващия епизод ще продължават.

# 468
  • Испания
Да ви изглежда сериозно?

# 469
Оставянето на отбора с човек по-малко е сериозно. "Търсенето" по-добре да не го бяха излъчвали.

# 470
Ивайло сам каза когато строяха заслона, че все пак е завършил техническия в София и има инженерна мисъл. Може и някакъв друг курс да е завършил освен ТУ.

Скрит текст:
От една баба във влака (доста достоверен източник Grinning) знам, че е около 100 000 лв (може и в друга валута да е) има някакъв курс за пилот. Освен това трябвало и доста часове летене (вероятно на някакъв симулатор). Внукът и бил такъв.

Пламен според мен е двоен агент. Той е излязал и е оставил клечката кибрит за да има пламък и в отбора на рибарите.Grin

# 471
  • София
Тодор е като някакво животно. С Ваня определено ще си мерят егото. Самата й поза - права, над него, дори не седна да хапне спокойно. Какви разузнавания, какви стратегии.

Ахам. Това имам предвид. Работи го психологически. За мен напълно тендециозно го яде, иска да го изкара извън нерви, да го провокира да си изпусне нервите и виждаш въпреки, че тя е агресора как останалите жени (без Ева, тя си мълчи) взимат нейната страна, което досега не съм наблюдавал. Такова безпардонно поведение не си спомням да съм виждал от жена, освен може би Йори в последния Сървайвър. Ама тя тям вършеше мръсната работа на Ваня и му транслира победата, жертва се един вид за него стратегически, докато тази Ваня тук работи за себе си.

# 472
Юлиян е започнал да качва сторита с коментари по нещата, които се случват 😃
Подкрепя Ваня и е написал, че Милен е Пламен 2 от миналата година.

# 473
  • някъде по морето
Курсът за граждански  пилоти струва 100 х лева и е 2 год. Знам го от първа ръка и не е във военно училище.  Но това е чак след като се установи,  че си физически годен.
 Иначе гледам с интерес , не се задълбочавам....развличам се...🙂

# 474
Много силова игра имаше днес. Сякаш миналия сезон не е имало толкова изтощаваща битка? И сила трябваше и стратегия.

Можеха да се опитат да изравнят силите заради Пламен, но дори да бяха казали 1 да не участва - пак щяха да изберат жена и реално отново нямаше да са равни.

Смешките с кибрита и овцете - няма какво да ги коментирам. Дори не можаха да изиграят учудване, че е запален огън! А за овцете - пак странна хрумка на продукцията, ако беше истина - най-много да ги натупат пастирите!

Пламен се е направил на интересен, но като е разбрал колко  е неустойката се е върнал бързо.

# 475
  • София
Да, доста изтощителна игра беше. Щом и доста от мъжете капнаха. Но пък някои от жените направо ме шашнаха. Мая и Симона как бутаха колоните, все едно едно бяха клечки за зъби. Ваня е доста агресивна наистина, както и Екатерина. Предполагам, че някакви комплекси избиват. Не харесвам такъв тип мъжки момичета. Има как да си мъжко момиче и без да се репчиш. Дори това си е типично женско поведение с претенция за сила.
Замислих се преди време за плитките на Христа. Не е ли неприятно да имаш на главата точно в тези условия такава прическа. Да задържа влага и мръсотия. Странно решение.

# 476
Ами не изглежда като да има буйна нейна си коса. В тия условия, ако е с някоя перушина на главата, ще е като зомби след седмица. Така поне има някакъв спретнат вид, но категорично е неудобно с тия въжета по главата и според мен.

# 477
  • София
Епизодът днес беше сравнително "лек" и приятен. Играта беше интересна. В началото се смях на някои от коментарите за овцете ("Тя (овцата) е Юсейн Болт." Smile), като през цялото време бях на страната на овцете. Хареса ми и момента, в който от отбора на "Ловците" изчакаха всички да седнат, за да започнат със закуската - беше непринудено. А малко неща са в това предаване.
Но и днес не мина без крясъците на Ева.

# 478
Като чета постовете и коментарите на участниците, се чудя има ли нещо, което да не е режисирано в това предаване. Grinning Даже и стадото овце от днешния епизод сигурно е на хонорар... Няма такъв смях.

# 479
  • USA
Mного се зарадвах на Пламен,дано да остане,а не да се е върнал,за да си вземе довиждане.
Според мен,липсата му е сценарий и играе някаква игра,диктувана от продукцията.Въобще не го смятам за толкова неуравновесен,че още на първата битка да ревне да си ходи при мама.

Някой има ли му инстаграма на Пламен,фейсбук.Да надникна от любопитство.

Иначе относно днешния епизод,какво да кажа -Тодор е машина.Силен физически,пъргав,хъс за победа.
Ще се изпокара с всички,но ще печели битки.Нещо като Юлиян,но в нисък вариант.Дразни се на Ваня,че е капитан и егото му е накърнено,че някаква си жена го победи и от това нагоре тя раздава команди.Тези двамата ще правят панаири на всеки епизод.
Ваня си беше права,първия тип също така и разузнава,да каже - ето има и още една тежка колона,има 3 40ки и тн.Това става с 2 секунди поглед на място при колоните.Не знам защо не са го изяснили това още преди тръгването на първата двойка.

Общи условия

Активация на акаунт