💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 876
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 510
Аз се бях заклел да не гледам втори сезон, но снощи като превъртах телевизиите нямаше нищо за което да се хвана и гледам - тече битка по Игри на волята 2. Пуснах си да гледам (не познавам никого). Направи ми впечатление, че  отбора на ловците заложи на грешна стратегия- концентрираха почти всичко върху Тодор, колкото и силен да е, той се умори накрая и това оказа влияние.
При разбора после ми направи неприятно впечатление, че Тодор не желае да се учи от направени грешки. Добре загубили сте, трябва да мислите как да не правите същите грешки следващия път. Държането му  "трябваше ни още един мъж, за да имаме достатъчно сила и щяхме да бием" и "можеше да бием, ама не бихме" е крайно отблъскващо. За Бога, човече помисли малко. Много е вероятно за 24 битки да имаш втора подобна битка, трябва да си подготвен, къде са ти грешките, а не да казваш "всичко ни бе правилно". Очевидно не всичко е  било правилно, щом са ви били с половин обиколка и повече.
 Участниците за цял сезон още ли не разбраха, че силата е само един елемент в "Игри на волята"? Има воля на характера, бързо и логическо мислене, умения, точност, памет, плуване., стратегия. При мъжете имам чувството, че ги подбират да са културисти - много мускули и без грам държане.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 10:50 от Лорд Сняг

# 511
  • Пловдив
Много, много лошо впечатление ми направи Тодор. Скача като бик в битките, но отношението му към хората е много просташко.
П.п.- този техния съотборник къде изчезна и той?

# 512
Пламен е бил на среща с Чудомир Joy Станало му е мъчно за гаджето му сигурно и е отишъл да му се оплаче Joy

# 513
Значи, без да съм гледал почти нищо, но снощната игра бе много силова. Предполагам нататък е нормално да има куестове, плуване, пробване на мерника и т.н. Ако някой участник се пробва като някои участници от миналия сезон "Сила, сила, сила" и не разчита на нищо друго освен силата, подозирам, че рано ще отпадне. тук игрите са комплексни, може да си много добър в едно един тип игра и после да дойде един куест и да те разбие. Тези от нас, които са гледали предния сезон,
Скрит текст:
помнят че дори  Ана -Мария успя да се прояви в някои игри, които бяха по-статични и накрая дори "нокаутира" Радостина.
Другото, което ми направи впечатление снощи -  и двата отбора снощи Ловци и Рибари си имаха проблеми с комуникацията вътре в отбора. Вярно е, че е на ранен етап играта, но ми се струва глупаво да има разделения още отсега.

П.С. намирам за положително, че са сменили имената. Тъпо е да чуваш "ууу на траките" или "долу славяните".

# 514
А дали е възможно  - да е станало лошо на Пламен, да се е обадил само на екипа и да са го откарали в болница. А след 24 часа  наблюдение да го върнат отново в играта, без да информират другите участници защо го няма.

# 515
Принципно всичко е възможно, но ако ситуацията е такава защо да се крие? Най-естествено е другите участници  в отбора да бъдат уведомени за ситуацията.

# 516
Няма да е прецедент.
Не помня в кой формат участник излиза за погребението на баща си и не пожела съотборниците му да бъдат уведомени къде е бил. Продукцията се съобрази.

# 517
Миналата година, като Александър изчезна и Траките се чудиха къде е.

# 518
Каквото е да е, постигнаха това, което са искали... зрителите да говорят за това, да се чудят, да се питат, да обсъждат, да чакат да разберат истината...

# 519
То че няма да е прецедент - няма да е прецедент, но не е редно. По този начин се създава чувството в една част от отбора, че други са привилегировани, поражда се завист и т.н. Даже в Биг Брадърите като извеждат някого обикновено уведомяват другите, че ще го изведат.

# 520
Гледам на запис. Само ще кажа, че Мая е абсолютна машина, а за Тодор... Еми може да е селски бек ама за силата и физиката му не може да се спори.

# 521
Никой не спори за силата на Тодор. въпроса е докъде ще я карат само със сила. Защото миналия сезон някои от уж "силните" играчи като Георги изгърмяха най-рано.
Да, ако силата е съчетана с комплексни качества както бе при Юлиян и Пламен миналият сезон, това е друго. Но ако я караш на гола сила бързо ще те разкарат.

# 522
  • София
Аз мисля, че Тодор сам е поискал да ходи толкова пъти. И се справи добре. Милен ми изглежда по-як, но не се хвърля толкова. Ако Ваня продължава да дразни Тодор, може и да избухне. Което мисля е и нейната цел.
Това с Пламен не е своеволие според мен, а нарочно. Като онази тъпотия миналата година с вафлите, дето уж бяха откраднали Ан(н?)а-Мария и Радостина. Не знам кой им повярва.

# 523
Не знам дали живеем в различни времена,но за мен не беше кой знае колко тежка играта.Да,наистина препятствията увеличават тежестта върху участниците, но пък водещите така коментираха,все едно 300кг талпи носят.Въобще и в двата формата,във всички сезони,съм се чудела какво не е наред с тези млади хора.Във Фермата имаше такива,които не умееха един пирон да заковат.Тук пък вчера като слушах Димо с какъв тон коментираше как Тошко бил вдигнал сам 70кг.А този Дракона,жалко че изглежда толкова напомпан,а пък не става за нищо.Онзи с козята брадичка чакаше жената да се наведе и да преобръща стълба.

# 524
Каквото е да е, постигнаха това, което са искали... зрителите да говорят за това, да се чудят, да се питат, да обсъждат, да чакат да разберат истината...

Не съм съгласна. Те тия номера ги прилагат от миналата година.
Въобще не им се връзвам. Всеки с разстройство излиза за по седмица, две. Отпочива си и после го връщат пак да участва. Чист и свеж като планинска вода.
Така че каквото и да каже Пламен не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт