💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 790
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 480
  • Sunshine state
Много силно представяне на Тпдор и Николай - браво! Иван е гола вода и мокра слама. Дожаля ми за Тошко .. 🙄
Христа, Ева и още някои направо пълна излагация. 🤦🏼♀ И какво стана с Пламен? Появява се в следващия епизод изневиделица. Дано да има добро обяснение. Вярно психар ще излезе. Ваня не беше права да нажежава обстановката - Тодор се раздаде достатъчно. Не виждам защо го чоплеха.

# 481
  • Sofia
Като чета постовете и коментарите на участниците, се чудя има ли нещо, което да не е режисирано в това предаване. Grinning Даже и стадото овце от днешния епизод сигурно е на хонорар... Няма такъв смях.
А,на хонорар,Тупарев пари лесно не дава. Mr. Green

На играта тази вечер ми харесаха най-много Тодор,Николай и Мая.Нямаше как да махнат участник от рибарите,за да изравнят силите,защото нямаше да са по двойки и пак един трябваше да минава повече пъти.

Между другото,ако някой е гледал по-внимателно промото за утре,разбра ли се кога точно се е появил Пламен?Защото го нямаше,когато се върнаха от битка.Та се чудя,дали не е след съвета. newsm78

# 482
От мъжка гледна точка, епизода беше добър. На такъв фестивал на дупетата и Антонио Ресио би завидял. Simple Smile

Иначе трябваше мрежата и рова да са по 2 за да не си пречат волно или неволно.
Браво на Тодор, направи повече от всеки, но уви само той не стига.

От рибарите значи тия последните 2, Христа и другата едвам ги замъкнаха тия 20 кила на човек.

# 483
Ваня не беше права да нажежава обстановката - Тодор се раздаде достатъчно. Не виждам защо го чоплеха.

Ето едно мнение с което съм на 10000% съгласен - все едно аз съм го писал и което обяснява поведението на Ваня според мен идеално..

Работи го психологически. За мен напълно тендециозно го яде, иска да го изкара извън нерви, да го провокира да си изпусне нервите и виждаш въпреки, че тя е агресора как останалите жени (без Ева, тя си мълчи) взимат нейната страна, което досега не съм наблюдавал. Такова безпардонно поведение не си спомням да съм виждал от жена, освен може би Йори в последния Сървайвър. Ама тя тям вършеше мръсната работа на Ваня и му транслира победата, жертва се един вид за него стратегически, докато тази Ваня тук работи за себе си.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 04:11 от Bengun

# 484
Някой има ли му инстаграма на Пламен,фейсбук.Да надникна от любопитство.
Инстаграмът му е plamdikov. На въпроса къде е бил, Пламен отговаря - на дискотека Simple Smile Сами си правете изводите колко "сериозно" е било това негово "изчезване".

# 485
  • София
Пламен ги остави в ключов момент с човек по-малко. Задължително трябва да бъде изгонен на съвета. Поведението му е детинско и недопустимо. А ако цъфне след съвета, ни лук ял, ни лук мирисал ще е върха на наглостта вече. А и от страна на продукцията, която позволява такива неща без последствия.

# 486
Мда, Силвия Радулова понесе наказание за самоотлъчка, логично е и тук Пламен да бъде директно изгонен от формата. Но е възможно и да му се размине само с директна номинация като знаем Продукцията. Едва ли ще го оставят без санкция,защото биха създали прецедент.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 04:55 от Bengun

# 487
Само на мен ли ми се струва,че Пламен се е върнал след номинациите?

# 488
Дожаля ми за Тодор след всичко което направи, Ваня не се спря да му намила. Малко се самозабрави тя. Това са му възможностите. Там където можа, помогна.  И нея не я чух да предложи смяна на стратегията след нейния първи заход....Ооределено ми е доста неприятна. Контра за всичко от ден първи.

# 489
Предполагам, че коментарно студио няма да има, защото е един вид незаконно във времена на ковид.....
А не е ли странно да са в тези условия там, без предпазни средства и толкова близо един до друг, нали нон стоп призовават за дистанция, там спят в едно легло, на пода, без течаща вода и сапун... маски, шлемове 😂🙄😶😯

Защо изобщо е разрешено да се снима сезон!?

# 490
  • София
Е, за пари, за какво друго...
А и все пак живота трябва да продължи, не може вечно да се крием.
Специално те там са обезопасени, защото са изолирани. Със сигурност са тествани преди да влязат. Рискът е да не го прихванат от член на екипа. Но сигурно и при тях се внимава и си има някакви правила.
Да, може заради пандемията да няма студио, звучи логично. Но винаги могат да го направят с дистанция между водещи и гости. И не е необходимо да има публика и пр.
Явно ще ги гледаме отпадналите при Гала, която ме дразни от край време и това е. От немай къде ще трябва да я гледам.

# 491
Сигурно са им направили по 1 тест и сега няма проблем да са заедно- нали уж не контактуват с околния свят!

# 492

....като е много възможно само двата гласа на Ваня да са достатъчни Тодор да се отправи на битка.

Според мен е грешен ход на тоя етап. Това означава племето им да е губещо в следващите игри.

# 493
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вие сериозно ли мислите,че е отишъл на дискотека? Или,че липсата му не е съгласувана с продукцията?
Ще ни играят театро сега за повече колоритност в предаването,сякаш не ни стигат Тодор,палячото Ивайло,онова плашило бизнесдама.. 

Благодаря за линка.

# 494
Не, не съм си и помисляла.
Според мен Пламен се обиди на Тодор, последвал е разговор с психолог, а след това явно е размишлявал дали да остане.
На мен снощи ми доскуча с тия талпи. Едно и също.
И чаках да видя червените кой ще номинират, а то и номинации нямаше.
Тази вечер явно ще се номинират.
Тодор е мощ, и  ако  не говори ще е екстра!

Общи условия

Активация на акаунт