💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 813
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 495
И за какво му се обиди? Защото не е приел да го псуват без реакция?  По-скоро му е неудобно, че се е изложил - имаше заявка за съвсем друг тип поведение.

# 496
Лабилно поведение на човек който не знае кой е и какво иска.
Ако няма сценарий от продукцията това е провал на психолозите при каста.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 08:30 от Bengun

# 497
Идея нямам. Гадая.
Всичко е режисарано до там, че чак необяснимо.
Слушам ги снощи и си мисля за какво им трябваше да слагат Ралица.
Сърчаджиева вършеше същата работа.
Мен никога не ме е дразнила. Но покрай Иван царство му небесно, си натрупа доста негативи.
Иначе  браво за Димо А.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 08:29 от Билян@

# 498
Аз изпуснах момента с псуването, не разбрах точно, Пламен конкретно Тодор ли напсува?

# 499
Какъв е профила на Юлиян във ФБ , да му следя коментарите в сторитата,  че аз инстаграм нямам ?

Малко ме хвана яд , че Ловците загубиха , не че са ми фаворити , но просто Рибарите за мен са кръгла 0 и не ме кефят .  Тя пък и тая йогата не я видях да играе в битката , ама седнала да реве в промото за утре. Надявах се да си хваща пътя скоро. Аз дето съм ходила на йога , виждам и съм наясно , че хората занимаващи се с това са страшно спокойни и уравновесени , пък тая не е нито едно от двете. Не бих отишла при нея за уроци в никакъв случай , някаква пародия е.

Пламен пък се появи , имам чувството , че умишлено не се яви на битката , за да им го върне. Много тъпо от негова страна , ще гледаме същите истории като миналата година.

Има един от жътварите, който страшно много ми прилича на Фики Стораро,  все едно него гледам.

И нали щяха да казват , кой ще ходи на елиминации от Ловците , пък не дадоха нищо такова ?!

# 500
# 501
  • София
Пламен си изпусна нервите, но не мисля че точно Тодор напсува. Докато вчера Ивайло беше насочен към Екатерина лично.
Аз изпуснах момента с псуването, не разбрах точно, Пламен конкретно Тодор ли напсува?

# 502
Аз още си чакам Чудомир Григоров между другото Joy Нали това беше първият участник, представен във форума, за който допълнително ни уведомиха, че излиза с мъже? Joy Пламен да не е бил на дискотека с него?

# 503
Тодор нали е борец, индивидуален спортист. На него тези работи с разузнаването за отбора не са му ясни, колкото и очевидна тактика да е. В тези игри се иска повече мислене, отколкото носене и предвид, че миналата година имаше 3-4 чисто силови игри, а другото беше повече тактика, не го виждам Тодор как ще върви напред. Което не е загуба, де. Такъв човек няма как да ми стане симпатичен и когато и да си тръгне от предаването, все ще е късно.

Ако Пламен се върне росен-росен след племенния съвет, за мен би трябвало директно да го номинират служебно.

# 504
Юлиан в едно от сторитата в ИГ беше споменал, че продуцентите, режисьорите и сценаристите правят каквото си искат с участниците.
Един път подписали Договор за участие, те стават техни марионетки.

Някъде бях чела, че режисьорът, колкото и да си лош може да те изкара ангел и обратното важи в пълна сила.
В този сезон лично аз смятам да не се впрягам толкова много както в предния и да се наслаждавам на многокомпонентните игри, защото всичко друго ми е като извадено от контекстта.

# 505
Много хаотично ми изглежда организирано предаването.
Ваня ме дразни от първия ден. Не харесвам хора, които все повтарят, че ги прекъсват, че не ги изслушват и се държат като ментори непрекъснато.
Благодаря за темата, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬! Flowers Hibiscus

# 506
И мен Ваня започна да ме дразни, на масата след битката защо му стоеше така на главата на Тодор, при положение, че Тодор изнесе цялата битка на плещите си. Той голяма доза търпение показа и спортсменство, както не харесвам такива батки, така може и да го харесам Тодор накрая. Вместо да му извади очите ще му изпише веждите Ваня.

# 507
Ами, след като никого не е напсувал пряко, а просто си е изпуснал нервите малко повече, Тодор какво го емна толкова? Или, може би, деликатните му жиу жицу уши не са свикнали да чуват подобни думи?? Че чак пък и да му се извинява. Ай, стига!

# 508
Юлиан в едно от сторитата в ИГ беше споменал, че продуцентите, режисьорите и сценаристите правят каквото си искат с участниците.
Един път подписали Договор за участие, те стават техни марионетки.
Подозирам, че това е вярно.  Затова не обръщам внимание на интригите, например тази около Пламен, а гледам заради игрите. Във вчерашната отличавам жените и на първо място Мая.

# 509
интересно как допуснаха този Пламен да се върне

Това да не е концерт по желание  - тръгваш и се връщаш като пожелаеш. Пълен потрес

Общи условия

Активация на акаунт